.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 104
    Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от ZaHaRcHe
    Еми.. нали зн любовта няма граници ...Ако се обичат няма проблем.Аз като бях на 14 излизах с един на 23 ... така че не виждам да има проблем
    те много неща нямат граници - простотията, насилието, лъжите, космоса ....... но нали за това имаме закони - да ограничават нещата ....... ако го погледнеш от любовна страна - да няма проблем .... ама как подяволите 23 /4 годишен ще се влюби в лапе ?!? не трябва ли да се занимава с истински жени ?!?!? ( отг: търси ко да чука )

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Защо да не е нормално? Като питаш значи по накакъв начин ти се съмняваш в преценката си. Ако беше сигурна нямаше да пускат тема в тийн форум.
    Един познат се беше влюбил в момиче 8 години по-малко от него и наистина я обичаше. Той не беше усещал любовта преди нея.
    Естествено тя му изневеряваше и той сложи край.
    А после "батковците" били с по-малки за секс...
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Abe dobre ne moga da razbera zashto povecheto imate takova negativno mnenie to kato se zamislite dori i ne chak takava razlika pravi golqmo znachenie ... az i momcheto s koeto sym ot pochti godini imame razlika samo 4 godini (ne smqtam che sa dosta no ne i malko poskoro v ramkite na normalnoto). Da ponqkoga sme si prikazvali i mechtali za neshto poveche sled vreme i kato se zamislih che 4 godini sa dosta razlika zashto mi zashtoto az iskam deca na 26 a toi togava shte e na 30 mnogo star bil... az iskam da rabotq da ucha ... a toi veche go pravi ...i ne e smao tova a mnogo drugo neshta.... taiche qvno razlikata ne e ot koi znae kakvo znachenie a prosto choveka i negovite jelaniq i stremeji kym jivota.....Taiche do avtorkata nqma kakvo da ni pitash nas a pitai sebe si .....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kael
    бахти балъка тряаа е тоя щом се е хванал с 16 годишна ( по скоро 15 нали от 8 месеца .... ) тцтцттцтц
    Е, балъкът си ти, ако свеждаш всичко до годините. Има далеч по-важни неща от това, а и, колкото и клиширано да е, сърцето не пита на колко години е!
    Дето вика баба, когато те удари сляпата Неделя, пак ще си говорим!
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

вече всичко е нормално...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    да
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Баси предната тема `в коят писах беше същата,само че за 30годишните
    Вие сте луди,ей...Въпреки че в случая е по-приемливо...

А защо пък да не е нормално?

MNOGO ZAVISI OT HORATA.NE MISLQ 4E E TOLKOVA FRAPIRA6TO

kael написа:
    бахти балъка тряаа е тоя щом се е хванал с 16 годишна ( по скоро 15 нали от 8 месеца .... ) тцтцттцтц

mnenieto ti moito mom4e be6e mno tupo! Fanal se s malko po malko momi4e na4i e baluk??? be q zemi malko se osvesti! 1vo e normalno mom4eto da e po golqmo i ne samo zaradi godinite ami 6oto vie se razvivate malko po bavni4ko s 4 godini pi6e6e v u4ebnika po biologiq! i 2ro nqma ni6to nenormalno v tva kamo li puk frapira6to! Seki da si prai kfoto iska vij sa frapira6to e 15 godi6na s 40 godi6en 4i4ko det ima kola! a 16 i 23 spored men si e napulno normalno,
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Град
    LuNaTa
    дали е нормално или не ние не можем да кажем ...всеки сам си решава с кого да ходи...имам приятелка която е на 16 и ходи с 25 годишен но не я интересува какво мислят другите
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

mi za mene normalna e razlikata 3-5g godini mejdu dvama du6i
    Moq jivot e prikazka,v koqto ti si glavniq geroi.Vslishai se vav tazi tajna muzika,dokato navan vali poroi.Tova e prikazka sas tajen krai,a iskah da jiveq v tvoq rai,no sadbata e reshila taka,da sam losha v tazi prikazka...

Супер фен Аватара на maybelline
    Аз съм на 16 и приятелят ми ще стане на 22 преди да навърша 17.Еми нормално е.

Цитирай Първоначално написано от zelena feq
    kael написа:

mnenieto ti moito mom4e be6e mno tupo! Fanal se s malko po malko momi4e na4i e baluk??? be q zemi malko se osvesti! 1vo e normalno mom4eto da e po golqmo i ne samo zaradi godinite ami 6oto vie se razvivate malko po bavni4ko s 4 godini pi6e6e v u4ebnika po biologiq! i 2ro nqma ni6to nenormalno v tva kamo li puk frapira6to! Seki da si prai kfoto iska vij sa frapira6to e 15 godi6na s 40 godi6en 4i4ko det ima kola! a 16 i 23 spored men si e napulno normalno,az sum na 19 priqtelq mi na 26 i sme zaeno ot 3 godini i polovina t.e bila sum na 15 i polovina a toi na 22 i sme tolkova vreme zaedno obi4ame se razbirame se i t.n.t i 4esno da ti kaja ne mislq 4e e baluk! taka 4e koito ne mu iznasq da si fa6ta na negovata vuzrast..a drugite za koito egn-to ne e kompleks da se kefqt na jivota i da ne se zamislqt za mnenieto na balu4eta...aight
    Значи несдуханите си хващат ученички и "си живеят живота", а сдуханите харесват ЖЕНИ?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    У нас
    парички има ли тоя ,ако има работата е ясна

хах съвсем нормално е според мен пак и имам приятелки,които излизат с 28 годишни :P :P

Za vseki e razlichno.... za men lichno ne tolkova shokirashto
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Оффф тия години... Ми що да не е нормално? Стига да се обичате всичко е нормално Моят е на 22, аз съм на 16 и кво? Имам една приятелка, която е колкото мен и ходи с един пич на 25 ... Важното е да се обичате
    >>> House Music <<<

6to da ne e normalno?moga da vi kaja 4e az bqh na 16 kogato tragnah s priqtelq mi,a toi na 22 i ve4e sme zaedno 3 godini i polovina.taka 4e ne vijdam ni6to neredno,6tom se razbirat i se obi4at za6to da ne badat zaedno.

Нормално е.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ако се разбират добре,защо пък не?
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

`Death`Whore``

Nikoi ne govori za zduhani i ne zduhani,kazvam 4e kogato nqkoi si e hvanal po malko momi4e/jena ot nego ili kvoto i da e tva ne go pravi baluk,i 4e tezi koito mislqt tva za neredno,balu6ko i t.n.t da si fa6ta6 momi4eta na tqhnata vuzrast puk ako 6tut i po golqmi,got it?
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Когато се обръщаш към мен, слагай запетая след името ми. А и хората, които не се кефят на малки, си хващат жени, така че мнението ти е излишно.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

За някои хора,може би е нормално,но за мен НЕ!Първо,че разбиранията между двамата за заобикалящия ни свят ще са много различни...Второ че...родителите на момичето няма да са съгласни с това...

Цитирай Първоначално написано от Veno0m
    За някои хора,може би е нормално,но за мен НЕ!Първо,че разбиранията между двамата за заобикалящия ни свят ще са много различни...Второ че...родителите на момичето няма да са съгласни с това...
    Аз пък не съм съгласна с тва дет казваш!Кви разбирания,кво чудо?То ако се обичат къв е проблема?Мога да ти кажа,че въобще не е така!1-во шото разликата между мен и приятеля ми е точно 7 години иии мога да ти кажа че "разбиранията ни за заобикалящия ни свят" не са различни!Кво му е различното?Алелеле!А и родителите ми нямат нищо против!Зависи до момчето де ако е некъв прошляк мноо ясно,ама извинявай не родителите избират приятелите на дъщеря им!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си