.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 104
    Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от zelena feq
    `Death`Whore``

Nikoi ne govori za zduhani i ne zduhani,kazvam 4e kogato nqkoi si e hvanal po malko momi4e/jena ot nego ili kvoto i da e tva ne go pravi baluk,i 4e tezi koito mislqt tva za neredno,balu6ko i t.n.t da si fa6ta6 momi4eta na tqhnata vuzrast puk ako 6tut i po golqmi,got it?
    за ко му е на 23 годишен 16 годишно момиче което си няма ( пък може и да има нали ся е модно на по 13 да се чукат ) идея от нещата, като може да е с истинска жена ?!?!?! не е че е по малка а с колко е по малка ... ама какво ли се опитвам ти се засягаш на лична основа щото и твоя явно е такъв ..... някой замислял ли се е родителите му с колко години разлика са ?!?!? ( изключвам разведените - там стават КУРиози ). а и последно - за да харесаш 16 годишна треа си на неиния акъл а 23/4 годишен с 16 годишен акъл е 100% балък.

*си мисли каква деградация на................................*

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от RaLiTyy^L0V3
    Za vseki e razlichno.... za men lichno ne tolkova shokirashto
    хм сега вече се убедих .... като ти четох 1 мнение и се чудех тъпа ли си не си ли ... ма ся вече съм сигурна !!! Ако 14 години не е шокиращо какво тогава ще те шокира ... ти знаеш ли че за 14 години израства човек ???????
    So free

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от kael
    Цитирай Първоначално написано от zelena feq
    `Death`Whore``

Nikoi ne govori za zduhani i ne zduhani,kazvam 4e kogato nqkoi si e hvanal po malko momi4e/jena ot nego ili kvoto i da e tva ne go pravi baluk,i 4e tezi koito mislqt tva za neredno,balu6ko i t.n.t da si fa6ta6 momi4eta na tqhnata vuzrast puk ako 6tut i po golqmi,got it?
    за ко му е на 23 годишен 16 годишно момиче което си няма ( пък може и да има нали ся е модно на по 13 да се чукат ) идея от нещата, като може да е с истинска жена ?!?!?! не е че е по малка а с колко е по малка ... ама какво ли се опитвам ти се засягаш на лична основа щото и твоя явно е такъв ..... някой замислял ли се е родителите му с колко години разлика са ?!?!? ( изключвам разведените - там стават КУРиози ). а и последно - за да харесаш 16 годишна треа си на неиния акъл а 23/4 годишен с 16 годишен акъл е 100% балък.

*си мисли каква деградация на................................*

Защото не всички 23-годишни си "хващат" по-малки момичета,за да ги изчукат.Някои наистина търсят момичето по характера му.А от 16 до 18 са 2 години.За тези 2 години обикновено не настъпват радикални промени в характера и личността (дори и в познанията) на момичето.Друго е от 14 до 16 - тогава с момичето стават повече промени,отколкото след това.А и повечето момчета (като тук имам предвид свестните,а не някакви въздухари дето си търсят само кой да изчукат) не търсят "момиче на 16",а "момиче,което разбира,има мил характер, добра,нежна,красива и т.н." Понякога така се случва,че подходящото момиче не е на 23,а на 20 или по-малко.Еми ШАНС.

Супер фен
    Град
    sofiq

Re: Нормално ли е момиче на 16г да излиза с 23годишен?

[quote="dilqn4e70"]momiche na 16 moje li da izliza s 23 godishen tova normalno li e ?
    da,za6to ne,vij ako be6e na 26-27 ve4e ne

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Град
    Пловдив

КУУУУУУУУРВАААААА

Ми да .. не виждам какъв е проблема? .. Разликата в годините не е толкова голяма пък и на 16 се предполага че можеш да мислиш що годе разумна .. пък и ф крайна сметка няма да се жените
    п.п.-казвам че е нормално щот тука при нас по принцип връзките са такива.. момичета на по 15-16 години ходат с момчета на 20-21-22 .. и никой не го намира за странно
    just a kid۵

Цитирай Първоначално написано от miss_fatty
    Кви разбирания,кво чудо?То ако се обичат къв е проблема?Мога да ти кажа,че въобще не е така!1-во шото разликата между мен и приятеля ми е точно 7 години иии мога да ти кажа че "разбиранията ни за заобикалящия ни свят" не са различни!Кво му е различното?Алелеле!А и родителите ми нямат нищо против!Зависи до момчето де ако е некъв прошляк мноо ясно,ама извинявай не родителите избират приятелите на дъщеря им!!!!
    И от колко време сте с твоя? Спиш ли у тях? Не вярвам.

А разбиранията ви за света не могат да са различни. Ти си ученичка, той е евентуално студент и работи. Вълнуват ви много различни неща. И на всичкото отгоре той сигурно е имал сериозна връзка вече, а ти тепърва навлизаш в тези неща...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Голям фен
    Град
    sofiq
    da za6to da ne e az izlizah s 23 godi6en i az sum na 16 i kvo ot tva

kakvo tolkova se 4udite?nqma ni6to stranno.az bqh 16 kogato tragnah s priqtelq mi i sega ve4e jiveem zaedno.razbiraniqta ni za okolniq svqt napalno savpada,vapreki 4e moga da vi kaja 4e dori i da e po-malak ili po-golqm priqtelq vi vie vinagi 6te imate nqkakvi nedorazumeniq za ne6to,za6toto vie vse pak ste 2 napalno razli4ni li4nosti i ne moje vinagi da mislite po edin i sa6t na4in.eto tuk se namesvat kompromisite v edna vrazka.

И защо скъсахте, ако не е тайна?

Ако някой иска да ми докаже, че е възможна такава връзка, да даде пример за многогодишна връзка или брак с такъв човек...обаче без курвенски работи, детски изпълнения от страна на момичето и т.н.

Голям фен
    Град
    sofiq
    za lubovta granici nqma!!! mila az sum s teb

az bqh na 16 kogato tragnah s priqtelq mi,a toi na 22 i ve4e sme zaedno 3 godini i polovina.

За мен е нормално до 3-4 години разлика после е твърде фрапиращо от моя гледна точка.Например имим приятелки които са на 15 и ходят с 20 или дори 25 годишни.Аз не удобрявам,но се пак това си е мое мнение

ne!

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Според мен не е нормално, но ти си имаш мозък и мисля, че сама ще прецениш за себе си...

Град
    Pink Paradise
    Не съвсем, но на днешно време не е и грешно...
    "Любовта граници няма", още повече възрастови. А и честно казано е нормално момиче да търси връзка с по-голям от нея човек...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако има и любов е нормално.

Цитирай Първоначално написано от dilqn4e70
    momiche na 16 moje li da izliza s 23 godishen tova normalno li e ?

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    > Може, но не е изобщо нормално.
    > Хях Хях
    > Хях Хях Хях Хях
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ако ти се чувстваш добре с това момче,ако се обичате и ако сте щастливи заедно не виждам да има някакъв проблем. Мнението на околните не бива да ти влия,защото избора с кого да бъдеш е изцяло твой.Това да имаш чувства към по-голям от теб човек не е престъпление,не те прави аморална или нещо подобно.Всеки от нас има правото на житейски избор,всеки изгражда свои принципи,които следва.Помисли си много добре,напарави равносметка и сама за себе си отговори на въпроса,дали има специално за теб някакъв проблем поради възрастовата граница...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Ако ти се чувстваш добре с това момче...
    Ти къде се буташ? На 23 години са мъже, а не момченца.

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Ако ти се чувстваш добре с това момче...
    Ти къде се буташ? На 23 години са мъже, а не момченца.
    които не е редно ( според мен ) да излизат с момиченца .... и не ми разправяйте тея глупости за развиването и подобни има достатъчно развити 17/18/19/ годишни та дори и 16 ( за 20 няма да говоря щото ако не са развити треа идат на лекар ) ....... другото което е - не се сещам кои каза че един 20 и няколко годишен вече има доста опит докато 16 годишната -не - апсолютна истина ( а ако няма - тоя е смотаняк - тоест доказва моята теза че само смотаните и педофилите ходят с по малки- ДОСТА по малки не 3/4/5 години )

Град
    В моя свят от меЧти ..
    Ми за мен не е нормално .. а и мисля, че ти сама трябва да си прецениш, не да питаш нас ..
    In this white wave .. I`m seeking .. In this Silence .. In this white wave .. In this Silence I`ve believe ..

Град
    nA lUnAtA
    zashto da ne e normalno ako se obichate kf0 prEchi :]

l0v3`slyNcEty

ее квото искат да правят хората нали сега така е модерно ..

hahaha leleee mn ploski mneniq pro4etoh... . a ina4e `Death`Whore`` A ti Kurvo (ne 4e da te obijdam ama whore e kurva do kolkoto znam) zapetai4icata , nali znae6 kude da si q zavre6???
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си