- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво носите като стане студено
Миии като дойде зиматанося чопрогащник,дънки,боди
пуловер. А отогоре дълго яке (което да топли) шал и шапка аа и ръкавички!!
Страшно мн се навличам зимата
![]()
![]()
Анурак или суичър /моля не бе бесете ако съм ги написала грешно/ и кецове,отдавна съм се отказала от якетата и ботушите
Яке и суитчър.![]()
Много мразя чорапогащник да нося и дори не носяКогато стане по студено си обувам дебели чарапки, обличам си боди да не ми е студено на кръста , някви дънки блуза и най отгоре едно яке и съм готова за зимата \
/
By FaRaOnA
айде бе, всички ли носите някви тънки блузки и пролетни якенца?![]()
а аз си се навличам яко..под пуловера 1-2 блузи и задължително дебело яке. ебаси, не ми е кеф да мръзна по спирките![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Мнооого рядко нося боди...Чорапогащи не мога да търпя,дълги чорапи също...Нося си обикновени чорапи,ботуши и яке...
На мен пък от чорапогащниците ми стават обрии и затова немога да нося. Но и не искам честно казано. Тук в Южна България не става чак толкова студено.
Пуловер, под него боди ии ако е страшно студено още нещои ест яке
![]()
Боди, тениска/блуза с дълъг ръкав, жилеткаяке
![]()
Тези два варианта най-често.
Не нося чорапогащи, а дълги дебели чорапи![]()
Слагам си и ръкавички :P
What you give is what you get!
В момента съм с огромни мъжки много дебели чорапи, съучър, който ми е голям и ми пази топло...и магнитен колан ще си сложа даже.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ами с полите по късите тип минижуп нося клинове и чоропогащници.По дългите поли с чоропогащници а под дънките не обичам да нося чоропогащници само чорапи от по високите и става супер.Нося бодитата якета и тва е.
ъъъъ и аз искам да се включа нищо,че е малко късно...Първоначално написано от exploitedteen
За самозащита(а и не само) има едно нещо,което превъзхожда всички други десетки пъти
http://www.oragie.com/Scorpy/Scorpy-1.jpg
удряли са ме с такова и определено действа!аз лично съм повалял 130-килограмова барета(с негово съгласие разбира се) за отрицателно време!
Пък и е безвредно,ако не го пуснеш на 120 волта разбира се..
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
az hosq samobodi pod dunkite, a dunki si nosq celogodi6no kakto i sui4eri i teniski i qki bluzki
Obi4am your eyes,za6toto te sa very nice.Vednuj look at me,posle don't forget me.Moeto surce tick-tack for you za6toto I LOVE YOU!!!
Боди май ше проносвам хаха и клин под панталоните...достатъчно широки са..преди носех анцунг под тях.Иначе ходя с блуза,един по-прибран и един широк суитчър и яке,шапка и качулка...
хаха..да не съм лудасамо панталон4ето и от горе една тениска и съм готова..зимам якето колкото да мине номера да не ми се карат и бай бай
![]()
Не нося чорапогащници, нито пък клинове.Не са ми удобни.Нося бодита, за да не ми е студено, защото имам къси блузи.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
ми щом стане по хладно ходя с боди иначе мн рядко нося чорапогащник щото мн ме дразни иначе с дулги чорапи и така.аз не съм от зиморничивите напротив мн обичам зимата така че студа не е най големия ми проблем.![]()
aaa ne nosq nito 4orapogashnik nito klin![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
аабе не знам за вас, ама лично аз мисля от утре да вкарам активно в употреба шапката ми с козирка
...която ползвам целогодишно, ама айде![]()
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
фуражка палка и пистолет
![]()
magnitnite nakolenki na doktor livain i kosmo disk
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
аз без да си надена килотите не излизам от нас![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ама чесно ли женски?Първоначално написано от sweety_blondy
![]()
Нося бодита.
/rossa./
И аз не съм от почитателите на клинове и чорапогащи, мн ме дразнят и са ми неудобни. Дънки или панталон нося + боди, блузка с дълъг ръкав и якенце, това е.
Some things are better left unsaid!