- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Омраза
Според мен и сама можеш да го преодолееш, без да ходиш по измислени лекари. Просто се зареди с оптимизъм.. Обмисли към какво се стремиш, как искаш да се промениш, че да се превърнеш в човек, който да обичаш. Направи нещо, с което да се гордееш (спаси коте, дай пари на бездомен инвалид, нещо такова)..![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ми аз понякога имам такива моменти като нещо не сам спала добре и имам скапан ден, но няма нужда от специалисти или такива неща просто потърси нещо което те радва или излез и се разходи ,помага и най вече не стой сама
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
`Мраэя себе си`.Эвечи просто алсурдно и много глупаво.Эа да го твърдиш ,трябва да си доста ошашавен човек,който не энае какво иска.Не трябва намеса на специалист,а просто малко акъл![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Em ne po rano iskax da se namrazq no ne yspqx![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
а за ко тряа се мразиш?![]()
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
Не съм мразила себе си..никога. Но е имало дни, когато с часове съм киснала пред огледалото и съм се дразнила защо съм толкова грозна...просто не са ми били дни...Когато се е случило нещо кофти много често виня себе си и започвам да си се дразня и обикновено съвпада с времето, когато се чудя как може да съм толкова грозна..но всичко минава..утрото идва и с него доброто ми настроение, както и това, че пак си се харесвам![]()
Не мога да се намразя каквото и да направяпрекалено много се обичам
![]()
haha az mrazeh sebe si predi.. i vse oshte po nqkoga kato se seta kfo prava ... i g.d kfa sym ku4ka .. i 4e vinagi preebvam ne6tata no ko da naprava az ne sym vinovna 4e sym takavaMama i tati sa vinovni xahxhahxa ebavam se .. emi spravqm se v pove4eto sly4ai s dosta alkohol i drygi opiat4eta
:P pone pomagat f nqkoi sly4ai
OnAzi BolkA v LqVo koQto 4uVstTvAM DenEm nE SprQ da NaStoqVa 4E vSI4ko Si Za MEne 4e Az SyM osHTe tVOq I nqMA da GO prOmeNQ..Dori ONaZi To4kA f KoqTo glEdAM noShte i tq e TvOq oShte A TI NE SPRQ DA PITASH ZA IMETO NA DRUGIQ!!!!
ами според мен можеш и сама да се оправиш без намеса на доктори
Бъди себе си..
Много познато...но в такива случаш не се мразя просто съм недоволна от околните около мен,защото не ме разбират по някаква причинаПървоначално написано от H8_mE
![]()
Мразя се защото оше обичам едно момиче което многократно съм се опитвал да забравя а все не успявам![]()
И ти си от поредните които се мъчат да привличат внимание.Първоначално написано от H8_mE
РУТИ ДОВАРО!
ne mislq 4e nqkoga 6e ima nqkva pri4ina 4e 4ak da se mrazq...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Първоначално написано от H8_mE
ne mojesh da ugodish na sichki.....
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
порсто спри да търсиш вината постоянно в теб.пък които е недоволен от теб да си гледа работата идеални няма..
My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...
Нем...определено мога да кажа че не е от тези.Бъркаш с мнението сиПървоначално написано от Плякам Майки
![]()
igastiiiiiii typata tema chesnooooooooooooooooooooooooo![]()
![]()
![]()
Имала съм такива моменти и антидепресанти съм вземала,но да ти кажа няма нужда да търсиш специализирана помощ.Аз съм сигурна,че ти си силно момиче и че ще се справиш с проблемите си сама. Вярвай повече в себе си и започни да си мислиш за нещата които те правят по-добра.Ще видиш,че помага... Пък и това е просто период,който ще отмине..
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Това ми прозвуча в стил ”Абе, аз си зная, че не съм виновна... Ама сега ще се правя на грешната, която иска да се прочисти.. И барем стана жертвата и почнат да се отнасят към мен добре и ме оценят”. Според мен не вярваш наистина, че ти си виновната. Вземи се в ръце и се отърси от тази злоба.Първоначално написано от H8_mE
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
и ти пука ....о моляте ... ! ти трябва да се бъзикаш !!!Първоначално написано от H8_mE
Всъщност всеки си има свой начини..на мен лично не ми пука какво мислят хората обръщам внимание на мнението на тези който овъжавам а този кръг от хора се състой само от 5 човека ... всички останали могат да изявяват мнение колкото си искат не ми дреме ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Определено трябва да погледнеш с малко разбиране съм себе си. Нали знаеш - обичай се, за да те обичат и другите.![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Само малоумник може да мрази себе си истински. Човек ако не се харесва, се променя...а ако всичко е прекалено дълбоко, за да се промени, полага усилия да смекчи положението и се приема такъв, какъвто е.
Възможно ли е да бъде по-красиво?