.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 104

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от zelena feq
    `Death`Whore`` A ti Kurvo (ne 4e da te obijdam ama whore e k***a do kolkoto znam) zapetai4icata , nali znae6 kude da si q zavre6???
    Не съм ти искала мнението.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от zelena feq
    `Death`Whore`` A ti Kurvo (ne 4e da te obijdam ama whore e k***a do kolkoto znam) zapetai4icata , nali znae6 kude da si q zavre6???
    Не съм ти искала мнението.
    абе това е обществен форум и всеки може да коментира каквото и когото си иска
    аз лично не мога да те обиждам, заради аватара ти

Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Какво разбираш под "нормално"? Това, което се е наложило от обществото? Т.е. това, което другите са решили? Т.е. питаш, дали е съобразено с мнението на другите хора? Е, мисля, че е по-важно как стоят нещата между вас двамата, от колкото какво мислият другите.
    Не виждам нищо лошо - ако имате чувства, действайте, ако ще и 20 години разлика да имате....
    много правилно
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

Aide 6e si zamul4a 4e ima edna pogovorka "po umniqt otstupva" moje i da ne si q 4uvala jiva i zdrava
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Тзои, който има и друга работа, освен да виси във форума по цял ден, отстъпва. И не знам кой е по-умният, но не аз казах да си завреш нещо в анала.

5031 mneniq? neznam koi visi non stop po forumite a puk za anal az ni6to ne sum spomenavala..koi za kvo si misli

Точно за себе си говорех. От понеделник започвам работа, спокойно.

Супер фен
    На една фр сестра и беше на 15 като ходеше с 23 годишен. Нямаше проблеми и техните знаеха за това и нямаха нищо против

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ми по принцип за любовта граници няма ... но си помисли какво би искал 23 годишен от 16 годишна .... Секс Секс и пак Секс ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Търново.... Велико Търново
    излизайте любете съ ебете съ - ако за вас е добре - к. но когато питате за ЧУЖДО мнение НЕ НАПАДАЙТЕ - темата беше "нормално ли е " за някой не. за тфа темата е толкова страници - щото една идиотка ( тя се знае коя е ) дъжи сметка за чуждите мнения " аз ходя с еди кой си нямам проблем как може да говорите така много плоски са ви мненията" ма наиш ли колко ме боли фара ТИ ко мислиш за мнението ми то си е мое - не ти го навирам в носа - ама ти тфоето ДА

mno qsno az sum fuckin` idiot spor nqma..ama ti si zleeeeeeeee..malko kompleksirano laino toi si znae koi... haha ama e veselo f toq forum radva me vurnah se v detstvoto

Голям фен Аватара на sapphirr

Re: Нормално ли е момиче на 16г да излиза с 23годишен?

Цитирай Първоначално написано от dilqn4e70
    momiche na 16 moje li da izliza s 23 godishen tova normalno li e ?

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

не,не е.смятм,4е моми4е на 16 не знае и няма какво толкова да предложи на 23 годишен мъж.в крайна сметка той ве4е е бил 1ви клас ти като си се родила,така 4е е със 7 години по-напред с материала (както и да го смяташ),така 4е се вземи в ръце,харесай си някой твой набор +/- 1 или 2 години (max),а другото ще си дойде с времето...не бързай да остарееш и без тва живота е кратък

Нищо странно няма в днешно време ... !

Град
    Цитирай Първоначално написано от Diva4e
    Нищо странно няма в днешно време ... !
    ко общо им а времето ?!? всичко е до нагласата на обществото ...... ( тфа "днешно време" стана ебати клишето чесно ... )

zelena feq ти си дебил...
    kael ...принципно не си ми симпатичен ама тоя път те подкрепям...
    Сега ми се спи...ако следобяд се сетя ще обясня а zelena feq защо педофилията е лошо нещо ^^
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

Ама то поне да беше педофилия. Интересно как изведнъж всички мъже станаха педофили, а всички жени - бисексуални. Аз как познавам само един педофил и само една бисексуална, а?

pfhaa mn qsno 4e e normalno! imam edna pr na koqto po4ti vsi4kite sa i na po 22-23g.!!!! spoks cepi si na pred!
    Black is the night, metal we fight...!

Град
    Vse o6te nqma ime ma kato go krastqt 6te kaja.
    Abe lubov da ima drugoto go ostai.

Град
    Sofia

Re: Нормално ли е момиче на 16г да излиза с 23годишен?

Цитирай Първоначално написано от dilqn4e70
    momiche na 16 moje li da izliza s 23 godishen tova normalno li e ?

Aко момчето е педофил... е напълно нормално!

Повече от фен
    Всеки има различни представи за нормалното.Ако за теб е така, защо питаш непознати хора за да си сигурна.Ако мислиш, че е нормално какво те интересува другите какво мислят, особено пък хора, които не познаваш.Всеки ще ти каже нещо различно, тай като всеки има свое мнение.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Ne e mn normalno no vseki sam si gi precenqva tezi neshta ... nie ne sme nikoi da davame ocenki .... ako ima liubov vyzrasta ne e ot zna4enie

Град
    Цитирай Първоначално написано от Phenomenon
    zelena feq ти си дебил...
    kael ...принципно не си ми симпатичен ама тоя път те подкрепям...
    Сега ми се спи...ако следобяд се сетя ще обясня а zelena feq защо педофилията е лошо нещо ^^
    ми принципно не ми дреме

Голям фен Аватара на sapphirr
    Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Всеки има различни представи за нормалното.Ако за теб е така, защо питаш непознати хора за да си сигурна.Ако мислиш, че е нормално какво те интересува другите какво мислят, особено пък хора, които не познаваш.Всеки ще ти каже нещо различно, тай като всеки има свое мнение.

а така,като сте толко OPEN (да правите секс на 16 с 23 годишни),кво сте седнали да се оплаквате...нали се имате за мн развити,знаещи и можещи.
    кво тогава ви боли 4уждо мнение

вие пък тука 14 годишни ходят и спът с 25-27 че даже с 30 годишни вии тука са вайкате за 16 годишна,коят би траало вече да зн дали мое да му се довери или не
    16год-на с 23год-шен готино ща научи но пък ако той е някъв мизерник и да не те прави happy я му бий шута
    това което ми трябва е това което ми липсва!!!

Аз мисля, че тия 23/4 годишни са просто комплексирани и не могат явно да си намерят приятелка на тяхната възраст и за тва се оглеждат по улиците, за някое момиче, което изглежда по-голямо, та да може да излиза с нея и ест да става за секс. Определено не мисля, че е нормално. Разликата между възрастта е голяма, но не би било толкова гадно, ако и двамата бяха над 20.
    We all have problems, mine are just more important than yours.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си