.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Продължителност

Има ли връзка м/у това дали наистина харесваш един човек или ти е просто до секса и това колко бързо свършва момчето?
    Мн хора тук се оплакват, че свършвали мн бързо. това какво означава - че нямат опит и не могат да се сдържат или, че партньорката им мн ги възбужда, обичат я и т.н.
    Защото с едно момче, с което излизах уж мн ме харесваше(и аз него), секса беше по-дълъг (не че имам против, според мен 30 мин са добре), но няколко пъти продължи над 40-50 мин. и това ме навежда на въпроса защо? Постоянно ми повтаряше колко съм била красива, какво тяло т.н.
    ако има значение момчето беше над 20г(+2,3...)

ужас .... ква връзка бе? няма връзка ... не съм забелязал ... има просто малко количество алкохол в кръвта.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Продължителност

Цитирай Първоначално написано от Sun_Shine`f
    Има ли връзка м/у това дали наистина харесваш един човек или ти е просто до секса и това колко бързо свършва момчето?
    Мн хора тук се оплакват, че свършвали мн бързо. това какво означава - че нямат опит и не могат да се сдържат или, че партньорката им мн ги възбужда, обичат я и т.н.
    Защото с едно момче, с което излизах уж мн ме харесваше(и аз него), секса беше по-дълъг (не че имам против, според мен 30 мин са добре), но няколко пъти продължи над 40-50 мин. и това ме навежда на въпроса защо? Постоянно ми повтаряше колко съм била красива, какво тяло т.н.
    ако има значение момчето беше над 20г(+2,3...)
    Твърде много фактори влияят, че да се обобщи така лесно. От една страна опита и възрастта имат значение - нормално е ако правиш секс от скоро и лесно да свършваш. Също е важно и колко те привлича партньора. Да не говорим за милионите други фактори - физическото състояние (дали си уморен, болен, недоспал), обстоятелствата, психическото състояние.. Няма отговор на твоя въпрос - просто така се е случило, пф.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

pri polojenie 4e akta s moq fr prod1ljava 1 4as 4e ponqkoga i otgore ...
    moje prosto da se sd1rja da mu e hubava s teb i t.n

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    pri polojenie 4e akta s moq fr prod1ljava 1 4as 4e ponqkoga i otgore ...
    moje prosto da se sd1rja da mu e hubava s teb i t.n
    И ние сме така и тъкмо се зачудих защо така се получава...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако си уморен, горещо ти е, пил си или пък си правил секс твърде често в последните дни............нормално е да е по-дълго. Ако прави момчето секс 1 път на 2 седмици и не маструбира, едва ли ще трае повече от 2-3 минути. Ама ако всеки ден правите секс по 1-2 пъти е нормално да се понасити малко или много и да свършва по-бавно.

Да, и аз знам, че мн фактори виляят, но просто се зачудих защо се получава така и сега даже се питам дали нещо аз не съм го възбуждала нз...
    А за алкохола - при въпросните случаи беше пил малко

Супер фен
    ne moje da se dade taka lesno konkreten otgovor na vaprosa,no ako vse pak go iska6 spored men nqma vrazka,no kazah zavisi,moje da se pospori
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

всичко зависи от момента,от настроението,от обстановката...
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ако си уморен, горещо ти е, пил си или пък си правил секс твърде често в последните дни............нормално е да е по-дълго. Ако прави момчето секс 1 път на 2 седмици и не маструбира, едва ли ще трае повече от 2-3 минути. Ама ако всеки ден правите секс по 1-2 пъти е нормално да се понасити малко или много и да свършва по-бавно.
    +1
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си