- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка с голям мъж
той не може да и бъде ба6та,каму ли дядо.. къф е тоя дядо с 14 години по голям от нея... пхахаха,то 6том дядо и е на 30...ба6та и сиг тряя да е на 16 колко нея..Първоначално написано от Do40_ribata
може бе мацка...за любовта няма граници...(стига да си го би4ка6) но аз ли4но не бих тръгнала с толкова голям..
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Да правси,че доста от момичетата ходим с по-големи момчета,но разликата не е повече от 3-4 години,а не 16 години.Първоначално написано от PR0
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ахаха...
Тва е най-голямата глупост...винаги ми е било чудно тия `чичковци` нямат ли си работа,задължения...О...о
И кво намира в толко малко момиче...то е кофти понякога 5-6 годин разлика,щото интересите се разминават и т.н. пък 15!
NA TVOITA VUZRAST TAZI RAZLIKA E OGROMNA I NEPRIEMLIVA.VUOB6TE VA6ITE ZNAQT LI ZA TOVA!!!SPORED MEN GAJETO TI ILI E MRUDNALO ILI E PEDOFIL![]()
basi anketata- da ili da
Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva
Сигурна съм, ама напълно сигурна, че поне половината от вас(не, че ви обиждам или провокирам по някакъв начин) биха установили връзка с човек, когото са обикнали независимо възрастовата граница.Сега изглежда смешно и нелепо, но ако се случи на някой от вас ще разберете, че нещата вече стоят по друг начин...Е дано не се случва на никой, защото е трудно и то много...Обаче това си е любовен проблем (както всички останали), пуснат в раздел "Любов" и то не без причина, а за да бъде помогнато за разрешаването му...Благодаря на повечето за мненията им, а на малцинството за адекватните отговори!
Ахахехахе не това ме заби в земята...в отговора написани по различен начин значещи едно и също...апффф май много ти се иска да си с него...зависи какъв човек е но да разликата си е голяма а за родителите мноу ясно че не знаят представяте ли си как биха реагирали...и по добре не им казвай...
1. Как ще го обикнеш, без да си бил с него? Обичане от пръв поглед или от 3 срещи няма.Първоначално написано от Tedi_sheep
2. Не, аз не бих го направила, защото харесването е хубаво нещо, но трябва и да се мисли! Ти ако правиш всичко, без да мислиш, си жалка.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Има два вида "мислене"!Правилно и неправилно!Всеки човек мисли!И тази дума "жалка"...Май се изказваш прекалено крайно с цел да изглеждаш доста знаеща.Може и така да е нищо не казвам, но защо винаги си мислиш, че само ти си права и хорските мнения различни от твоите са грешни...а усещам и прикрита враждебност в отговорите ти `Death`Whore`` или се лъжа?!
Не приемам такава връзка и мисля, че тя няма бъдеще.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Напълно добронамерена съм всъщност. И казах, че си жалка, ако не мислиш, не намекнах нищо. За мисленето си права, обаче ти изкара хората, че въобще не мислят, ако харесат някого. А крайно се изказвам принципно, не е специално за да се харесам на яките хорица във форумчето.
И ти пак пропусна частта от мнението ми, която не ти изнася. Разбирам да обичаш и да си с човека въпреки всичко, но когато е само харесване и дори влюбване, не е чак толкова трудно да се откажеш от човека, ако има пречки да сте заедно.
Права си за видовете мислене,но защо мислиш че `Death`Whore`` не е права,а ти си?Защо мислиш,че твоето мислене е правилното.Това е форум и всеки е свободен да изкаже мнението си.А ти определено до последно се опитваш да ни внушиш,че такава връзка е нормална,извиням се но на мен такова нещо не може да ми се случи тоест да се влюбия в някои 30 годишен(говоря за момента,поради факта че аз съм на 17)Първоначално написано от Tedi_sheep
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Уважавам хората за това, че имат мнения независимо различни или съвпадащи с моите.По принцип аз също бях против тази връзка, но когато видях развитието на нещата промених мнеието си, за това не казвам, че грешите...просто се дразня, че някои хора отговарят с надсмешка, други пък прекаляват с думите си(все едно е дошъл края на света) и знаят точно каква е ситуацията...А пък и тя е най-добрата ми приятелка, с която днес 3 часа си говорихме само за нейната връзка.Казах и какво мислят повечето от вас и в крайна сметка стигнахме до извод.Но какво и да казвам то е в нейна защита, защото я чувствам като сестра и мен ме боли от това, че тя страда, а пак да не говорим колко се дразня от хората, които съдят,а те самите не са безгрешни, нито идеални.
Добре, нея какво я интересува мнението ни? Нали си допадат, нали се разбират, нали имат чувства един към друг? И да не е нормално, и да не е правилно, тя е с него, нали? Не би трябвало да И пука изобщо.
А бтв...тя защо сега е решила, че се притеснява от разликата във възрастта между нея и него?
Кажи И да гледа своя живот и толкова. Като че ли аз да се сдухам от малоумния коментар на една форумка, гласящ: "И след като с твоя толкова се обичате, защо по цял ден висиш във форума? Да не те показва само по тъмно?" или някоя подобна простотия...а и само аз и той знаем каква е връзката ни. Хората могат да кажат безпристрастно мнение, знаейки само няколко факта.
Впрочем най-добрата ми приятелка ходеше с 30 годишен...била е на 14, когато са тръгнали...накрая той се е гаврел с нея и я е биел...сега мъже над 22-23 не поглежда въобще, а тя е на 20 и е много зряла.
Познавам една двойка...Тя е на 17,той на 29! Обичат се наистина и смятат да заживеят заедно след като тя завърши. Отначало и аз не го приемах много добре,но след като разбрах,че важното е,че се уважават,разбират и си допадат супер много...възрастта няма значениеВъпроса е,че той не се възползва от нея
Има и такива,които нарочно си търсят младички и наивнички за да ги бройкат,но този случай не е така.
Ако обичаш някой и той те обича интересува ли те колко е по-голям и какво мислят другите?
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
не ви разбирамКато не одобрявате тази връзка, вашите гаджета колкото вас ли са. Няма значение дали ще са 5 или 10 , или15 години разлика между двамата.Ако наистина има нещо между тях защо не?! Критикувате двамата при условие че повечето от вас са с по - големи. Защо не ходите с ваши набори или 1 година по - малки или по - големи от вас? Като излизате с батковци по - зрели ли се чувствате? Оставете хората намира, а гледайте себе си. Вижте се добре и тогава давайте акъл
Тази огромна разлика между годините не ми харесва и за теб със сигурност не е добре,за родителите ти особено!Съветвам те да се отдръпнеш от тази връзка,обясни на мъжа до теб как стоят нещата и,че връзката ви не носи добро на никого.Откажи се!![]()
няма значение ?!? апф .. има и то огромно щото на 16 годишна възраст и 1 година е голяма разлика просто защото човек на тези години много бързо си променя мнението, а 14 години - тва е МЕЕЕГА огромна разлика .... 3-4 години е нормално (въпреки че пак е много), но повече от 5.... пфффПървоначално написано от PR0
![]()
![]()
So free
няма знчение да ли ще се 5 или 20 години, защото все пак е възрастова разлика. До 1-2 години е нормално да има разлика най - много толкова. Не казвам че е пречка възрастовата разлика, но просто не е нормално
pro ти ко да не си поредния педофил търсещ момичета .... ? .....
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
пфф нали си наясно че до едно известно време момичетата вървят напред с развитието си ... и как си представяш тогава едно момиче да тръгне с някой на нейната възраст или с 1 година по-голям от нея ... блях не казвам че не е възможно, но повечето момчета (поне на моята възраст - 15) са доста недораслиПървоначално написано от PR0
![]()
So free
1.научи се да пишеш!!!!
2.анкетата ти не струва,2те възможностти са еднакви !?
3.иска да те е*е![]()
4.тъпа си![]()
5.и не можеш да го осъзнаешПървоначално написано от teenage_drama_queen
6.има шанс той да е педофил
7.даже си още по тъпа
8.темата не е истинска
> Хях Хях Хях Хях
> Хях Хях
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
Ако беше прочел внимателно какво съм написал нямаше да задаваш тъпи въпросиПървоначално написано от kael
като са толкова недорасли (поне според теб, не всички са такива) момчетата на 15 значи това я оправдава че ходи с 30 годишенПървоначално написано от CBupen`3aeK