- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка с голям мъж
zdraveite,iskam da spodelq s vas kak hodq s 30 godi6en m1j.a pyk az sa na 16 mojeli takova ne6to 6te vi obqsnq cqlata istoriq.zna4i zaponah me se v 4ata predi 2 godini i sa vidqh me i islizah me 1 2 sedmici.sled tova sprqhme da se vijda me.minaha nqkade 1 gid.i ne6to i pak sa sre6nahme.i po4nah me da izlizame potoqno.i v edin momen se usetih 4e sam mn priv1rzana kam nego.nemoga bez nego kakto i toi mai.ama e mn golqm mn mnmmnmnmnmnm.ko e tui ne6to nz.v1zmojno li e da ima6 vr1zka s 30 godi6en,a pak az sam na 16 nz molqvi mn sam obarkana kajeti mi ko da praq molqvi ppls![]()
![]()
:}
Недей да се занимаваш с него,ОГРОМНА разлика има м/у вас!!Хвани си някой на твойта възраст!!![]()
![]()
![]()
![]()
...
Прав/а си.Ваще знаят ли??Първоначално написано от Do40_ribata
![]()
![]()
...
awe za6to i dvata otgovora na anketata sa ednakvi ??
trqbva da ima samo DA i NE
a ina4e po temata protiv s1m.ok hubavo moje da se obi4ate no kakvo ot tova sled kato toi na-spokoino moje da ti mine za ba6ta
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Голямата любов може да изпита един мъж на 30 години, който вече би трябвало да има стабилна работа и да мисли за семейство, към пикла 9-ти клас.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Защо в предложените варианти за отговор няма "И да е възможно, това е глупаво обвързване без бъдеще"?
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Дали е грешно че си с толкова голям - Не е!Ако си щастлива и му вярваш (имаш му оправдано доверие) бъди си с него,но се замисли какво означава това,ти нито си на акъла му,нито на материалното му положение...за разликата не е чак толкова фрапантна...аз имам 2 приятелки които са с мъже на по 34 е и?За лшбовта граници НЯМАААА![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Твърдо съм против товаИ сте се запознали в чата
![]()
![]()
Ти луда ли си ?!Най-добре забрави за него.Не си ли се съмнявала поне веднъж,че те използва ...за него си една малка пикла,която му вярва .
Защо не си намери някоя на неговите години ,ами е тръгнал по 16 год.
![]()
П.С.ПРавила ли си секс с него?
Ами, стига да си сигурна, че човекът те обича и не е педофил, не виждам проблем. Има доста запазени 30-годишниНапример всички ги плюете ама бихте опънали един Джони Деп, нали?? :P
Абе, стига да се обичате, живейте си, както искате.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Душко:Първоначално написано от ^Sam90^
1. Никой няма да опъне Джони Деп, той може на филмите да изглежда на 25, но всъщност не е така.
2. Ако не е педофил, защо ще е с нея? Само педофил би харесал момиче.
3. Те не са били заедно явно, как ще я обича? Може въобще да не я обикне.
4. Не е важна външността, а характера. На 16 знае ли какво иска? Не личи да е така. А на 30 той би следвало да го знае.
Според мен не е нормално. Просто един мъж на 30 би трябвало да си пада по зрели жени, а не по момиченца.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Ами, да си призная честно не прочетох целия пост и все още не съм го направил, но на теория е напълно възможно.
1. Джони Деп давам за пример, защото всички го знаят - наистина има мъже, които са секси, въпреки, че са по-големички.
2. Има доста момичета на по 16-17, които приличат на каки на по 25, което не го прави педофил, а просто мъж.
3. Вярно е това, но не е изключено...
4. Дай ся да не се обиждаме - и на 16 може да знаеш какво искашА и какво по-просто от това - влюбваш се в някого и той се влюбва в тебе... въпросът е решен. Наистина, във връзката може да се усети разликата, когато имат различни интереси, теми за разговор и т.н., но това може да стане и във всяка друга......
Ох... къде ми е кафетооо![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
Като че ли аз да бъда с момченце, което е на 14, но изглежда на 18. Дори да изглежда на 25 момичето, пак ще е с детски акъл...
оф бе по принцип може никой не е тръгнал да ви спира,но честно казано не бих те посаветвала да продалжаваш връзка с тоя човек,като изклучим факта че ми звучи дори малко извратенои имате една стабила връзка,смяташ ли че с него ще можеш да изживееш младините си? хората на неговите години мислят вече за жени деца... пак човек на твоите години би трябвало да се вижа с приятели ,да ходи по заведения
наистина не си заслужава да си пропиляваш живота за някой ,който по всяка вероятност те използва за да потдържа мъжкото си его
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
е, не е така... може пък да е поозрял 14-годишенПървоначално написано от `Death`Whore``
не само тялом имам предвид...
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
Какъвто и да е, няма да е на моя акъл. И дори да изглежда малко по-голям, няма да е толкова много, а ще са 1-2 години. Момченца не ме привличат.
Абе, да си кажа честно и мен момченца не ме привличат...С таквиз, колкото мене не съм имал отношения от дооста време, а с по-малки - никога..
Но за момичета е по-различно - те могат да са и хубави и трезво мислещи от по-малки :Р
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
Съмнявам се вече в акъла на момиченцата...
тва е педофилия направо...
та тя е два пъти по-малка..?!! те има ли изобщо за какво да си говорят.. разбирам да беше 20-годишен, пак по-добре...ама 30 вече е много!
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Може и да го обичаш,но тази връзка няма бъдеще.Няма да ти обяснявам защо-има много такива теми,а и предполагам можеш да мислиш.По-добре спри да се виждаш с него.Обърни по-голямо внимание на училището,а като ти трябва любов си намери някой на твоята възраст.
Аз като те гледам колко грамотно пишеш си май на 6,а не на 16.
По темата...
не мога да разбера какъв интерес ще има 30 годишен мъж
към 16 годишно момиче.
Той сега започва да мисли за семейство и дом,а
не за флиртове с 16 годишни момиченца.
Не виждам смисъл във връзката,ако може да се нарече така.
Walk go home boy...
Боже накъде отива този святДа,защо да нямате връзка,за любовта няма граници,той 100% те обича,не се съмняваи.МОМИЧЕ,ТИ НОРМАЛНО ЛИ СИ?МИСЛИШ ЛИ ПОНЕ МАЛКО С МОЗАКА СИ?
Какво ще търси един 30 годишен с една 14 годишна?любов....
да бе.Само едно ще ти кажа и помисли,един 30 годишен първо си е изживял една част от живота,имам предвид лудите години,а ти още не си вкусила нищичко от живото,ама нищичко.Извинявай ама това са 16 години разлика.Според теб малко ли са?Той след една година ще мисли вече за деца и семейство,а ти ще мислиш ли за това?
П.С.Извинявам се за високия тон,но просто....нямам думи.Възмуштавам се от такива хора.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Пхааах колко си ТЪЪЪПА (без извинения) за какво ти служи тази глава на тебе?!? Нормално ли се развиваш 14 години разлика че той може баща да ти бъде ... аве я се освести малко, на 16 год. трябва да имаш доста повече акъл откокото показваш![]()
![]()
![]()
So free
Ба*ти тъпата анкета- 2 еднакви отговора..Не очаквай обективна оценка тогава
Аз мисля, че е леееко нелепо..но твоя си работа
Верно ти акъл имаш ли?Я го махай тоя дедо, след някоя друга година ще те изостави заради някоя 12 годишна
![]()