- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Значки в София.
доколкото знам, артбокса се намира на Граф Игнатиев, ама по-точно обяснение не мога да ти дам![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
ОЧЗ-метъл магазин има доста неща...
ама е мноу забутан и не моа ти обесна де е ма да знаеш близо до съдебната палата
Da,tam ima mnogo.No zavisi ti kakvi tursdi6,za6toto tam sa osnovno s animacionni geori-me4o puh,tweety i t.nПървоначално написано от koalka
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
По НДК има някви, ама са много глупави.... "уонаби-имо"
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
очз до китайския ресторант на първата спирка на 5-трамвайчемай има..
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
Subway, ОЧЗ (продавачът е супер пич) и На Тъмно - аз в тея съм ходила, макар, че не съм от София. А в Мухоморка нямаше ли?
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Не,че съм компетентна ама в Горгоната би трябвало да има..![]()
![]()
Не видях някой да я спомене.![]()
А в БългарияПървоначално написано от exploitedteen
![]()
"Падна ми значка ...... шит ,закачик я ! Колко съм истински!Ох,пак падна...ай хейт май лайф.Стоя и си режа вените"![]()
Лелеее колко е селско това..идва ми да си оскубя косата като го видя. Това е същото като "скайпето"Първоначално написано от peZz
Горгон, Горгона! Скайп, Скайпа!!!!
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Къде се намира тоя магазин?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
В Радикал от време на време се намират хубави значки
иначе доколкото знам в На тъмно и ОЧЗ са еднакви
...е те почти навсякъде са еднакви...
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио