- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Осъзнах,че съм хомосексуалист...
Здравейте, наскоро разбрах нещо и искам да попитам мога ли по някакъв начин да премхна този проблем понеже ме съсипва!На скоро осъзнах че съм обратен!Аз не го искам!Нямам нищо против хомосексуалните но ми пука как родителите ми ще реагират и мога да загубя приятелите си!Не искам майка ми и баща ми да се срамуват от мен!Моля ви помогнете ми!Мога ли да стана хетро по някакъв начин?Какъвто и да е!
Много благодаря че го изчетохте и моля ви не ме урпеквайте!
Редактирано:ЦвЕтИт0-7-ма т.!![]()
Ми като си представя гола мацка съвсем лекичко ме възбижда но като се представя мъж...оффф всъщност ме е много срам в момента!
p1rvo v nikak1v sly4ai ne te oprekvamdori mi se izdiga6 v o4ite 6tot ne te e sram da si go priznae6 i t1i natat1k
a po temata nzz za6to rodninite ti 6te se sramyvat ot teb6tom si 6tastliv taka trqbva te da se radvat za teb i da te podkrepqt imam mnogo priqteli koito sa v tvoeto polojenie ne iskat da sa takiva no tova e fakt.
i eddin s1vet ne se promenqi samo zaradi okolnite ....aide yspexx![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Защо ти е?Ако родителите ми разберат сигурно баща ми ще ме изгони от вкъщи и ще ме нарече грашка на природата!Първоначално написано от copacabana111
awe hora ne vi razbiram - GORDEITE SE S TOVA KOETO STE
Не можеш, пич.... и аз много пъти съм искал да променя нещата, но начин няма. Споко, с времето ще свикнеш с мисълта и ще осъзнаеш, че не е чааак толкова лошо.
А що се отнася до родителите ти - ако те обичат и те имат за собствен син, няма да ти направят проблем.
Просто това е твоята природа и недей да започваш да се мразиш, заради нея, защото нещата няма да се развият добре ...
Просто си живей и не си мисли, че си нещо по-малко от другите, защото не е вярно.
А на колко си бтв?
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Ами, започни да водиш всяка срещната и вас и баща ти ще е горд с теб.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Всичко е до желанието....ако решиш че няма да си педал (нищо лично просто нарицателно) няма....в тебе е решението...реши какво искаш и давай смело...
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Офф мислех си че ще ме псувате обаче мн ви благодаря за отговорите и подкрепата!Винаги съм си мечтал как имам жена и деца и съм щастлив но сега като рабирам че това може би няма никога да стане не ми се живее
Начи не си чак толкова гей...Щом не го искаш...Знам ли и аз...
![]()
Ок може би ще си остана прикрит гей и готово.Много ви благодаря хора!!!Имах нужда да споделя с някой!
kak taka ne ti se jivee
ami predstavi si ima6 m1j i osinoveni de4ica
kvo ne6to lo6o ima li v tova ?????
Лизард е прав - трябва да изясниш на себе си какво точно искаш. Иначе ще ти е доста объркано.
А що се отнася до жената и децата... хм, ако наистина харесваш и жени, е възможно на теория, въпреки че повечето Би-та все пак си свършват с мъже. Има, обаче, тенденция да си взимат по 2ма - имат си брак с жена и си спят с мъже... което за мен е отвратително, но наистина много хора го правят.
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
Ama za6to 6te se krie6 kat tva e nap1lno normalno ama ako sly6a6 baba ti 3 pokolniq nazad normalno da ne te razbere.tva togava e bilo samo m1j jena,m1j jena.................
ama sa ko vremenata se promenqt nqma ni6to lo6o v tva seki da jivee kakto iska i da b1de s koito iska![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЛУДА ЛИ СИ....да си има мъж и да си осинови деца...ЛУДА ЛИ СИ...мислиш ли какво ще е на децата...да викат "тати" и на двамата...омг![]()
Аз искам жени но от жени е се възбуждам!Иначе ако бях би нез съмнение щях да избера Жената!
Офф пенделчето на мама...
Слушай сега... първо ако съм ти баща, и аз бих те изхвърлил от вкъщи... Но има и друг начин без да им казваш... значи купуваш си розова тениска, пускаш си емо прическа, слагаш си фешън очилца, не забравяй и тесните дънки... и те сами ше се осетят за кво става въпрос... а на твойте френдове кажи че си просто фиешън... Успех и кажи кво е станало...
Скапан педераст...![]()
Хахах комплексарчото на мама!Първоначално написано от 6А
А,млъкни,бе...Не виждаш ли,че човека се чуди как СЕ ПРОМЕНИ и да НЕ БЪДЕ ГЕЙ!!!Първоначално написано от 6А
А на човека мисля,че няма да му се отрази лошо една яка мацка...![]()
Хаха, всъщност ако трябва да сме честни... ти си пускаш комплексите във форума...![]()
Quasar ne we ne s1m luda ko tolkoz . en jiveem v 15 vek za boga
ak1l q sedni i pomisli i tav e re6enei na ''problema'' na mom4eto
Е и?!Ако не ти харсва не пиши в тази тема!Първоначално написано от 6А
Оф... ма си кух 'та дрънкашПървоначално написано от 6А
![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
@чаровната....човека иска да не става гей а не да му измисляте как да се примири...