.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59

Guest
    na men ne mi trqbva ninakvo vreme samo 10 sec za nov prezervativ

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ам моя веднага е готов..не му трябва време - само колкото да сложи др презерватив

anonymous526576
    Guest
    максимум 5 мин

Град
    Sofia
    Зависи от партньорката с която съм но по принцип нямам нужда от повече от минута

Принципно може веднага-да си го държиш така,като пред теб има красиво момиче е мн лесно ,но проблемът е, че ако веднага започнем отново,аз почти е сигурно ,че няма да свърша...за да мога да свърша ми трябва поне 20 мин,( едно време не беше така.ама то зайците кой ли ги пита )..някаква статистика беше показала, че ,за да се възстановят мъжете им трябва поне 30 мин,което не означава, че си губиш ерекцията,а просто кулминацията, която както нзаем,при нас мъжете идва със свършването - пълното блаженство-

Никво време..

...

Hmm zavisi ot 4oveka ama okolo 1 min maximum

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ясно ми е до какви оргазми докарвате гаджетата си, след като 1 минута след това могат да извършват някакви съзнателни движения...........Предпочитам да е 1 път, ама като хората и после да не можем да се мръднем с часове....

Re: колко време ви трябва за 2 дубал..?

Цитирай Първоначално написано от palomaaa
    към момчетата:абе хора,колко време ви трябва,след като свершите първия път да почнете втори..? моя приятел примерно не му трябва никакво време,още не е изхвърлил 1я презарватив и нахлузва следващият..?при вас така ли е или ви трябва известно време

ем не сам мом4е ама на моя също нему трябва време...хварля парвия и слага 2я
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

Цитирай Първоначално написано от vesitu_
    Цитирай Първоначално написано от Ани
    Цитирай Първоначално написано от vesitu_
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    moq si sedi nadarven prez cqloto vreme mn sam dovolna
    awe k0 prai moq pri teb
    На много места се появява И моя е така.
    da gi suberem na edno da viim k0 she stane

Айде....аз ще добавя още 1 за сбирката

Може ли да попитам защо ви е дубъл и то веднага?
    След един задоволителен секс аз мисля, че друго си трябва

Град
    София
    Около 10-15мин,да си починем и айде пак.
    Съгласна съм със sexita, след първите 1-2 пъти е по-трудно да свърши Което си има и положителните страни...за жената
    Smile!?

Град
    Пловдив-София
    1-2 минутки да му се порадваме нече не е имало и като в твоя случай
    Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
    Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.

Zavisi ot momi4eto dali me e izpotila mnogo Poprincip pauzata e ne pove4e ot 10 min
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Re: колко време ви трябва за 2 дубал..?

ae az poneje go praq bez i v slu4aq si iz4akvam da mi se dopikae i se podmivam i ataka v slu4aq 20-tina min otnositelno e. kogat svur6vam v neq tam v bezopasniq PFfff Shibai dokat ne omeknite nema po4ivki

Град
    София
    Ми зависи от качеството на секса. Принципно мога и веднага, ама ако е бил добър си пална една цигара и тогава
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ясно ми е до какви оргазми докарвате гаджетата си, след като 1 минута след това могат да извършват някакви съзнателни движения...........Предпочитам да е 1 път, ама като хората и после да не можем да се мръднем с часове....
    +1. Много лъжете ей. 1-2 минути.. смятай какъв секс се прави... При мен като свърши и не може да се мръдне от кеф след това.
    Blame the sin, not the sinner.

em spored men e dobre da se izmie6 i togava ama ako strasta e na 6 naxluzvam 2-riq i otna4alo

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    И на моя не му трябва време...веднага слага другия презерватив и почва пак
    i moq taka
    Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..

Докато махна стария, избърша се и сложа новия

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Ам моя веднага е готов..не му трябва време - само колкото да сложи др презерватив
    и моя така

Фен
    Град
    под масата ;)
    ееее какви сте ненаситници.. с моя май само веднъж сме го правили 2 пъти един след друг.. и то минаха десетина минути, колкото да сменим местоположението си. аз съм скромна, стига ми по веднъж на ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си