- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс и хемороиди, моля помогнете
zna4i iskam da vi popitam dali e vazmojno da se pravi analen sex ako ima6 hemoroidi?vsa6tnost az ne sam sigurna dali imam no predpolagam.probvah no bolkata e ujasna i nemoga da izdarja...a dokolkoto znam hemoroidite ne se lekuvat tova zna4i li 4e nikoga nqma da moga da pravq analen sex??![]()
![]()
![]()
Лекуват се. Но ако правиш анален секс с хемороиди, пенисът на партньора ти ще стане на сирене...буквално.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
лекуват се с нужната доза търпение и хигиена, просто след като един път си имала после шанса да ти се появят отново е по голям,а отностно секса според мен по хубаво изчакай да ти мине и така си е достатачно болезнено и некомфортно![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
На мен не ми се вярва тя да има хемороиди.. От хемороиди не само те боли при анален.. Ами не можеш да седнеш и ходиш като каубой. Един познат имашеПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Може да има вътрешни хемороиди...
+1Първоначално написано от `Death`Whore``
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
+1Първоначално написано от MaRiNkA_16
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Хемороидите до колкото знам смадят и болят,те са пълни с кръв и се пукат от само себе си.Не са опасни,може да правиш анален секс с презерватив ако имаш опасения от хемороиди.Споко бе,нищо ти няма!![]()
Първо се излекувай![]()
Гнусна работа. Толкова... оф няя говоря..
wtf
v tvoeto polojenie ne bih go napravila
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Шо?Първоначално написано от `Death`Whore``
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
![]()
![]()
Възпалява се, Шматко.![]()
Попринцип, анален секс можеш да правиш и при наличие на хемороиди, които обаче не кървят, достатъчно е да има добра смазка. Дори знам, че това си е един вид масаж на съдовете, който спомага за подобряване на еластицитета на съдовата стена.
Друг е въпросът, че всеки по различен начин би понесъл аналния секс при наличието на хемороиди (вътрешни или външни).
Ако хемороидите са възпалени, или кървящи, аналния секс е противопоказан. Това го бях писал някъде тук!![]()
Ка са вазпали ше се надуе, начи ше стане по-голямПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Ко е хемороид ли хермофродит беше...?
Първоначално написано от Shmatko
![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!