.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Дайте съветче pLS

Emi zna4i s gadjeto mi hodim ot 1 den az mnogo go obi4am no ne mojem da namerim ob6ta tema za razgovor :} kajete kakvomoje da si govorim kogato sme dvamata :} blagodarq predvaritelno i sry ako ima takava dr tema

Град
    Kill the kifla co.
    Как го обичаш като се познават от един ден и НЯМАТЕ тема за разговор?!?! Баси любовта... Говорете за музика, филми, книги (ако четеш, де)...ти ако с гаджето няма за кво да говориш...
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Re: dAite s1vet4e pLS

Цитирай Първоначално написано от m0n4et0y
    Emi zna4i s gadjeto mi hodim ot 1 den az mnogo go obi4am no ne mojem da namerim ob6ta tema za razgovor :} kajete kakvomoje da si govorim kogato sme dvamata :} blagodarq predvaritelno i sry ako ima takava dr tema
    Няма за какво да си говорите..за един ден всичко ли изчерпахте Малеееее..Е тук не мога да ти помогна

ami az ne go poznavam ot 1 den a hodim ot 1 den :}
    LuBoVtA ZaPoChVa S CeLuVkA I ZaVuRsHvA SuS SuLzA

аз като съм с гаджето не си говорим много много, абе заети сме с други неща, отде време за разговори?

Град
    Kill the kifla co.
    ami az ne go poznavam ot 1 den a hodim ot 1 den :}
    А, извинявай...ми се ще намериш за какво да си говорите. Ако разговорът не върви...другото ще върви..
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: dAite s1vet4e pLS

Кат пораснеш малко (13-14) ще почнеш да си говориш с гаджетата....
    - Всички авто-части на едно място!

xixi e da drugoto naistina varvi :P

thefreak az sam na 14

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    xixi e da drugoto naistina varvi :P

Ако си чувала за ”приятелство с екстри” в твоя случай май ще е доста удобно. Като не може да си говорете, ама се е*ете ячката, за какво ви е да сте гадженца (мразя тая дума)?..

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    mn mi e interesno kak taka hodite ot 1 den a ti veche go obichash tova mi se vijda nevazmojno ... dori i da se poznavate ot mn vreme nasam... ti mojesh da si vlubena no ne i da go obichash, zashtoto chovek s poznati i priqteli se darji po edin nachin a s gadje po dr.... plus tva istinski obichash nqkoi kogato dobre go poznavash i vijdash vsichki negovi nedostataci no vapreki vsichko si s nego ....i ne se opitvash da go promenish ... zashtoto dori i nedostatacite mu obichash ..... kolkoto do temata za razgovor.. ami vie se poznavaite nai-dobre, ako ne mojete da izmislite takava izlizaite s priqteli i postepenno shte zavarjete nqkakav razgovor

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    thefreak az sam na 14
    Значи умствения ви багаж е малко.
    - Всички авто-части на едно място!

Като нямате общи теми за разговор защо сте гаджета?
    За това какво да си говорите...Ами нормални неща...Това,което се е случило през деня,настроение,любими неща...

leleeeeee hodite ot 1 den i ti veche go obichash...e nqma nikade takiva izcepki kato v toq forum....a otnosno vaprosati shtom nqmate obshta tema na razgovor kfo praish oshte s nego ili i dvamata ste tbpi i neznaete kfo da si kajete ili ....hmmm mai tva e edinstveniqt vazmojen otgovor.xaxaxax
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    А...а
    Така по темата.Първо не може да обичаш някого от един ден,второ как може да сте изчерпали темите за един ден?А чакай,моя грешка сега видях,че си написала,че ходите от един ден но се познавате от повече.Ами то пак,как може да изчерпате темите за разговор,това ми звучи доста глупаво
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Като не може да си говорете, ама се е*ете ячката, за какво ви е да сте гадженца (мразя тая дума)?..
    А какви приятели ще са, след като 2 думи не могат да си кажат? Направо само да се ебат, няма нужда да се квалифицират като някакви
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    thefreak az sam na 14
    Значи умствения ви багаж е малко.
    "малко" ще бъде напредък в найният случай !!!
    So free

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си