- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво носите като стане студено
и защо пък да не е на място?
а боксове нося не за да се правя на гъзе пред някой, а защото понякога наистина се налага..
гребен нямам, нито вериги нося по себе си![]()
не виждам какъв е проблема![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
момиче си и се нагала да се биеш често?
.... накъде отива тоя свят
виновна ли съм, че под път и над път има такива, които налитат да бият момичета?
като ми налетят какво..да седя и да гледам ли..?
не разбирай думите ми погрешно - не казах често, а понягока. има разлика![]()
ако ти скочат 1-2-3ма и ще им скочиш на бой?Първоначално написано от ЕPu
експлойтед- е, по твоите думи всеки е отделен човек и затова всеки носи гребен и бокс?![]()
тая тема е няколко страници и 95% написаха, че носят бокс
чесно ми кажи, смяташ ли, че всички те го носят като предпазна мярка?
не ми се вярва...
пък и честно каза силно се съмнявам всички тука да сте толкова надъхани и смели, особено представителите на женския пол, че ударите някой с бокс?!
нема нужда...
Мразя чорапогащници,ама нося...бодита също нося,ама те са ми по-малко противни.
казвала съм го, но айде пак
МНОГО ВНИМАВАМ кой стои насреща и изобщо с кого си имам работа...за да ударя някой, при това с бокс трябва наистина да имам основания
![]()
не се млатя наляво-надясно с който ми падне
нямах предвид атака, а нещо като генгстърите в клиповете си, дето вадят големи патлаци, стил : "Виж колко съм опасен уееее"
чисто и просто да се правиш на интересен .. за гъзарийката
сигурен съм, че повечето го правят заради това
а това дали го осъзнават.. не знам
ако визираш мен...не, не правя така![]()
бокса го държа в задния джоб и не го размахвам на ляво и надясно да показвам колко съм велика
обясних защо го нося![]()
мисля, че се разбрахме вече
да беше за майтап - нищо лошо, напротив
ама те си вярват и са се взели насериозно
точко както фифти сент, който гледа намръщено от екрана и ти казва : умри, ниггаа![]()
Аз ходя прекалено разголена даже и през зимата. Чорапогащник не мога да нося, супер неудобно ми е![]()
Чат-пат някое боди да сложа, и то не винаги - пак ми се струва, че съм прекалено навлечена. Имам нужда от пространство да дишам![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
и в болниците няма пространствоПървоначално написано от valantain_love
Аз съм вадил карабинер и огнестрелно оръжие...само за респект. В случаи че са повече от 3-ма, с които съм преценил че инъче няма да се спарвя. Но не съм ги ползвал в тези случаи. И понякога "за всеки случай", ако излязат по-корави от колкото си мисля.
Преди винаги носех нож със себе си, но никага не ми е и минало през ума да го вадя в бой, въпреки че съм имал възможност (време) да го направя. Ножове (остри предмети) и огнестрелно оръжие според мен не трябва да се ползва в сбивания
благодаря...Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
деба, как момичеенца ще удрят с боксове, бре - това може да има сериозни последици
пф... се едно
мене ще ме е жал да ударя някой с бокс .... е, друга ще е работата ако той ме удари с дърво или друг предмет
събирали са се 7-8 човека да ме бият .. били са ме и това е
следващия път ще ги хвана един по един или с мои приятели накуп.. ама бокс и такива работи няма да им извадя, защото и те не са ми
Носите боксове да ви топлят през зимата само тва разбрах от цялата тема!![]()
Light The Universe
А..да...то за друго се говореше в темата
Дънки, кубинки/туристически обувки, тениска, суичър (), бомбер или някво якенце. Евентуално зимна/с козирка (лятна ли е) шапка
Не съм се разболявала сериозно от 7-ми клас.Първоначално написано от OtherDimension
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
valantain_love, сега в 8 ли си?
exploitedteen, е палка, от тия дето се разгъват. Ама ти трябва повече време май. Бокса...все едно юмрук...по-отработено. Ама и палката не е лошо.
Да, и аз за пространство мислех...ама и време. Защото един бърз прав () става по-бързо. Особено ако не се биеш с някви льольовци. Ако са някви които ги вадят от задните джобове (замахва от 2 метра назад) за да удари...такива може да ги биеш...с чаши за кафе
От къде ги знаеш тия мъдрости?Първоначално написано от exploitedteen
"Е хайде, хайде, стига сме се смеели"
До нови срещи...
ДЪнки и яке ...пола и чорпогащник или клин...и отдолу ботушки...ако е много студено слагам каскетче и ръкавички![]()
Само чорапи нося...не клинове или чорапогащи...и от време на време дълги чорапиИначе...яке,ботуши,ако ми е много студено ръкавици или шал,но рядко се случва :P
не нося чорапогащници или некфи дебели чорапи мен зимата си ми е добредаже и якето ми не е дебело
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.