.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 79 от общо 79
    Когато застудее...ами застудява, мдаа...
    Изваждам си пуловелите и дебелите анураци. Под тях най-много да сложа някоя тениска. Дънки или някой по плътен панталон. Изваждам безценните (кубинките ми =)) или пък си нося кецовете.
    Якето ми е войнишки модел, от онези дългите с тъмни цветове, с дълбоки джобове, а другото ми е бяло, не ме кефи особено, но пък топли, пък и аз рядко успявам да си намеря нещо, което да ме кефи достатъчно и да ми е удобно.
    Не съм фен на чорапогащниците, изглеждам нелепо с тях, пък и едвали ще тръгна с поли посред зима, затова неее. Чорапогащниците са за девойки до 8 годишна възраст, които бимат обличани от майките си.
    Спонехте нещо за бодита, ами не нося таквоз животно. Не ми е удобно, пък и повечето са направени от изкуствени материи и предназначението им да топли, напрактика е неусъществимо. Само за бройката катове е.

Boxerki i voini6ki pantaloni i lubimite kubinki razbira se. kato e po studeno kojeno qkence i sum gotova da prejiveq zimata

Супер фен Аватара на Exothermic
    Бъррр...колкото и да е студено такова нещо като
    чорапогащник не нося, няма и да,толкова е неудобно и дразнещо,че
    няма на къде....клиновете също са аут.
    Предпочитам по-дълги чорапки...Пуловери също не обичам.
    Всъщност цяла година си ходя с един тип дрехи...боди,суичър,ако е
    мн студено яке,блуза,дънки или някакъв панталон.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

На мен пък чорапогащниците изабщо не ми пречат.От няколко дена си слагам всеки ден под панталона или дънките и ми е супер.То много зависи от чорапогащника аз нося стегнати които прилепват плътно и не се изхлузват.Като съм и с чорапи малко ми се смъкват чорапките ама се трае .В къщи ходя с анцунг или някакви 7/8 панталонки но чорапогащника си е пак отдолу
    Мислите ли че е гадно като кръстосаш крака и между дънките и късите памучни чорапки се види част от чорапогащника при положение че си с маратонки?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си