.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Бързо вкарване

Извинете за тъпия въпрос но искам да питам все пак..
    Гледам много девственици ги боли адски много и въобще първият път си боли... И не може ли вместо момчето да бъде нежен и много внимателен и бавен...Просто да го "ръгне, забоде, набута" просто да го вкара бързо да се скъса тая ципа и готово... Като ваденето на зъб.. бавно е болезнено но като дръпнеш бързо то пада после следва болка за част от секундата и край!
    При девственоста така ли е ?
    Gaming is not just about wining or loosing, it's about passion . This is our reality.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    При моят първи път ме боцнаха доста бързо, но не го вкара много. Болеше адски много, ама беше толкова кратко, че докато осъзная, че ме боли - то вече минало.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Така е. Така ще я заболи доста, но е по-ефективно според мен.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Ти мислиш ли,че едно момиче иска да бъде отворено по този начин?Ако я мушнеш така знаеш ли какво може да стане?1-во може би няма да има желание за секс,2-ро ще бъде адски болезнено(според мен)ощ е повече от колкото обикновенното и 3-то ще си помисли,че не искаш да си с нея и да запомни първия пък,а ей така колкото да си я отворил и да я наебеш.

Мислех че ще ми кажете че това което питам е банално ...
    Мерси за информацията.. Та значи предлагате по бързичко ???
    Gaming is not just about wining or loosing, it's about passion . This is our reality.

mislq 4e naistina 6te e dosta bolezneno , no moje i da gre6a

Цитирай Първоначално написано от mishaaa
    Ти мислиш ли,че едно момиче иска да бъде отворено по този начин?Ако я мушнеш така знаеш ли какво може да стане?1-во може би няма да има желание за секс,2-ро ще бъде адски болезнено(според мен)ощ е повече от колкото обикновенното и 3-то ще си помисли,че не искаш да си с нея и да запомни първия пък,а ей така колкото да си я отворил и да я наебеш.
    Я опитай някой път да ти го вкарва бавно в началото и после му кажи да го вкара до край и целия при положение, че в началото те боли. Вторият вариант е по-удачен, пробвала съм.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Morning
    А защо не я питаш нея кой вариант си избира? По-дълготрайна и по-малка болка или по-кратка и по-голяма.. Аз лично нямаше да издържа ако ми го буташе със милиметър в час.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Цитирай Първоначално написано от Morning
    А защо не я питаш нея кой вариант си избира? По-дълготрайна и по-малка болка или по-кратка и по-голяма.. Аз лично нямаше да издържа ако ми го буташе със милиметър в час.

ХА! няма кой да питам Просто съм заинтересуван...И всеки си има разбиране над нещата и явно няма да се стигне до разумно решение, защото всеки един предпочита това което мисли за себе си за най добре.

Супер фен
    zavisi,no moje i da si prava nz to4no,no ima logika pri po-barzoto i vnezapno vkarvane bolkata da e po-malko,ako q ima,ne se strqskai izli6no,moje i da ne te boli izob6to
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Принципно има логика в това, което казваш, но ...
    Аз лично не бих предпочела едно бързо вкарване ..., защото то си боли и после дори след като ти се разкъса девствената ципа ... Такаче дори да я скъсаш набързо, после като продължиш пак ще си има болка ... Такаче според мен е по-добре по-бавно(но не съвсем бавно), за да е по-спокойна мацката, да не я уплашиш нещо
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    кво толкова го мислиш ..както дойде маина ... пффф

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    varna
    li4no pri moq parvi pat vkarvaneto be6e na barzo a bolkata be6ae kakto kaza ti za 4ast ot sekyndata i posle nqma6e nikakva bolka.

ами предсатви си че някой са по-тесни и не може да и "го ръгне"от първият път
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Емиии пак ще те боли...тооо няма начин,въпреки че някой момичета не ги боли и ако ти го ръгнат така шанса да те заболи повече е по голям

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Аз лично бих предпочела да е бавно, не бих искала да ме ръгне като...ддз гадно е

Супер фен Аватара на Barbie
    Работата е там, че болката не идва само от разкъсването на ципата, а от проникването на пениса във влагалището (в крайна сметка, предполага се, че до този момент чуждо тяло с такива размери там не е навлизало). До ден днешен ако първият тласък на приятелят ми е бърз, силен и груб, аз ще изпитам болка - имам нужда от едно бавно и плавно проникване, за да могат да се отпуснат влагалищните мускули. И при първият ми път беше така - след няколко кратки, бавни и "къси" тласъка успях да се отпусна и болката намаля. Така че, все пак, аз съм за бавен, нежен и внимателен първи сексуален акт.

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Аз лично не бих предпочела едно бързо вкарване ..., защото то си боли и после дори след като ти се разкъса девствената ципа ... Такаче дори да я скъсаш набързо, после като продължиш пак ще си има болка ... Такаче според мен е по-добре по-бавно(но не съвсем бавно), за да е по-спокойна мацката, да не я уплашиш нещо
    suglasna sum.. + 1

Nai-veroqtno bolkata 6te otmine dosta po byrzo, no edva li shte zapomni pyrviq si pyt mn dobre !!!

Град
    v oblacite
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Работата е там, че болката не идва само от разкъсването на ципата, а от проникването на пениса във влагалището (в крайна сметка, предполага се, че до този момент чуждо тяло с такива размери там не е навлизало). До ден днешен ако първият тласък на приятелят ми е бърз, силен и груб, аз ще изпитам болка - имам нужда от едно бавно и плавно проникване, за да могат да се отпуснат влагалищните мускули. И при първият ми път беше така - след няколко кратки, бавни и "къси" тласъка успях да се отпусна и болката намаля. Така че, все пак, аз съм за бавен, нежен и внимателен първи сексуален акт.
    +1

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Аз лично не бих предпочела едно бързо вкарване ..., защото то си боли и после дори след като ти се разкъса девствената ципа ... Такаче дори да я скъсаш набързо, после като продължиш пак ще си има болка ...
    Аз точно затова първия път след като го вкара един път не продължихме Цък-цък, скъса се, и чак след два дни почнахме с истинския секс. Аз тогава не виждах логика в това долу буквално да имам рана, разкъсано месо и кръв и да правя секс.. Изчаках

Затова мили ми неопитни момченца и момиченца, дайте на девойката да си го сложи сама, да няма бързо, да няма бавно, ами тя да си определя всичко...(за баш неопитните..момчето ляга по гръб, а момичето му сяда върху..) според мене тва е най ама най най най-добрия начин..

Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    Затова мили ми неопитни момченца и момиченца, дайте на девойката да си го сложи сама, да няма бързо, да няма бавно, ами тя да си определя всичко...(за баш неопитните..момчето ляга по гръб, а момичето му сяда върху..) според мене тва е най ама най най най-добрия начин..
    +1
    Padam, Stavam, Otryskam se i Prodyljavam.......takyv e JIVOTA!

Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    Не е така ... Все пак е нормално момичето да го боли и ..просто така не става! Спомням си,някой беше дал следния пример.. Ако трябва да си извадиш зъб как ще стане по-лесно - ако ти сам/а си го вадиш,или ако някой друго го направи... Все пак все човек си има инстинкт за самосъхранение и не би могъл да си причини болка.. Така че не мисля,че това предложение е уместно.

Аз лично споделям мненията на miloto_girl4e i Barbie.. Болката не идва само от разкъсването на ципата,а и от факта,че момичето е тясно .. така че по-добре е според мен бавно и плавно да става всичко.

moq fr po4na bavni4ko i mn vnimatelno..oba4e az go pri6porih malko 6tot iskah po barzo da minava taq prokleta bolka..
    btw men li4no 1-vo me zabolq 6toto bqh tqsna.. i toi edvam uspq da go pronikne.. a posle i taka po otvartre..
    taka 4e moq savet e banvo i vnimatelno dokato pronikne (da si fkara samo glavi4kata,t.e da se namesti) i 4ak togava da e po barz (i v dalbo4ina)..
    pogovorete ,pitai q kak si go predtavq.. 6tot bi trqbvalo 6totm stigate do sex(i to da si i 1-viq) da ste si pogovorili po taq tema..i da da si razuznal o4akvaniqta i
    zaklu4enie: pyvit pronikvane vnimatelno i bavno i posle ve4e moje da se zabraza i zadalbo4i
    uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си