- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко време ви трябва за 2 дубал..?
към момчетата:абе хора,колко време ви трябва,след като свершите първия път да почнете втори..? моя приятел примерно не му трябва никакво време,още не е изхвърлил 1я презарватив и нахлузва следващият..?при вас така ли е или ви трябва известно време
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
И на моя не му трябва време...веднага слага другия презерватив и почва пак![]()
Между 15 и 25 секунди.![]()
moq si sedi nadarven prez cqloto vreme mn sam dovolna![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
awe k0 prai moq pri tebПървоначално написано от marina star
![]()
![]()
трябват ми 5 минутки да кажем, но ако се намеси устичка .. и става до 30-40 секунди, но ми е супер терсене. Просто предпочитам да се изпикая първо и след тва дубъл
На много места се появяваПървоначално написано от vesitu_
И моя е така.
da gi suberem na edno da viim k0 she staneПървоначално написано от Ани
![]()
Моя е същата работаПървоначално написано от vesitu_
![]()
Мога и веднага, но 2-3 минути след това
Винаги втория път е по-дълъг от първия,първо защото възбудата е по-голяма и 2ро,защото след 1вия път се връшва доста по-бавно ние да не сме машини ууууууууу !!!!Първоначално написано от pitan4icata
![]()
bqh 4el nqkude 4e do 21 god vuzrast e 1 minПървоначално написано от Morning
Мъжо е като теб, ама понякога обича и да сере преди втория път. Крещи, пръцка, а аз релаксирам на леглото и пушаПървоначално написано от johnny_depp
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ми трябват ни около 5 минути, докато се оправим, избърша и пр.
нЕ сме пробвали веднага след свършването, тея дни ще го накарам![]()
Първоначално написано от qwertz
мдаа логи4но е , даже по себе си като съдя до преди 4-5 години нямах грижи веднага след 1-вия път, 2-ри, 3-ти.., сега ми трябват поне 5-15мин за да задействам мотор4ето наново.Нормално е след 1-ия път да е по-дълго, защото няма какво да се изхвърля, и 4укаш, 4укаш, ама не си е кеф като при първия път., пове4е си е като някакъв вид физзарядка с това да изпиташ удоволствие от звуците и възбудата на жената, отколкото физиологи4ното осезание.
Не повече от 5 минути.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
от никакво до час \/ зависи от обстоятелствата, а понякога се случва той да иска, а аз да не мога. Или аз да искам а той още да не може
![]()
Моя понякога не може да прави секс с дни. Така го изтощавам...........иначе си почиваме, хапваме, гушкаме си, говорим си. Нужно ли е веднага да почваме пак. Можем просто да си легнем, да си целуваме и той да се възбуди и така. Ама мъжа е над 21 г.
Той знае, че след секс искам прегръдка, целвка, храна, вода, пишкане и почивка![]()
Пушиме по една цигара и вкарва втория тек..![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
5 дена , 6 нощи и 2 блистера трибестан
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
+1Първоначално написано от Kras4eto_lp
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
gotov e vinagi moje i sled 2 sec moje da go vdingna i sled 5 10 15 20 min za priqtelkata mi vinagi :P