- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко време ви трябва за 2 дубал..?
10-15 мин
na men ne mi trqbva ninakvo vreme samo 10 sec za nov prezervativ![]()
Ам моя веднага е готов..не му трябва време - само колкото да сложи др презерватив![]()
максимум 5 мин
Принципно може веднага-да си го държиш така,като пред теб има красиво момиче е мн лесно,но проблемът е, че ако веднага започнем отново,аз почти е сигурно ,че няма да свърша...за да мога да свърша ми трябва поне 20 мин,( едно време не беше така.ама то зайците кой ли ги пита
)..някаква статистика беше показала, че ,за да се възстановят мъжете им трябва поне 30 мин,което не означава, че си губиш ерекцията,а просто кулминацията, която както нзаем,при нас мъжете идва със свършването - пълното блаженство-
![]()
Hmm zavisi ot 4oveka ama okolo 1 min maximum
Ясно ми е до какви оргазми докарвате гаджетата си, след като 1 минута след това могат да извършват някакви съзнателни движения...........Предпочитам да е 1 път, ама като хората и после да не можем да се мръднем с часове....
Първоначално написано от palomaaa
ем не сам мом4е ама на моя също нему трябва време...хварля парвия и слага 2я![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
Първоначално написано от vesitu_
![]()
![]()
![]()
Айде....аз ще добавя още 1 за сбирката![]()
Може ли да попитам защо ви е дубъл и то веднага?
След един задоволителен секс аз мисля, че друго си трябва
Около 10-15мин,да си починем и айде пак.
Съгласна съм със sexita, след първите 1-2 пъти е по-трудно да свършиКоето си има и положителните страни...за жената
![]()
Smile!?
1-2 минутки да му се порадваменече не е имало и като в твоя случай
![]()
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
Zavisi ot momi4eto dali me e izpotila mnogoPoprincip pauzata e ne pove4e ot 10 min
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
ae az poneje go praq bezi v slu4aq si iz4akvam da mi se dopikae i se podmivam i ataka
v slu4aq 20-tina min otnositelno e. kogat svur6vam v neq tam v bezopasniq PFfff Shibai dokat ne omeknite
nema po4ivki
Ми зависи от качеството на секса. Принципно мога и веднага, ама ако е бил добър си пална една цигара и тогава![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
em spored men e dobre da se izmie6 i togava ama ako strasta e na 6 naxluzvam 2-riq i otna4alo![]()
i moq takaПървоначално написано от Kras4eto_lp
![]()
![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
Докато махна стария, избърша се и сложа новия![]()
ееее какви сте ненаситници.. с моя май само веднъж сме го правили 2 пъти един след друг.. и то минаха десетина минути, колкото да сменим местоположението си.![]()
аз съм скромна, стига ми по веднъж на ден.
![]()