- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бързо вкарване
Извинете за тъпия въпрос но искам да питам все пак..
Гледам много девственици ги боли адски много и въобще първият път си боли... И не може ли вместо момчето да бъде нежен и много внимателен и бавен...Просто да го "ръгне, забоде, набута" просто да го вкара бързо да се скъса тая ципа и готово... Като ваденето на зъб.. бавно е болезнено но като дръпнеш бързо то пада после следва болка за част от секундата и край!
При девственоста така ли е ?
При моят първи път ме боцнаха доста бързо, но не го вкара много. Болеше адски много, ама беше толкова кратко, че докато осъзная, че ме боли - то вече минало.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Така е. Така ще я заболи доста, но е по-ефективно според мен.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ти мислиш ли,че едно момиче иска да бъде отворено по този начин?Ако я мушнеш така знаеш ли какво може да стане?1-во може би няма да има желание за секс,2-ро ще бъде адски болезнено(според мен)ощ е повече от колкото обикновенното и 3-то ще си помисли,че не искаш да си с нея и да запомни първия пък,а ей така колкото да си я отворил и да я наебеш.
Я опитай някой път да ти го вкарва бавно в началото и после му кажи да го вкара до край и целия при положение, че в началото те боли. Вторият вариант е по-удачен, пробвала съм.Първоначално написано от mishaaa
Възможно ли е да бъде по-красиво?
А защо не я питаш нея кой вариант си избира? По-дълготрайна и по-малка болка или по-кратка и по-голяма.. Аз лично нямаше да издържа ако ми го буташе със милиметър в час.Първоначално написано от Morning
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
ХА! няма кой да питамПросто съм заинтересуван...И всеки си има разбиране над нещата и явно няма да се стигне до разумно решение, защото всеки един предпочита това което мисли за себе си за най добре.
zavisi,no moje i da si prava nz to4no,no ima logika pri po-barzoto i vnezapno vkarvane bolkata da e po-malko,ako q ima,ne se strqskai izli6no,moje i da ne te boli izob6to
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Принципно има логика в това, което казваш, но ...
Аз лично не бих предпочела едно бързо вкарване ..., защото то си боли и после дори след като ти се разкъса девствената ципа ... Такаче дори да я скъсаш набързо, после като продължиш пак ще си има болка ... Такаче според мен е по-добре по-бавно(но не съвсем бавно), за да е по-спокойна мацката, да не я уплашиш нещо![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
кво толкова го мислиш ..както дойде маина ... пффф
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
li4no pri moq parvi pat vkarvaneto be6e na barzo a bolkata be6ae kakto kaza ti za 4ast ot sekyndata i posle nqma6e nikakva bolka.
ами предсатви си че някой са по-тесни и не може да и "го ръгне"от първият път
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Емиии пак ще те боли...тооо няма начин,въпреки че някой момичета не ги боли и ако ти го ръгнат така шанса да те заболи повече е по голям![]()
Аз лично бих предпочела да е бавно, не бих искала да ме ръгне като...ддз гадно е![]()
Работата е там, че болката не идва само от разкъсването на ципата, а от проникването на пениса във влагалището (в крайна сметка, предполага се, че до този момент чуждо тяло с такива размери там не е навлизало). До ден днешен ако първият тласък на приятелят ми е бърз, силен и груб, аз ще изпитам болка - имам нужда от едно бавно и плавно проникване, за да могат да се отпуснат влагалищните мускули. И при първият ми път беше така - след няколко кратки, бавни и "къси" тласъка успях да се отпусна и болката намаля. Така че, все пак, аз съм за бавен, нежен и внимателен първи сексуален акт.![]()
suglasna sum.. + 1Първоначално написано от miloto_girl-4e
+1Първоначално написано от Barbie
Аз точно затова първия път след като го вкара един път не продължихмеПървоначално написано от miloto_girl-4e
Цък-цък, скъса се, и чак след два дни почнахме с истинския секс. Аз тогава не виждах логика в това долу буквално да имам рана, разкъсано месо и кръв и да правя секс.. Изчаках
![]()
+1Първоначално написано от Jessica^
Padam, Stavam, Otryskam se i Prodyljavam.......takyv e JIVOTA!
Не е така ... Все пак е нормално момичето да го боли и ..просто така не става!Първоначално написано от Jessica^
Спомням си,някой беше дал следния пример.. Ако трябва да си извадиш зъб как ще стане по-лесно - ако ти сам/а си го вадиш,или ако някой друго го направи... Все пак все човек си има инстинкт за самосъхранение и не би могъл да си причини болка.. Така че не мисля,че това предложение е уместно.
Аз лично споделям мненията на miloto_girl4e i Barbie.. Болката не идва само от разкъсването на ципата,а и от факта,че момичето е тясно .. така че по-добре е според мен бавно и плавно да става всичко.![]()
moq fr po4na bavni4ko i mn vnimatelno..oba4e az go pri6porih malko 6tot iskah po barzo da minava taq prokleta bolka..
btw men li4no 1-vo me zabolq 6toto bqh tqsna.. i toi edvam uspq da go pronikne.. a posle i taka po otvartre..
taka 4e moq savet e banvo i vnimatelno dokato pronikne (da si fkara samo glavi4kata,t.e da se namesti) i 4ak togava da e po barz (i v dalbo4ina)..
pogovorete ,pitai q kak si go predtavq.. 6tot bi trqbvalo 6totm stigate do sex(i to da si i 1-viq) da ste si pogovorili po taq tema..i da da si razuznal o4akvaniqta i
zaklu4enie: pyvit pronikvane vnimatelno i bavno i posle ve4e moje da se zabraza i zadalbo4i
uspeh