- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любимо мъжко/женско име
Мъжко име:Даниел,Георги и Иван
Женско:Мен са щели да ме кръстят Вирджиния,но не....тоова име мн ми харесва,както и името Мария.
;]
Мъжко любимо ми е Теодор![]()
А за момиче,може би Кристина.
За момче: Мартин, Даниел, Александър, Георги![]()
За момиче: Мария, Кристина, Дияна![]()
Момче - Даниел, Димитър, Михаил, Илиян
Момиче - Дияна, Даяна, Александра (Алекс)
hah gotina temi4ka evala![]()
Ta na mene mn mi haresva za mom4e Alexandur, Uliqn i Ivo mn gotinko i sladko zvu4at aaaa i Kristiqn kade bez nego, a za momi4e mi haresva Alexandra, Eli, Preslava, Viki ..... :P
JiVei, Za DA DraZnisH dRuGiTe ! :P
МръсникПървоначално написано от tuzaro
.
По темата : Женско - Дива, Диана
The Spark
Станка - nyakakvo prostashki-idiotsko brutalno eUseshta se polyha na seloto. Pyk i vinagi moga da ya ebavam za imeto i ako pochne mnogo da i znae ustata
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
момиче - марийка
момче - иванчо![]()
![]()
![]()
![]()
сериозно..за момиче - ивелина, десислава, за момче - ивалин, петър (пешо)
Абе хора кфо стаа ....... си4ките ми стари теми сте изровили![]()
![]()
тая е на пове4е от половин година ........ не съм си и предствяла 4е ще стигне 16 страници
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Viktor, Andrei, Kristiqn, tezi imena mi dopadat strashno mnogo![]()
За момче - Нино и мойто име много ме радва Рали ( Българин съм да не си помислите нещо)
За момиче - Соня,Симона,Александра (Алекс кат гаджето)![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Женско - Верджиния, Криси, Ванеса, Велизара, Лили..
М1жко - Мони [unisex]( мойто - то си ми най - 'аресва )
И мене някой ме хареса Оо таа за момиче-алекс, лара, йоана, евелина радват мнПървоначално написано от MuJleH4eTo
Мъжо се казва Ивайло и името ми харесва. Но опредеено не ми е любимото мъжко име. Борислав и Николай. но мъжа на дава така да си кръстим синовете, че 2-те ми най-добри приятелки са с женските еквиваленти на тези имена и било на тях. Еми и на тях да е. Нали си ги обичам-какво лошо има?
П.С.Но Креми и Иво звучат много готино заедно![]()
За момче: Николай, Иван, Андрей, Георги и Симеон![]()
![]()
За момиче: Аз съм Алекс и харесвам името :P
За момче не знам, но за момиче - Велика. Прабаба ми се казваше така и беше супер човек, много я обичах и имаше защо. До сега не съм чула друг човек да се казва така, но името наистина е велико!
Симона ми е любимото женско име.Най-вече заради едно момиче,за което като се сетя и литвам в облаците...Името й беше Симона и оттогава ми остана като любимо име за жена.
samo taka i men mn me kefi georgiПървоначално написано от talisman4e_
![]()
KEFIM SEEE
На мен ми е Ива лчбимото женско име.
Още от преди да сещна мойто (много си я обичкам)...![]()
Паркър?Първоначално написано от mimenceto666
The Spark
Леле успях да си видя името 2-3 пъти ... Аз съм Васко... но странно, изглежда, че доста хора не харесват това име
![]()
Инак за любимо женско име ... това е Елина, не харесвам момичето заради името, но ако се казва Елина, това някак си допълнително ме привлича![]()
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз