- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е момиче на 16г да излиза с 23годишен?
те много неща нямат граници - простотията, насилието, лъжите, космоса ....... но нали за това имаме закони - да ограничават нещата ....... ако го погледнеш от любовна страна - да няма проблем .... ама как подяволите 23 /4 годишен ще се влюби в лапе ?!? не трябва ли да се занимава с истински жени ?!?!? ( отг: търси ко да чука )Първоначално написано от ZaHaRcHe
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Защо да не е нормално? Като питаш значи по накакъв начин ти се съмняваш в преценката си. Ако беше сигурна нямаше да пускат тема в тийн форум.
Един познат се беше влюбил в момиче 8 години по-малко от него и наистина я обичаше. Той не беше усещал любовта преди нея.
Естествено тя му изневеряваше и той сложи край.
А после "батковците" били с по-малки за секс...
Abe dobre ne moga da razbera zashto povecheto imate takova negativno mnenie to kato se zamislite dori i ne chak takava razlika pravi golqmo znachenie ... az i momcheto s koeto sym ot pochti godini imame razlika samo 4 godini (ne smqtam che sa dosta no ne i malko poskoro v ramkite na normalnoto). Da ponqkoga sme si prikazvali i mechtali za neshto poveche sled vreme i kato se zamislih che 4 godini sa dosta razlika zashto mi zashtoto az iskam deca na 26 a toi togava shte e na 30 mnogo star bil... az iskam da rabotq da ucha ... a toi veche go pravi ...i ne e smao tova a mnogo drugo neshta.... taiche qvno razlikata ne e ot koi znae kakvo znachenie a prosto choveka i negovite jelaniq i stremeji kym jivota.....Taiche do avtorkata nqma kakvo da ni pitash nas a pitai sebe si .....
Е, балъкът си ти, ако свеждаш всичко до годините. Има далеч по-важни неща от това, а и, колкото и клиширано да е, сърцето не пита на колко години е!Първоначално написано от kael
Дето вика баба, когато те удари сляпата Неделя, пак ще си говорим!
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
вече всичко е нормално...![]()
да
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Баси предната тема `в коят писах беше същата,само че за 30годишните![]()
Вие сте луди,ей...Въпреки че в случая е по-приемливо...
MNOGO ZAVISI OT HORATA.NE MISLQ 4E E TOLKOVA FRAPIRA6TO![]()
kael написа:
бахти балъка тряаа е тоя щом се е хванал с 16 годишна ( по скоро 15 нали от 8 месеца .... ) тцтцттцтц
mnenieto ti moito mom4e be6e mno tupo! Fanal se s malko po malko momi4e na4i e baluk??? be q zemi malko se osvesti! 1vo e normalno mom4eto da e po golqmo i ne samo zaradi godinite ami 6oto vie se razvivate malko po bavni4ko s 4 godini pi6e6e v u4ebnika po biologiq! i 2ro nqma ni6to nenormalno v tva kamo li puk frapira6to! Seki da si prai kfoto iska vij sa frapira6to e 15 godi6na s 40 godi6en 4i4ko det ima kola! a 16 i 23 spored men si e napulno normalno,
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
дали е нормално или не ние не можем да кажем ...всеки сам си решава с кого да ходи...имам приятелка която е на 16 и ходи с 25 годишен но не я интересува какво мислят другите
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
mi za mene normalna e razlikata 3-5g godini mejdu dvama du6i
Moq jivot e prikazka,v koqto ti si glavniq geroi.Vslishai se vav tazi tajna muzika,dokato navan vali poroi.Tova e prikazka sas tajen krai,a iskah da jiveq v tvoq rai,no sadbata e reshila taka,da sam losha v tazi prikazka...
Аз съм на 16 и приятелят ми ще стане на 22 преди да навърша 17.Еми нормално е.
Значи несдуханите си хващат ученички и "си живеят живота", а сдуханите харесват ЖЕНИ?Първоначално написано от zelena feq
Възможно ли е да бъде по-красиво?
хах съвсем нормално е според мен пак и имам приятелки,които излизат с 28 годишни :P :P
Za vseki e razlichno.... za men lichno ne tolkova shokirashto
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Оффф тия години...Ми що да не е нормално? Стига да се обичате всичко е нормално
Моят е на 22, аз съм на 16 и кво? Имам една приятелка, която е колкото мен и ходи с един пич на 25 ... Важното е да се обичате
![]()
>>> House Music <<<
6to da ne e normalno?moga da vi kaja 4e az bqh na 16 kogato tragnah s priqtelq mi,a toi na 22 i ve4e sme zaedno 3 godini i polovina.taka 4e ne vijdam ni6to neredno,6tom se razbirat i se obi4at za6to da ne badat zaedno.
Нормално е.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Ако се разбират добре,защо пък не?![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
`Death`Whore``
Nikoi ne govori za zduhani i ne zduhani,kazvam 4e kogato nqkoi si e hvanal po malko momi4e/jena ot nego ili kvoto i da e tva ne go pravi baluk,i 4e tezi koito mislqt tva za neredno,balu6ko i t.n.t da si fa6ta6 momi4eta na tqhnata vuzrast puk ako 6tut i po golqmi,got it?
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Когато се обръщаш към мен, слагай запетая след името ми. А и хората, които не се кефят на малки, си хващат жени, така че мнението ти е излишно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
За някои хора,може би е нормално,но за мен НЕ!Първо,че разбиранията между двамата за заобикалящия ни свят ще са много различни...Второ че...родителите на момичето няма да са съгласни с това...![]()
Аз пък не съм съгласна с тва дет казваш!Кви разбирания,кво чудо?То ако се обичат къв е проблема?Мога да ти кажа,че въобще не е така!1-во шото разликата между мен и приятеля ми е точно 7 години иии мога да ти кажа че "разбиранията ни за заобикалящия ни свят" не са различни!Кво му е различното?Алелеле!А и родителите ми нямат нищо против!Зависи до момчето де ако е некъв прошляк мноо ясно,ама извинявай не родителите избират приятелите на дъщеря им!!!!Първоначално написано от Veno0m