- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е момиче на 16г да излиза с 23годишен?
за ко му е на 23 годишен 16 годишно момиче което си няма ( пък може и да има нали ся е модно на по 13 да се чукат ) идея от нещата, като може да е с истинска жена ?!?!?! не е че е по малка а с колко е по малка ... ама какво ли се опитвам ти се засягаш на лична основа щото и твоя явно е такъв ..... някой замислял ли се е родителите му с колко години разлика са ?!?!? ( изключвам разведените - там стават КУРиози ). а и последно - за да харесаш 16 годишна треа си на неиния акъл а 23/4 годишен с 16 годишен акъл е 100% балък.Първоначално написано от zelena feq
*си мисли каква деградация на................................*
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
хм сега вече се убедих .... като ти четох 1 мнение и се чудех тъпа ли си не си ли ... ма ся вече съм сигурна !!! Ако 14 години не е шокиращо какво тогава ще те шокира ... ти знаеш ли че за 14 години израства човек ???????Първоначално написано от RaLiTyy^L0V3
So free
Първоначално написано от kael
Защото не всички 23-годишни си "хващат" по-малки момичета,за да ги изчукат.Някои наистина търсят момичето по характера му.А от 16 до 18 са 2 години.За тези 2 години обикновено не настъпват радикални промени в характера и личността (дори и в познанията) на момичето.Друго е от 14 до 16 - тогава с момичето стават повече промени,отколкото след това.А и повечето момчета (като тук имам предвид свестните,а не някакви въздухари дето си търсят само кой да изчукат) не търсят "момиче на 16",а "момиче,което разбира,има мил характер, добра,нежна,красива и т.н." Понякога така се случва,че подходящото момиче не е на 23,а на 20 или по-малко.Еми ШАНС.
[quote="dilqn4e70"]momiche na 16 moje li da izliza s 23 godishen tova normalno li e ?
da,za6to ne,vij ako be6e na 26-27 ve4e ne![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
КУУУУУУУУРВАААААА
Ми да .. не виждам какъв е проблема? .. Разликата в годините не е толкова голяма пък и на 16 се предполага че можеш да мислиш що годе разумна .. пък и ф крайна сметка няма да се жените
п.п.-казвам че е нормално щот тука при нас по принцип връзките са такива.. момичета на по 15-16 години ходат с момчета на 20-21-22 .. и никой не го намира за странно![]()
just a kid۵
И от колко време сте с твоя? Спиш ли у тях? Не вярвам.Първоначално написано от miss_fatty
А разбиранията ви за света не могат да са различни. Ти си ученичка, той е евентуално студент и работи. Вълнуват ви много различни неща. И на всичкото отгоре той сигурно е имал сериозна връзка вече, а ти тепърва навлизаш в тези неща...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
da za6to da ne e az izlizah s 23 godi6en i az sum na 16 i kvo ot tva
kakvo tolkova se 4udite?nqma ni6to stranno.az bqh 16 kogato tragnah s priqtelq mi i sega ve4e jiveem zaedno.razbiraniqta ni za okolniq svqt napalno savpada,vapreki 4e moga da vi kaja 4e dori i da e po-malak ili po-golqm priqtelq vi vie vinagi 6te imate nqkakvi nedorazumeniq za ne6to,za6toto vie vse pak ste 2 napalno razli4ni li4nosti i ne moje vinagi da mislite po edin i sa6t na4in.eto tuk se namesvat kompromisite v edna vrazka.
И защо скъсахте, ако не е тайна?
Ако някой иска да ми докаже, че е възможна такава връзка, да даде пример за многогодишна връзка или брак с такъв човек...обаче без курвенски работи, детски изпълнения от страна на момичето и т.н.
za lubovta granici nqma!!! mila az sum s teb
az bqh na 16 kogato tragnah s priqtelq mi,a toi na 22 i ve4e sme zaedno 3 godini i polovina.
За мен е нормално до 3-4 години разлика после е твърде фрапиращо от моя гледна точка.Например имим приятелки които са на 15 и ходят с 20 или дори 25 годишни.Аз не удобрявам,но се пак това си е мое мнение![]()
ne!
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Според мен не е нормално, но ти си имаш мозък и мисля, че сама ще прецениш за себе си...
Не съвсем, но на днешно време не е и грешно...
"Любовта граници няма", още повече възрастови. А и честно казано е нормално момиче да търси връзка с по-голям от нея човек...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Първоначално написано от dilqn4e70
> Може, но не е изобщо нормално.
> Хях Хях
> Хях Хях Хях Хях
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
Ако ти се чувстваш добре с това момче,ако се обичате и ако сте щастливи заедно не виждам да има някакъв проблем.Мнението на околните не бива да ти влия,защото избора с кого да бъдеш е изцяло твой.Това да имаш чувства към по-голям от теб човек не е престъпление,не те прави аморална или нещо подобно.Всеки от нас има правото на житейски избор,всеки изгражда свои принципи,които следва.Помисли си много добре,напарави равносметка и сама за себе си отговори на въпроса,дали има специално за теб някакъв проблем поради възрастовата граница...
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ти къде се буташ? На 23 години са мъже, а не момченца.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
които не е редно ( според мен ) да излизат с момиченца .... и не ми разправяйте тея глупости за развиването и подобни има достатъчно развити 17/18/19/ годишни та дори и 16 ( за 20 няма да говоря щото ако не са развити треа идат на лекар ) ....... другото което е - не се сещам кои каза че един 20 и няколко годишен вече има доста опит докато 16 годишната -не - апсолютна истина ( а ако няма - тоя е смотаняк - тоест доказва моята теза че само смотаните и педофилите ходят с по малки- ДОСТА по малки не 3/4/5 години )Първоначално написано от `Death`Whore``
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Ми за мен не е нормално .. а и мисля, че ти сама трябва да си прецениш, не да питаш нас ..![]()
In this white wave .. I`m seeking .. In this Silence .. In this white wave .. In this Silence I`ve believe ..
ее квото искат да правят хората нали сега така е модерно ..![]()
![]()
![]()
hahaha leleee mn ploski mneniq pro4etoh... . a ina4e `Death`Whore`` A ti Kurvo (ne 4e da te obijdam ama whore e kurva do kolkoto znam) zapetai4icata , nali znae6 kude da si q zavre6???
Don't confuse hate with jelousy...bitch!