.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Омраза

Омраза

Някой някога да е изпитвал омраза към себе си?И ако е как се е справял с това и има ли нужда от намесата на специалист ,ако някой мрази себе си?

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Според мен и сама можеш да го преодолееш, без да ходиш по измислени лекари. Просто се зареди с оптимизъм.. Обмисли към какво се стремиш, как искаш да се промениш, че да се превърнеш в човек, който да обичаш. Направи нещо, с което да се гордееш (спаси коте, дай пари на бездомен инвалид, нещо такова)..

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Голям фен
    Град
    Констанц
    ми аз понякога имам такива моменти като нещо не сам спала добре и имам скапан ден , но няма нужда от специалисти или такива неща просто потърси нещо което те радва или излез и се разходи ,помага и най вече не стой сама
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Мега фен
    Град
    София
    `Мраэя себе си`.Эвечи просто алсурдно и много глупаво.Эа да го твърдиш ,трябва да си доста ошашавен човек,който не энае какво иска.Не трябва намеса на специалист,а просто малко акъл
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Em ne po rano iskax da se namrazq no ne yspqx
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

а за ко тряа се мразиш?

Град
    У нас Си (=
    Не съм мразила себе си..никога. Но е имало дни, когато с часове съм киснала пред огледалото и съм се дразнила защо съм толкова грозна...просто не са ми били дни...Когато се е случило нещо кофти много често виня себе си и започвам да си се дразня и обикновено съвпада с времето, когато се чудя как може да съм толкова грозна..но всичко минава..утрото идва и с него доброто ми настроение, както и това, че пак си се харесвам

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не мога да се намразя каквото и да направя прекалено много се обичам

haha az mrazeh sebe si predi.. i vse oshte po nqkoga kato se seta kfo prava ... i g.d kfa sym ku4ka .. i 4e vinagi preebvam ne6tata no ko da naprava az ne sym vinovna 4e sym takava Mama i tati sa vinovni xahxhahxa ebavam se .. emi spravqm se v pove4eto sly4ai s dosta alkohol i drygi opiat4eta :P pone pomagat f nqkoi sly4ai
    OnAzi BolkA v LqVo koQto 4uVstTvAM DenEm nE SprQ da NaStoqVa 4E vSI4ko Si Za MEne 4e Az SyM osHTe tVOq I nqMA da GO prOmeNQ..Dori ONaZi To4kA f KoqTo glEdAM noShte i tq e TvOq oShte A TI NE SPRQ DA PITASH ZA IMETO NA DRUGIQ!!!!

Цитирай Първоначално написано от _FairY_oF_DaRknEsS_
    а за ко тряа се мразиш?
    Za6to li ?zaradi gre6ki,gre6no otno6enie,vina...... kakvoto i da kaja e gre6no ,vse sa nedovolni ot men,vse az sum vinovnata za vsi4ko,...

ами според мен можеш и сама да се оправиш без намеса на доктори
    Бъди себе си..

Цитирай Първоначално написано от H8_mE
    а за ко тряа се мразиш?
    Za6to li ?zaradi gre6ki,gre6no otno6enie,vina...... kakvoto i da kaja e gre6no ,vse sa nedovolni ot men,vse az sum vinovnata za vsi4ko,...
    Много познато...но в такива случаш не се мразя просто съм недоволна от околните около мен,защото не ме разбират по някаква причина

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Мразя се защото оше обичам едно момиче което многократно съм се опитвал да забравя а все не успявам

Град
    Пловдив

Re: Омраза

Някой някога да е изпитвал омраза към себе си?И ако е как се е справял с това и има ли нужда от намесата на специалист ,ако някой мрази себе си?
    И ти си от поредните които се мъчат да привличат внимание.
    РУТИ ДОВАРО!

ne mislq 4e nqkoga 6e ima nqkva pri4ina 4e 4ak da se mrazq...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

а за ко тряа се мразиш?

ne mojesh da ugodish na sichki.....
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

порсто спри да търсиш вината постоянно в теб.пък които е недоволен от теб да си гледа работата идеални няма..
    My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...

Цитирай Първоначално написано от Плякам Майки
    Нем...определено мога да кажа че не е от тези.Бъркаш с мнението си

igastiiiiiii typata tema chesnooooooooooooooooooooooooo

Супер фен Аватара на miShle
    Имала съм такива моменти и антидепресанти съм вземала,но да ти кажа няма нужда да търсиш специализирана помощ.Аз съм сигурна,че ти си силно момиче и че ще се справиш с проблемите си сама. Вярвай повече в себе си и започни да си мислиш за нещата които те правят по-добра.Ще видиш,че помага... Пък и това е просто период,който ще отмине..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    а за ко тряа се мразиш?
    Това ми прозвуча в стил ”Абе, аз си зная, че не съм виновна... Ама сега ще се правя на грешната, която иска да се прочисти.. И барем стана жертвата и почнат да се отнасят към мен добре и ме оценят”. Според мен не вярваш наистина, че ти си виновната. Вземи се в ръце и се отърси от тази злоба.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    а за ко тряа се мразиш?
    и ти пука ....о моляте ... ! ти трябва да се бъзикаш !!!
    Всъщност всеки си има свой начини..на мен лично не ми пука какво мислят хората обръщам внимание на мнението на тези който овъжавам а този кръг от хора се състой само от 5 човека ... всички останали могат да изявяват мнение колкото си искат не ми дреме ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Определено трябва да погледнеш с малко разбиране съм себе си. Нали знаеш - обичай се, за да те обичат и другите.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Само малоумник може да мрази себе си истински. Човек ако не се харесва, се променя...а ако всичко е прекалено дълбоко, за да се промени, полага усилия да смекчи положението и се приема такъв, какъвто е.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Цитирай Първоначално написано от Плякам Майки
    Нем...определено мога да кажа че не е от тези.Бъркаш с мнението си
    10x

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си