- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка с голям мъж
противно на повочото мнения аз мисля,че може и че няма нищо ненормално![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Сега няма. Но ако вземат ще нещата станат по-сериозни, тя стане на 20, изведнъж реши да изследва света, а той я иска само за себе си, ще стане доста ненормално. И доста буйно. И тогава вече ще избуят проблеми като бурените под Околовръстното.Първоначално написано от marakuq_baby
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
намери някой на твоята възраст а не някой които може да ти е баща
ami hora ne znam za vas ama tazi razlika opredeleno e solidna ....ehooooo tuk doluuuu
zemq vika mars !!!! ne sum mn za tva nqkoi da se sreshta s chovek koito e 2 puti po golqm
![]()
ami hora ne znam za vas ama tazi razlika opredeleno e solidna ....ehooooo tuk doluuuu
zemq vika mars !!!! ne sum mn za tva nqkoi da se sreshta s chovek koito e 2 puti po golqm
![]()
m edna 16 godishna..pikla..ima s1vsem drugi interesi...za razlika ot edin M1J na 30 godini .. ulegnal i t.n..nikoga ne bih hodila s tolkova golqm...
relaxtake it easy ;}{}
ima hora na koito im haresva pove4e s po-vazrastni nz,na men specialno ne m dopada
Според мен ако двама ду6и се харесват и ако се оби4ат каквато и да е разликата във възрастта няма зна4ение .. стига тез двама ду6и да са щастливи заедно.
emi az poprincip sym na mnenieto 4e za lubovta nqma vyzrast ama 4ak pyk tolkova toi moje da ti e ba6ta 14 godini razlika![]()
![]()
syjelqvam ne mislq 4e te se polu4i vqno e 4e e golqm znae kakvo iska ne e nqkoi piklio i znae kak trea da se otnasq s jenite no....... ahh neznam
![]()
![]()
![]()
![]()
За мен една такава разлика не е нормална! Това че за любовта няма граница не е вярно! За ква любов говорим между хора с 14 или 15 години разлика, та те едва ли имат повече от три допирни точки!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Тъпа ли си ве ? Я не спами във форума че ме нервиш !