Една сродна тема да намеря..Тъй..Здравей ..Имам себорея вече сигурно 2 години.Отидох на болница личния ми лекар не ме пусна при кожната, защото си мислеше, че може да ме излекува..Предписа ми някво мазно такова ужасно..Махна се леко и го зарязах..Тази година пак посетих лекарите..този път отидох при кожната.Тя ми каза, че това е себорея и се появява и изчезва има и периоди в които напълно ще изчезне..Предписа ми ето тези двете Крем Lorinden A и шампоан SELSUN..действа повярвай..Кремчето го мажех първите 2 седмици по два пъти на ден сутрин и вечер, а шампоана по 2 пъти, но в седмицата.То има видове шампоани за мазна,суха и нормална коса..Моя е син/за нормална/.Каза ми след 2 седмици да отида пак ..отидох оня ден в понеделник и ми каза този път крема 1 път на ден, а шампоана по 2 пъти на седмицата пак като преди..Сега нямам себорея, а само останки леки люспички по косъмчетата на главата..ще изчезнат, но нямам време да седнем с мама да ги махнем.Преди беше ужасно, както се изрази едно момиче "Имах ранички до кръв, сърбеше ужасно"Да..и сега ме сърби, но това е, защото себореята тъкмо сега изчезва..Имаше ужасно много рани..кървави при това..Прочетох в интернет и в една тетрадка на майка ми/учила е за козметичка/ за себореята и навсякъде пише, че косата може да започне да укапва..Да наистина е така..Моята и сега си капе.., но малко по малко..заздравява се..Аз попринцип си къпя косата през ден, но мога да използвам шампоана SELSUN само 2 пъти през седмицата и през другите дни използвам Jonsans Baby/лилавия/..косъм не ми мърда от косата, когато се изкъпя с него.Тези неща ти ги казвам от личен опит и се надявам да ти отмине.Успех и всичко най-най