.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Педалите трябва да се прочистят.Най-добре се самоубий!
    Аз не мразя педалите,а мразя лесбийките...НОРМАЛНО,защот о съм момиче!
    Както момчетата мразят педалите,а харесват лесбийки...имам предвид като личности,не като партньори!

Гейовете са хора,както и лесбийките,както и ХЕТЕРО сексуалните!
    Неможем да ги съдим за избора им,нито можем да ги променим!

Гей може да станеш ако си психически разтроен или натоварен...търсиш начин да се ОТтърсиш и намираш излизането с момчета за такъв!
    Гей може да си от малък,да ти е вродено,да те привличат повече барбитата и роклите,от колкото количките и войниците...а може и проблема да е в майката...тежка бременност,пушене през бременността,пиене по този начин се уврежда мозъка на детето!
    Да си "обратен" не е лошо,ти си оставаш човек...а и туко виж Азис ти обърнал малко внимание по този въпрос

НЕ СЕ БЕЗПОКОЙ ОТ ТОВА КАКЪВ СИ,ВАЖНО Е КАКВО МИСЛИШ ТИ ЗА СЕБЕ СИ,НЕ КАКВО ДРУГИТЕ ЗА ТЕБ!
    Важно е ти да с харесваш и да намираш душевно спокойствие...МАЙНАТА ИМ НА ОНЕЗИ ДЕТО НЕ ТЕ ХАРЕСВАТ!!!
    Ако приятелите ти са ти ИСТИНСКИ приятели ще те разберат и приемат,ще те оничат такъв какъвто си...а не какъвто ТЕ искат да бъдеш!
    Ако не те харесват вече заради наклонността ти ги зарежи!Те не са приятели,а използвачи!

Това беше от мен!
    Не се срамувайте от това,което сте!
    (Аз като малка играех с мотори и коли...това не ме прави лесбийка...нали?Брат ми си е играел със солничките и черпака...това не го прави женствен,НИТО ПОКАЗВА НАКЛОННОСТИТЕ!)
    Неможем да съдим онези,които не са като нас,света е красив защото е РАЗЛИЧЕН!Хората са красиви,защото са РАЗЛИЧНИ!!!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Еми ако се съди по коментарите във форума,няма смисъл да се притеснявам от реакцията на околните спрямо гейовете...но в действителност не е така.Много пъти ми е правило впечатление отношението на тези около мен към гейовете и то определено не е "Ами подкрепям ги" или "Не го намирам за нормално, но нямам нищо против тях", по скоро всеки казва "Хах, тоя е педи,гей..", "Мразя ги".

Относно това доколко съм наясно с ориентацията си...мисля че фактът че един бицепс ме възбужда, а голите цици не ме карат да изпитвам нищо е достатачно да си направя извод какво ме привлича..

Аз за себе си съм се преборил,с това което съм.Но то влияена живота ми.Например ситуация в дискотека или някъде момиче идва при мен сяда до мен, в мен..очаква се аз да реагирам по някакъв начин..но просто тя не ме възбужда, а аз знам че това е странно за околните и се стъписвам и почвам да мисля само за това как да я разкарам.

А на нашите..от мн време мисля как да им го сервирам..но не знам..някой път си мисля първо да ида на психолог или нещо от сорта..

Постоянно мисля за това последните седмици, може би ако живеех в по-голям град щеше да ми е по-лесно да свикна с това, а тук е... всички се знаят и освен тва повечето се имат за големи звезди

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Първо ще ти кажа едно основно нещо-Какъвто и да си,НИКОГА не се срамувай от себе си.Обратен си и окей,какво от това...Що се отнася до семейство,приятели,близки роднини и прочие-може и не всички да приемат това нещо.И пак те питам какво от това???Нима ти ще искаш да се промениш,само за да бъдеш разбран и възприеман от околните-това ще едно предателство,спрямо самия себе си!
    Опитай се да живееш в хармония със своето собствено-Аз.Не се притиснявай и не се срамувай заради сексуалната си ориентация.Всеки има право на място под слънцето,а това,че някои хора не искат да го осъзнаят/приемат е ИЗЦЯЛО техен проблем,а не твой
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Ama za6to 6te se krie6 kat tva e nap1lno normalno ama ako sly6a6 baba ti 3 pokolniq nazad normalno da ne te razbere.tva togava e bilo samo m1j jena,m1j jena.................
    ama sa ko vremenata se promenqt nqma ni6to lo6o v tva seki da jivee kakto iska i da b1de s koito iska
    ti da ne si lizbiika be si4kite mnenia ti iz4etyh i ne vidqh 1 madra normalna prikazkaa....

poo temi4kata: 6tom me4tae6 za semeistfo s jena - ne si gei a tfa 4e te vazbyjda maj... opitai seks s jena i seks s maj i kaji koi ti har poe4e. kat vii6 goly momi4e ne go li darvi6 bee

Цитирай Първоначално написано от teenpr
    Еми ако се съди по коментарите във форума,няма смисъл да се притеснявам от реакцията на околните спрямо гейовете...но в действителност не е така.Много пъти ми е правило впечатление отношението на тези около мен към гейовете и то определено не е "Ами подкрепям ги" или "Не го намирам за нормално, но нямам нищо против тях", по скоро всеки казва "Хах, тоя е педи,гей..", "Мразя ги".
    Не съм сигурна, че си прав. Погледнато реално, повечето такива коментари не са насочени действително срещу сексуалната ориентация на човека. Те по-скоро изразяват това, че въпросният човек не е харесван. Ако седнеш и сериозно говориш с някого, ще видиш, че повечето хора подкрепят хомосексуализма. Или айде, не че го подкрепят, но нямат нищо против.

Относно това доколко съм наясно с ориентацията си...мисля че фактът че един бицепс ме възбужда, а голите цици не ме карат да изпитвам нищо е достатачно да си направя извод какво ме привлича..
    Чудесно, браво. Щом си ориентиран сам за себе си, значи си преодолял най-големия проблем. Защото повечето гейове, да си говорим честно, от страх как ще реагират околните продължават да се преструват на хетеро.

Аз за себе си съм се преборил,с това което съм.Но то влияена живота ми.Например ситуация в дискотека или някъде момиче идва при мен сяда до мен, в мен..очаква се аз да реагирам по някакъв начин..но просто тя не ме възбужда, а аз знам че това е странно за околните и се стъписвам и почвам да мисля само за това как да я разкарам.
    Е, няма начин да не влияе. Ти живееш в общество, сред хора. Налагат ти се правила, щеш, не щеш. Въпросът е, до колко ще позволиш чуждото мнение да изгради твоята личност. Отговори си на това.

А на нашите..от мн време мисля как да им го сервирам..но не знам..някой път си мисля първо да ида на психолог или нещо от сорта..
    Психологът няма да ти каже нищо по-различно от това, че трябва да си "в мир със себе си". Мен ако питаш, ще си изгубиш и парите, и времето. И пак ще си там от където си тръгнал. На колко си години, впрочем. Извинявай, ако си казал, ама не ми се ровеше из всички мнения.

Постоянно мисля за това последните седмици, може би ако живеех в по-голям град щеше да ми е по-лесно да свикна с това, а тук е... всички се знаят и освен тва повечето се имат за големи звезди
    Големият проблем на малкия град. Най-лесно е да го напуснеш и да идеш някъде другаде да учиш или работиш. Другият вариант е да се изправиш пред всички и да кажеш "Това съм аз!" (образно, да не вземеш да ги свикаш на площада :P

Цитирай Първоначално написано от tiin4o
    Цитирай Първоначално написано от copacabana111
    Аз пък съм хетеро и искам да стана гей? Как се става гей? Кажете моля?
    Защо ти е?Ако родителите ми разберат сигурно баща ми ще ме изгони от вкъщи и ще ме нарече грашка на природата!
    Ти си грешка на природата ,синко

Голям фен Аватара на sapphirr
    Осъзнах,че съм хомосексуалист...
    - 4естито...кога е 4ерпавката,там сме

сега по-сериозно -как о4акваш ние да ти кажеме как да си върнеш резбата в на4ална позиция.за това хап4ета няма.или си ,или не си,или пък средното положение (радвай се,4е има и такова) е да си бисексуален.

п.с наистина много държа да ми кажеш,защо реши,4е ние можеме да ти помогнеме

Град
    София
    teenpr, не се притеснявай от това, което си, защото и да искаш, не можеш да го промениш. Аз съм Бисексуален и да ти кажа... не е толкова лошо. Това как ще те възприемат околните не е голяма работа, имайки предвид, че ти няма да носиш табелка АЗ СЪМ ГЕЙ. Ще кажеш на тези, които знаеш, че ще те разберат.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Днес в София има гей-фест.
    Верно лииииииии... аз що не знамм
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Guest
    Да ви еба маиката на всички гейове тъпи, грозни !

Град
    Земя,Европа,България,Пловдив... общо взето на майната си... ;D;Dd
    Цитирай Първоначално написано от copacabana111
    Аз пък съм хетеро и искам да стана гей? Как се става гей? Кажете моля?
    призна си! призна си!
    сега без майтап - както каза копакабана незнам-си-кво, се една да искаш да се превърнеш от момиче в момче без пластични операции и хапчета! съжалявам, пед*рас си и такъв ще си останеш!

... cuz I’ve waited for all my life... to be here with you tonight...

предишен ник - <black soul>

Повече от фен
    Не можеш да станеш хетеро, що за въпрос.Но можеш да се приемеш такъв какъвто си без да мислиш за другите.Замисли се малко ако родителите ти те обичат то те няма да се срамуват, а ще те подкрепят.Ако приятелите ти са истински приятели, то няма да те изоставят, а ще бъдат до теб.Няма друг начин.Приеми реалноста, някой хора просто сме различни, това не бива да те притеснява, аз също съм различна но го приех.Айде и успех.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    Асеновград, България
    Сексуалната ориентация е генетично заложена у всяко дете още преди неговото раждане и се оформя окончателно преди навършването на четиригодишна възраст. В по-късен етап от живота, тя не може да бъде моделирана. Не се притеснявай, за родителите ти, а и за истинските ти приятели това не би трябвало да е никакъв проблем
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Е, и да ти кажа, си го изпуснал...
    Нищо,пак ще ти кажа
    "Гей& Лесбиън фест 3
    25-26 октомври 2007 - 18.30h и 20.00h.
    Това го пише на флайерчето,което имам.
    Отзад пише
    "Очаквайте програмата на събитието на www.redhouse-sofia.org
    Пфу, винаги изпускам купона Нищо де... мерси все пак
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Да ти еба майката и гей смотан!!! Не си мисли че требва да живееш!
    Такива кат теб тряя да УМРАТ,да изчистим България от тая измет!!
    Стигат ни турци,цигани..ами сега и гейове?! тва е НЕНОРМАЛНО,ако някога моя син е такъв(не дай си боже) не само ще го изгоня от вкъщи,ами и ще го пребия от бой така яко,че да не си помисли за хуй докато е жив!! Нали мъжа трябва да е мъж бе..къв мъж си ти щом си гей и не се възбуждаш от жена?? Може би е по правилно да кажем че вие сте некав друг пол ``хора`` не може едно дете да има двама бащи бе!! Бащата е един и майката също една...да ви еба в пумярите, Стига с тва ваще банално оправдание-``живеем в 21 век`` и като жевеем в 21-ви кво.. трябва да има повече гейове от миналия век ли? То по тая педалска логика така излиза! Вече и края на света виждам...добре че не се родих през 2080..че сигурно тогава и жена няма да мога да си намера,всички ще бъдат лесбиики... ужас

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от Lainovoz
    според библията ти трябва да бъдеш " намерен и убит "

Не ме карай да идвам и да хабя куршуми . Свърши работата сам и отърви света от дългата си , неясна и грешна екзистенциалност .
    ami da to4no taka e
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    p1rvo v nikak1v sly4ai ne te oprekvam dori mi se izdiga6 v o4ite 6tot ne te e sram da si go priznae6 i t1i natat1k
    a po temata nzz za6to rodninite ti 6te se sramyvat ot teb 6tom si 6tastliv taka trqbva te da se radvat za teb i da te podkrepqt imam mnogo priqteli koito sa v tvoeto polojenie ne iskat da sa takiva no tova e fakt.
    i eddin s1vet ne se promenqi samo zaradi okolnite ....aide yspexx
    +1
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

abe -4arovnata- kefi6 ma t1i sq ako kaje 4e i s momi4eta xodi6 6e e super

ave kvo ti puka ako si gei gei ko 6e umira6 li az s1m bi i si mi e super,nqkolko frenda znaqt imam si i priqtelka.Trqbva da vodi6 normalen jivot prosto sme po razli4ni,a tez det ne ta priemat ebal si gi v tesnogr1dite konservi

Брато ский са. Единствения ти проблем е че мноо хора мразят гейове и тфа е доста тъпо. Просто 2 съвета от мен:
    1. Обличай се нормално, без много цветни финтифлюшки щото така мно лесно се разбира и мноо хора се гаврят(тфа го знам от 1 фр които се убеди лично...
    2. Ако на някой купон ти налети момиче, не го отблъсквай. ака можеш да станеш поне би...

И още нещо... Ако наистина не го искеш тфа, мойеш да прибегнеш до пиене на тестостерон. Това е мъжкия хормон. Просто ти имаш по голям процент естроген(женски хормон).

Ае брато... ПиЙс
    \/
    FOREVER BLAZIN'

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Po moe mnenie ne mislq,che e chak takava beda,vqrno e che ima super mnogo hora,koito sa silno protiv geiove i lesbiiki,no nai-chesto tova sa hora,koito sa jiveli v drugi cennosti i v drugo vreme,s mnogo poveche ogranicheniq i tabuta ot nas.Vse pak dnes e 21 vek,ne mislq,che trqbva da ima nqkakvo ogranichenie za shtastieto na nqkogo,vseki trqbva da ima pravoto samo da izbira nachina si na jivot i tova da go pravi shtastliv.Spored men trqbva da kajesh na vashte...vyzmojno e pyrvonachalno da reagirat malko po-ostro,no vse pak si im dete i te obichat,kakyvto i da si.V nikoi sluchai ne vqrvam bashta ti da ti pokaje vratata,taka che ne mislq,che trqbva da se otchaivash,tova che si osyznal,che si s takiva naklonnosti,po nikakyv nachin ne te pravi po-losh,chovek vtora ryka ili neshto podobno,prosto si malko po-razlichen ot nachalnite choveshki vyzpriqtiq,che e redno edna liubovna dvoika da se systoi ot myj i jena,a ne ot dvama myje ili dve jeni.Spored men nezavisimo dali smqtash da si homo,hetero ili bi vajnoto e da otstoqvash pravoto si na shtastie i liubov,nezavisimo s myj ili jena! uspeh
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Moже пък да си "би" Пък и в това няма нищо лошо ,а ако Вашите не го приемат ,не те обичат достатъчно щом не искат да те виждат щастлив.Те трябва да те приемат такъв какъвто си.Естествено на теб ще ти е трудно да си намираш гаджета и тн в началото ,но всичко с времето си...и наистина в това няма нищо лошо - бъди такъв какъвто си ,не се променяй ,заради хорското мнение

.....

Српско аз не съм избрал да бъда такъв, то просто не зависи от мен... а относно оправданието за 21-ви век, никой няма предвид, че тряа да има повече гейове и лесбийки, хората искат да кажат, че след толкова мн грешки, на всички цивилизации, се предполага, че трябва да сме си взели поука от тия грешки.Нищо добро не е излезло от преследването на еврите, черните....просто всеки вижда че сепарирането или деленето на хора не води до добро, можем да живеем заедно без да се изтъква кой е по-бял,висок,силен,мъжествен,у мен,надарен...Аз самия мн мразех турците, но започнах да си давам сметка, че те не са виновни, че са турци, единственото за което може да ги обвиняваме е че тук малко го превръщат на турция,ама за това не е виновен обикновения турчин на улицата, а онея в правителството, ако оттам им се забрани да се заселват тука и не им се издават масово лични карти...
    Може да не ти е приятно, че има гейове, но не виждам защо трябва вместо просто "не одобрявам", да се казва "мразя" или "изтребете ги"

Изоставена вяра..мерси за съветите..специално за стила на обличане одавна сам съм се сетил, че не бива да биеш на очи
    Благодаря и на всички останали за коментарите

Аз обаче все още с никой не съм говорил за това извън нета, но напоследък все по-често се замислям кога и как да кажа на майка ми

Не се стягай, а си живей живота както намериш за добре - вашите ще те обичат и гордеят с теб въпреки всичко! Успех!
    Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!

ако знаете кфи неща прай самовнушението... ;?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си