- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Омраза
Eat shit and DIE you f*uckin Emo Hippie!!!
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
хм...странен въпрос.. принципно съм много самовлюбена... не с високо само4увствие.. даже обратното,но просто си се оби4кам
ама... слу4вало се е и да се мразя в дадени моменти..ако за не6то съм била яко виновна.. как да не се намразя за гре6ките си... просто из4аквам малко и ми минава..времето лекува вси4ко.. не мисля 4е има нужда от ЛЕКАР!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Да се мразя...това няма как да стане,все пак,ако аз не се обичам,то кой ще ме заобича.Нали трябва да се обичам аз самата,за да ме обичат и другите.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
абе и аз съм им виновна на всички, все грешки съм прайла ама не съм хукнала да се намразвам....даже на противаи стегни се!!!
Mrazish sebe si lele...kakvo tolkova si napravila be mila?Nai dobre nasochi cqlata taq energiq i omraza kam chovek koito po nqkakav nachin te e naranil taka shte se pochustvash po dobre xaxax
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Mrazish sebe si lele...kakvo tolkova si napravila be mila?Nai dobre nasochi cqlata taq energiq i omraza kam chovek koito po nqkakav nachin te e naranil taka shte se pochustvash po dobre xaxax
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Да мразиш себе си се случва често на хората които са сбъркали...но това е хубаво защото разбират грешката си...преодолява се не се безпокой...
Незнам какво е това чувство,защото не съм се мразила до сега...може би съм си го казвала в ума,но не е било наистина.Всеки човек обича себе си,колкото и да не иска да си го признава...А за твоя случай,сигурно се мразиш...поговори с някого,мисля,че ще ти помогне това!![]()
+1Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
So free