- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-добрия приятел на моя приятел е влюбен в мен.
И аз не мога да го повярвам..
Така, здравейте на всички. Ето как стоят нещата.
Най-добрия приятел на моя приятел е влюбен в мен, но проблемът е, че в момента чувствам, че приятелят ми трябва да разбере за това, което е станало. Неговият приятел ми пишеше разни смс-чета преди 4-5 дена и накрая ми писа "Осмелявам се да ти кажа, че те обичам" и аз ->![]()
![]()
![]()
![]()
седя и гледам като идиот и не повярвах и му писах като ме обича толкова мноо да дойде до нас да ми го каже, и оня, моля ви се, в 1ч през нощта се юрна и дойде чак до нас. Поприказвахме си, каза ми каквото има да ми казва, прибрах се и едвам заспах.
Та, разговарях с няколко момчета и те ми казаха, че ако техните най-добри френдове са влюбени в гаджетата им, биха искали да го разберат. Едно от момчетата ми каза, че ще реши с приятелят му кой от двамата да бъде с нея, но най-вероятно е да не си позволят да се скарат заради момиче, защото нещата между мъжете стояли по-различно от нещата между момичетата. И всички момчета казаха, че каквото и да става, ако приятелите им са им истински - биха им казалаи, че харесват гаджето им.
Обачеееее, евентуално ако най-добрия приятел на моя приятел (сору за тафталогията) му каже и моя после ще ми се раздрънка закво не съм му казала, за кво съм скрила от него нещо толкова съществено, пък ако му кажа аз - или неговия френд ще отрече или моя ша седи и ще ме гледа смотано или ще се скарат двамата.
Ама има и друго - някъде 80-90% съм сигурна, че ако той разбере за това нещо, ще се разделим.
Най-доброто решение е да се отдръпна и от двамата, ама моя като ме пита за причината, заради която го оставям, аз какво да му кажа!? Не мога да лъжа..
И сега не знам какво да правя. Минаха се 4-5 дена, през които не сме се виждали, само си говорим по тела и съм му казала, че искам да се видим, защото имам да му казвам нещо важно, до вчера бях 100% навита да му разкажа всичко, но днес взимам да се замислям дали ще е правилно.
Да му кажа или да не му кажа ? Вие как мислите?
труден въпрос
кажи на приятеля на приятеля ти(ако ен го харесваш) че не го харесваш и ддз да говори с твоя приятел или ти му кажи но обесни че не го харесваш и нз... оле мн обаркано![]()
олеле майко.. колко оплетена историяянай-добре е да седнеш с тях двамата заедно и да поговорите тримата.. ама дали ше е възможно? ;\
Животът е адът описан в Библията!
И къде е логиката да скъса с теб, защото негов приятел те харесва?![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Пич, спокойно, директно си ме пита и директно си му отговорих, че не може да има нищо между нас, защото не го харесвам, нито ме привлича така, както неговия приятел.Първоначално написано от vodolei4e_m
Вчера, пък, говорих по телефона с един негов друг приятел и се ядосах и се извиках колкото глас имам "ЕДИНСТВЕНИЯ ЧОВЕК КОЙТО МЕ ПРИЛИЧА ВСЯЧЕСКИ Е *ИМЕТО МУ* и може би няма човек в мойта махала, който да не го е чул![]()
![]()
Няма да стане.Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
Ами, имаме навика да се събираме аз и някоя моя приятелка, той и неговите приятели и неговия най-добър френд винаги е там и, примерно, аз като си го гушкам моя и си го целувам и на оня ще му е тъпо.Първоначално написано от `Death`Whore``
Не знам, твоя пост ме накара да се замисля.. все пак и двамата са зрели хора и наистина щом аз не го харесвам онзи, няма смисъл да се разделям с моя и той да се кара с него. амаааа.. проблема е дали да му кажа или неее...
има голяма логика - мъжка психика (момче съм), но все пак много зависиПървоначално написано от `Death`Whore``
- напълно разбирам
но най добре е май наистина триамта да седнете на една маса и да разясните ситуацията, има голяма вероятност да се развият добре нещата според мен
Каквото и да говориш, говори само истината.
Това е единствения качествен съвет, който мога да ти дам. Аз бих казала на най-добрия приятел той ако желае да каже на гаджето ти - все пак това са си техните отношения.
Неговите чувства към теб са си негови. Той ти ги е признал и ти си длъжна да си държиш устата затворена (само според мен!!). Смисъл, едно нещо като е споделено... Нали затова е споделено. За да си остане такова.
Пък те нека се оправят. Вече какво ще решат - те си знаят...
Пак напомням, че само първият ми съвет струва нещо!!! Другото е субективна гледна точка.
When I love, I love.
Хмм сложна работа
първо много зависи дали отношенията с твоя приятел са сериозни.Говоря за сериозна връзка, сериозни чувства.Аз като се замисля, ако бях в същата ситуация и разкажа на моя приятел той не би ме заразял.Така че мисля, че ще е най-добре да му кажеш всичко ... ако те зарежи значи е супер зле ... сори ама не мисля, че това е начин да се реши проблема.Предполагам той ще поговори с неговия френд и ще се изяснят
айде успех и пише какво е станало
Според мен не трябва да се раделяш с приятеля си,но най-добре му кажи истината.Ако скриеш от него това...то си е вид лъжа,а в една връзка не бива да има лъжи и тайни.Не мисля,че ще се разделите след като му кажеш за чувствата на неговия приятел,все пак ти не го харесваш.А и не мисля,че двама добри приятели биха се скарали за момиче,но това си е мое мнение.Но най-добре му кажи истината заслужава да знае.Постави се на негово място ти били искала да знаеш,че най-добрата ти приятелка харесва гаджето ти?Лично аз... да.Помисли мн добре,защото истината може да е болезнена,но все пак е истината..Успех
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ммда, сложна работа![]()
аз бих казала на приятеля, че не го харесвам, че не изпитвам чувства към него и ще си запазя връзката с гаджето![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
awe kvo 6te napravi6, 6te im razcentrova6 priqtelstvoto, i 6te te zarejat. Zaradi putka, putka ne stavai. A tebe 6te te vzemat za intrigantka.
[13:26:30] <BAYO> mnoo omlqskano cqloto syshnost :>
[13:26:33] <BAYO> samo ne razbrah
[13:26:53] <BAYO> ti sea hodish s mom4eto, na koeto nai dobriq mu priqtel te obi4a, taka li? a syshnost tvoq ne znae za tfa ?
[13:27:07] <Cherinka> da
[13:28:14] <BAYO> a ti ne go haresvash(obi4a6) a haresvash negoviq nai dobur priqtel ,t.e. tvoq si ?
[13:28:20] <Cherinka> daaaaaaaa
[13:28:22] <Cherinka> ;]]]]]]]]
[13:28:23] <Cherinka> {{{}}}
[13:28:42] <BAYO> a takaaa
[13:28:50] <BAYO> a ako razbere tvoq, che negoviq priqtel te obi4a , kvo sh stane?
[13:28:57] <Cherinka> ne ZNAM
[13:29:01] <Cherinka> ili shte me zareje
[13:29:06] <Cherinka> ili she go prebie onq
[13:29:25] <Cherinka> ili shte pita negoviq frend dali e vqrno i az se opasqvam che onq galop sha kae"tq si imislq"
[13:29:27] <Cherinka> XaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXaXa
[13:29:40] <Cherinka> chesno
[13:29:42] <Cherinka> i a nz kvo she stane
[13:29:46] <BAYO> glei sea
[13:29:48] <BAYO> 2 varianta
[13:29:52] <BAYO> e te moje i pove4e
[13:29:55] <BAYO> ama sea se seshtam samo za tqh
[13:29:58] <BAYO> na4i purvo ;
[13:30:06] <Cherinka> slusham te
[13:30:17] <BAYO> ako onq te izdympi da kaje 'tq si izmislq' prosto iskam da go nabutash v ku4i guz i krai s negovite filmi
[13:30:20] <BAYO> vtoro ;
[13:30:35] <BAYO> ako tvoq priqtel te skysa, zaradi lyja na negov priqtel, nabii go na onq s vibrator
[13:30:37] <BAYO> demek v 2ta sluchaq
[13:30:43] <BAYO> toi ako iska da te precaka
[13:30:45] <BAYO> moje da go naprai
[13:30:57] <BAYO> ako negoviq priqtel (tvoq demek) mu vqrva slqpo , a tebe... leki4ko te ignorira
[13:31:10] <Cherinka> e
[13:31:14] <Cherinka> tva she go razbera
[13:31:15] <BAYO> ako toi (tvoq) e vliuben v tebe, sh'te pita purvo, sh ima seriozen razgovor i sled kato mu kajesh si4ko , sh si bude s tebe
[13:31:16] <Cherinka> se pak sa muje
[13:31:20] <Cherinka> nishto ne moi gi rtazdeli
[13:31:29] <BAYO> abe da
[13:31:32] <BAYO> po princip e taka
[13:31:35] <Cherinka> to 100% she si ima razgovor
[13:31:43] <Cherinka> shot toi sha me razpune na krast sq
[13:31:46] <Cherinka> sha ma pita kvo li ne
[13:31:52] <Cherinka> sig i vaprosi det v momenta ne gi ochakvam
[13:33:08] <BAYO> kvo ti dreme,
[13:33:22] <BAYO> kaji mu che kogat si mu pusnala muhata da se prai na ROMEO toi se e vurzal i e napril si4ko bez da kaje na nego
[13:33:23] <Gradeshnica> niakoga da sym te lygala? e oswen onia pyt.. basi i zlopametnoto kopele deto si
[13:33:23] <BAYO> OPs...
[13:33:28] <BAYO> cherna to4ka za nego, bqla za tebe :>
[13:37:56] <Cherinka> {{{}}}
[13:37:57] <Cherinka> otivam da piq kafe {}
[13:37:59] <Cherinka> chao
E тъй , малко да поспамя
P.P. Ако някой е стигнал до края, тва е отговора на задачата :Р
Ама момичето не е виновно!Първоначално написано от vodolei4e_m
Според мен не трябва да му казваш, те се познават от повече време и трябва той да му каже. А ако твоят ти направи проблем за каквото и да е относно тази ситуация, просто го заебавай.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ако искаш-не му казвайт, решението е твое, но аз такова нещо не бих могла да крия и, ако бях на твое място, щях да кажа.