.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Болка в левия тестис

Здравеите! Аз съм на 17 години момче съм и от около седмица чувствам странна тъпа болка в левия тестис,която ту я има ту я няма. Мислех, че нещо съм го ударил или нещо подобно, но болката пак се появи. На пипане усещам нещо като 2 вени , които са по-издути. Бих искал да попитам какво може да ми има и дали е страшно и как се лекува? Ще съм Ви страшно благодарен ако ми помогнете! Благодаря предварително!

отиди на лекар,може да е нещо сериозно
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Ако не си се задоволявал скоро може да е от това! (сериозен съм)
    Пробвай да си биеш една чекия и да свършиш и ако и утре си така отиди на лекар.
    Може да е от някое тясно бельо или на сън да си се прискрипал..
    Пробвай със задоволяването и до утре трябва да ти мине ако не отивай на лекар, че тоя хуй цял живот ще ти трябва
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

problema ne e v samozadovolqvaneto nqkakva druga opciq???

Повече от фен
    Град
    lunata
    Няма никакви опции или проблеми. Напълно нормално за подрастващ мъжки индивид. Смятай го като вътрешно "течение" или усилено развитие на сперматозоиди.

Мей да пауър би уит ю Спермдропър.
    wtf

Повече от фен
    XAxaXAXax nishto ti niama tova e savsem normalno...a veche ako imash golemi pretisneniq znaesh kade se namira lekarq!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си