.
Отговор в тема
Страница 11 от 42 ПървиПърви ... 78910111213141521 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 1029

Град
    СОфия
    за мъжко - Иван може би ^^
    за женско - мойто си ми харесва (Маргарита) .. ^^
    Незнам какво искам но знам как да го постигна

За мъж-Ивайло ( мноого ми харесва )
    За женско-Пламена ( като мойто ) и Мария-Магдалена
    Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.

имаммн любими имена... Валентин е едно от тях, Митко, Веско, Георги... а женски: Боряна, Наталия, Красимира... абе мн са
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    In Devil's Castle
    Алекс за момче,също и Мартин
    someone else...

Стига да не е нещо фрапантно,все ми е едно..няя да избирам гаджетата по имената я Иначе мъжкото любимо ми е Атанас,в смисъл звучи яко и е такова...класическо....А женско....ъмм Борислава примерно ме кефи...

Супер фен
    Град
    България
    Моето име го забелязах 5-6 пъти ,но не мисля ,че ще си избирате гадже по имената нали? Георги е готино име ,но познавам трима и тримата са съвсем различни личности ,като характери и т.н. Единия е неосъзнато Емо! Правете си изводите ,но аз не бих си избрал гаджето по името ,а ти?
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    На мен много ми харесва името Трифон за момче,а за момиче-Красимира и Магдалена.

Град
    dupnica
    Ami za mom4e - Aleksandar,Mario,Velizar i Dimitar
    a za momi4e - Zariq i Lubov

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    хъх за женско име най ми харесва сякаш Славена...също и Петя не е лошо име...

А за мъжки бих казал...ъъ Грегъри...

П.п: Как пък един не каза Иван бе деа...
    Аз се казвам Петя... И доста си ми харесва
    Иначе за момчета: Николай, Александър, Мартин, Стефан /и Георги като приятеля ми /
    А иначе за момичета ми харесват: Мони, Алекс, Изабел, Елизабет и тия по-дългичките
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от Veno0m
    За момиче: Мила,Андреа,Даяна,Елица
    за момче: Валентин,Димитър,Християн, вайло

Аз се казвам Даяна :P
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Гаврош и Страхила

Град
    варна
    За момче:Дейниъл
    За момиче:Александра,Никол и наскоро срещнах Микаела

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Жулиен ахахахах

Не съм мислила за желано име-всяко би трябвало да ми хареса. Пък и не е важно толкова името

Ама за момиче име Ана-Мария.. ...дъщеря си ще кръстя така /все от 2-3 деца едно ще е момиче, не може да съм такъв карък, че да са само момчета хаха/

съученика ми се казва Жулиен хаха.
    а по темата за момиче:Маринела,Йоана.
    а за момче:и аз незнам,но може би Ангел или Милен(така се казва приятеля ми),но наистина имената нямат значение
    .KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO.

ami na men primerno za mom4e me kefi: Trifon (drugi nesam mislil, nadqwam se da imam powe4e momi4eta)

za momi4e: Magdalena, Swilena, Katerina, Newena, Zwezdelina (ili Zwezda), Iwanina (ili Iwana)- az sam iwan

Адам
    Ева

Надявам се знаете кое за какво е...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    Момче - Даниел, Димитър, Михаил, Илиян
    Момиче - Дияна, Даяна, Александра (Алекс)

A Deqna nqma li da kajesh?

Цитирай Първоначално написано от assd
    Бианка е много интересно име (даже познавам една дет се казва така, аз го свързвам с едно детско БАЛУ, кой не го е гледал е изпуснал много )
    Хихихи аз се казвам така.... Но не съм срещала никой друг с това име... Не е много разпространено явно
    А по темата: За момиче:Ели(Елеонора,Елица) ; Алекс ;Поли;Ева... .май това са
    А за момчета...тука мога да изпиша много,но най-любимите са ми: Росен (първата любов) ; Евгени... (леле тва име ми е тооолкова любимо,че няма накъде повече ) ; Наско;Васил(но има и Васил-овци на които не им отиват имената :S ) ; Пламен;Константин....абе много са

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    или казваш хубаво българско име или си мълчиш
    shto pyk trqbva da e bylgarsko... liubimo ime... ne e otochneno liubimo ime za kakvo...
    Men pyk me kefi Kristine :P na kratko Krisi Tva e liubimoto mi jensko ime V klasa mi ima edno momiche koeto se kazva taka

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Оф,чак сега по имена ги подбирам,а и предполагам никой...не ги гледам хич даже,това не са табелки на стока в магазина. Иначе точно Виктор по-скоро го мразя,отколкото да ми харесва. Любимо име всъщност нямам, по-засуканите иначе по-ме привличат!

Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Град
    Враца
    Еми нямам любимо име... всяко име го свързвам с някакъв човек... и много хора, които имат да речем името "Мария" (не познавам такава, затова нека е Мария ) и ако я мразя... ще й мразя и името... просто имам впредвид, че всяко име го свързвам с различни спомени, емоции и т.н...
    еlsy

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Еми нямам любимо име... всяко име го свързвам с някакъв човек... и много хора, които имат да речем името "Мария" (не познавам такава, затова нека е Мария ) и ако я мразя... ще й мразя и името... просто имам впредвид, че всяко име го свързвам с различни спомени, емоции и т.н...
    Тва е много вярно. Аз преди мразех името Милена защото имаше едно момиче в детската градина което само ми се подиграваше Ама по ирония на съдбата най-добрата ми приятелка също е Милена

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Миии за момче е Георги (така се казва сегашния ми приятел.. ) и също така Петър.. и брат ми и баща ми и втория ми братовчед.. и тримата са Петровци..

минах през много любими имена ^^ то не беше Моника, Вероника ... та сега Паула ...

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от bebe7o
    Миии за момче е Георги (така се казва сегашния ми приятел.. ) и също така Петър.. и брат ми и баща ми и втория ми братовчед.. и тримата са Петровци..
    Какво ли става на Петровден Аз си ходя на село, защото дядо ми има имен ден, а за тебее... не знам къде ходиш
    еlsy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си