- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мириша отдоло
Тази миризма много ме тормози приатели казават да го мия по често и да го обръсно но майками и бащами не ми дават мия го веднъш в седмицата и пак не става
явно още не си пораснал за да те командват вашите и то за какво![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Има един култов виц по този въпрос:
- Докторе, сърби ме задника!
- Мий го, де.
- Аз го мия, ама след 1 месец пак започва да сърби.
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Прекланям се пред олигофренията ти! Хайл!Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
[/i]Майка ти и баща ти с тебе ли влизат в тоалетната беа и как може да не ти дават да се миеш
нещо послугваш май
![]()
People Allways Leave !!!![]()
![]()
Еми мойто момче трябва да се миеш всеки ден а не един път в седмицата .. То е нормално като не се подмиваш да смардиш .. Купи си някав интимен гел ако те дразни сапуна и се мии поне всяка сутрин !!!![]()
Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
\
/
i azПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
В този смисъл... http://www.data.bg/f.php?fid=1839903 =D>
хах браво Mishlety и аз мисля така.Абе ти на колко си години?Как така ще се миеш само един път в седмицата бе???Еми като ще слушаш родителите си - смърди си пък!Най-малко по 1 път на ден трябва да се миеш,да не говорим,1е трябва целия да се къпеш.БОЖКЕЕЕЕ НЕНОРМАЛЕН НАРОД.
Тцъ тцъ, гъзе.. Постара се да ни направиш кефаПървоначално написано от `Death`Whore``
Пф, пие ми се биричкааааа.. :Пъпъпъ
ООО...на мен нямаш представа колко ми се пие...но нямам глас и ако изпия нещо студено и газирано, ще стане много лошо...А и на кръчмица ми се ходи с компания олигофрени...
А аз съм зле финансово днес.. Предлага ми един да ме черпи биричка, ама и миналия път ме черпи той, та ми стана съвестно :/ Защо трябва да съм такава моралистка!!!Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
Аз имам пари, но с тях ще си купя китайско![]()
И моя мирише, но на хубаво!Къпи се сутрин и вечер всеки ден, както предполагам правят всички нормални и вс ще е наред хаха
lostinMINIMAL
Moderated by miloto
т.11 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love