- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво е (wave)?
Какво е (wave)?
Дръж се с околните така,както искаш те да се държат с теб
ми тва е иконка от новия скайп ,ама и аз нз кво е точно щот съм със стария.абе нещо като (hi) тряя да е см като ми казват ЧАО ми го пускат тва![]()
privet !![]()
едно човече дето е усмихнато и ти маха с едната ръчичка
Ми аз за "чао" го слагам, някои за привет...Объркана работа...Абе нали е махащо с ръчичка, а на стария скайп нали беше hi, тоест "здрасти", сега е wave сиг за да се използва и като чао
![]()
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
Едно и също е, просто (hi) не звучи добре да се ползва и за "здрасти", и за "чао", затова са го нарекли (wave).
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Едит:Оф деба...нещо не е сатнало как треа...се тая...уейв е десетото от долу нагоре![]()
emotikon4e ot skype
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
emotikonkata (wave) q ima i v po starite versii na skype samo 4e tam e (hi) a v novia e (wave) ina4e emotikonkata e sa6tata edno 4ove4e kak ti maha s raka![]()
Първоначално написано от Desi_etnies
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Първоначално написано от Desi_etnies
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
В музиката има стилове new wave и darkwave.