.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    Миии като дойде зимата нося чопрогащник,дънки,боди пуловер. А отогоре дълго яке (което да топли) шал и шапка аа и ръкавички!! Страшно мн се навличам зимата

Анурак или суичър /моля не бе бесете ако съм ги написала грешно/ и кецове,отдавна съм се отказала от якетата и ботушите

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Яке и суитчър.

Много мразя чорапогащник да нося и дори не нося Когато стане по студено си обувам дебели чарапки, обличам си боди да не ми е студено на кръста , някви дънки блуза и най отгоре едно яке и съм готова за зимата \/
    By FaRaOnA

айде бе, всички ли носите някви тънки блузки и пролетни якенца?

а аз си се навличам яко..под пуловера 1-2 блузи и задължително дебело яке. ебаси, не ми е кеф да мръзна по спирките

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Мнооого рядко нося боди...Чорапогащи не мога да търпя,дълги чорапи също...Нося си обикновени чорапи,ботуши и яке...

На мен пък от чорапогащниците ми стават обрии и затова немога да нося. Но и не искам честно казано. Тук в Южна България не става чак толкова студено.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Пуловер, под него боди ии ако е страшно студено още нещо и ест яке
    Боди, тениска/блуза с дълъг ръкав, жилетка яке
    Тези два варианта най-често.
    Не нося чорапогащи, а дълги дебели чорапи
    Слагам си и ръкавички :P
    What you give is what you get!

Рядко яке.. иначе носа дрехи майна ! Щото съм Gangsta Shit :P =D>
    Gaming is not just about wining or loosing, it's about passion . This is our reality.

В момента съм с огромни мъжки много дебели чорапи, съучър, който ми е голям и ми пази топло...и магнитен колан ще си сложа даже.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Ами с полите по късите тип минижуп нося клинове и чоропогащници.По дългите поли с чоропогащници а под дънките не обичам да нося чоропогащници само чорапи от по високите и става супер.Нося бодитата якета и тва е.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    в момента съм с боди, суитчър, дълъг пуловер и още един огромен суитчър...И пак ми е малко хладно
    Навънка...не се навличам чак толкова. Блуза, суитчър и това е

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    aз лично не нося ножове или огнестрелно точно защото ме е страх от последствията, които може да дойдат...

а в такива ситуации не се мисли много и... предпочитам да не ми дадат 10 години на топло (ето ви връзката със студа в темата), за да разсъждавам...

Бокса е сериозно оръжие, но не и смъртоносно...
    Предимството при него е, че е компактен (за разлика от палка) и удобен за употреба и... трябва само един удар, за да можете да се измъкнете после...
    ъъъъ и аз искам да се включа нищо,че е малко късно...
    За самозащита(а и не само) има едно нещо,което превъзхожда всички други десетки пъти
    http://www.oragie.com/Scorpy/Scorpy-1.jpg
    удряли са ме с такова и определено действа!аз лично съм повалял 130-килограмова барета(с негово съгласие разбира се) за отрицателно време!
    Пък и е безвредно,ако не го пуснеш на 120 волта разбира се..
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

az hosq samobodi pod dunkite, a dunki si nosq celogodi6no kakto i sui4eri i teniski i qki bluzki
    Obi4am your eyes,za6toto te sa very nice.Vednuj look at me,posle don't forget me.Moeto surce tick-tack for you za6toto I LOVE YOU!!!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Боди май ше проносвам хаха и клин под панталоните...достатъчно широки са..преди носех анцунг под тях.Иначе ходя с блуза,един по-прибран и един широк суитчър и яке,шапка и качулка...

хаха..да не съм луда само панталон4ето и от горе една тениска и съм готова..зимам якето колкото да мине номера да не ми се карат и бай бай

Не нося чорапогащници, нито пък клинове.Не са ми удобни.Нося бодита, за да не ми е студено, защото имам къси блузи.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

ми щом стане по хладно ходя с боди иначе мн рядко нося чорапогащник щото мн ме дразни иначе с дулги чорапи и така.аз не съм от зиморничивите напротив мн обичам зимата така че студа не е най големия ми проблем.

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    aaa ne nosq nito 4orapogashnik nito klin
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

аабе не знам за вас, ама лично аз мисля от утре да вкарам активно в употреба шапката ми с козирка
    ...която ползвам целогодишно, ама айде

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Град
    искам петрич
    фуражка палка и пистолет

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    magnitnite nakolenki na doktor livain i kosmo disk
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз без да си надена килотите не излизам от нас
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sweety_blondy
    чоропогащник не нося , нито пък такива клинове.. баба все ми повтаря слагай си да не те заболят бъбреците , защото често ходя с по-къси блузки.. но имаче използвам едно такива по-дълги човапи които стигат до коляното а по нагоре си слагам от по-тънките бодита,защото дебелите не ги харесвам и с дългия ръкав не ги харесвам едни прашки или боксерки (женски ) и съм готова после блуза с дълаг ръкав и якенце,а ако е още по-студено може да си сложа грейка или още 1 блуза
    Ама чесно ли женски?

Нося бодита.
    /rossa./

И аз не съм от почитателите на клинове и чорапогащи, мн ме дразнят и са ми неудобни. Дънки или панталон нося + боди, блузка с дълъг ръкав и якенце, това е.
    Some things are better left unsaid!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си