- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Има ли някой който да пише нещо различно от стихове?
Във целиятт форум има толкова много хора , които искат мнение за своето стихче.Тук там се среща и някой художник...
Има ли някой който пише нещо по-сериозно....разкази пиеси
Jivota e predizvikatelstvo-priemi go! Jivota e pesen-pei q! Jivota e me4ta-os16testvi q! Jivota e igra-igrai q! Jivota e lubov nasladi mu se!
В момента работя по мащабен проект за разказ, посветен на най-добрия ми приятел. Като го завърша, може да по постна![]()
А иначе съм сигурна, че има и хора, които пишат проза, не защото е по-сериозна както ти се изрази, а защото там им е силата. Не можеш да делиш изкуството на сериозно и несериозно визирайки обема му.
Ми аз разкази пиша...![]()
Аз пиша разкази. Даже два от тях са публикувани в този сайта, секцията Проза. "Феликс" и "Норфиус". Имам и други, но тези двата са най-добрте ми...за сега![]()
аз пиша разкази, ама не са сериозни
и музика пиша
и програми пиша
и домашни по математика пиша и тва май е най-сериозното.
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Пиша книга...всъщност, поредният ми опит за книга. Имам и разкази![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
аз пиша разкази, но не са за тийнфорум ^^
а и никому няма да е интересно да чете сайфай сценариите, с които си вадя хляба
разкази, понякога. Ама напоследък са се някакви песимистични и бъкани с мръсотии...
Пък и вчера ги изтрих от компа БЕЗ да искам. Цялата папка и я нямам другаде освен там. Заминаха си...МАМКА МУ!
![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
А само един човек ли пише музика оттук?![]()
Oh, moon of Alabama,
we now must say goodbye!
We've lost our good old mama
and must have whiskey, oh, you know why!
az risuvam no nqma da nameri6 ni6to moe tuk![]()
И аз предпочитам разказите, лирика не мога да пиша![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Обичам да пиша...независимо какво...., както ми дойде..., но трябва да го чувствам....събуждам се през нощта и ми се пише...отварям тетрадката и го изливам на листа...
Сладникава поезия съм писала в баш тинейджърските си години), но като цяло предпочитам лириката пред прозата...
В момента "градя"(то трудно стават при мен нещата) пиеса, с план в близко(2-3год.) бъдеще да я поставя...