Здравейте, искам да ви помоля за съвет. Ще разкажа накратко какво стана и за какво се чувствам раздвоен. Преди 4 месеца срещнах 1 момиче, с което бяхме няколко месеца заедно и се бяхме влюбили много един в друг. Тя замина за нейния си град и след като се върна майка й разбрала, че си има приятел, при което се почна с едни забрани за излизане (изобщо) караници, викане и т.н. Разделихме се, колкото и да ме болеше и да не можех да си помисля да живея без нея, но все пак живота продължава, нали? Говорихме си с нея и тя ми призна, че няколко дни преди да се върне се замислила над въпроса - обича ли ме наистина или просто съм й много добър приятел? И отговора бил втория.. Лека полека започнах да я разбирам и си казах, че поне като приятел (много, ама много добри приятели сме сега ) трябва да имаме + това тя не искаше да ме губи. Също така, тя ми каза да продължа напред, да бъда щастлив с друга и т.н. И тук идва въпроса - с едно момиче си допаднахме и си личи, че има чувства или поне леки един към друг..днеска ще излизам с нея.. Въпроса ми е - ще постъпя ли егоистично или правилно постъпвам? Вие какво бихте направили?