- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любимо мъжко/женско име
за мъжко - Иван може би ^^
за женско - мойто си ми харесва (Маргарита) .. ^^
Незнам какво искам но знам как да го постигна
За мъж-Ивайло ( мноого ми харесва)
За женско-Пламена ( като мойто) и Мария-Магдалена
![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
имаммн любими имена... Валентин е едно от тях, Митко, Веско, Георги... а женски: Боряна, Наталия, Красимира... абе мн са![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Алекс за момче,също и Мартин![]()
someone else...
Стига да не е нещо фрапантно,все ми е едно..няя да избирам гаджетата по имената яИначе мъжкото любимо ми е Атанас,в смисъл звучи яко и е такова...класическо....А женско....ъмм Борислава примерно ме кефи...
![]()
Моето име го забелязах 5-6 пъти ,но не мисля ,че ще си избирате гадже по имената нали?Георги е готино име ,но познавам трима и тримата са съвсем различни личности ,като характери и т.н. Единия е неосъзнато Емо! Правете си изводите ,но аз не бих си избрал гаджето по името ,а ти?
Първоначално написано от ScionOfStorm
На мен много ми харесва името Трифон за момче,а за момиче-Красимира и Магдалена.
Ami za mom4e - Aleksandar,Mario,Velizar i Dimitar
a za momi4e - Zariq i Lubov
Първоначално написано от Veno0m
Аз се казвам Даяна :P
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
За момче:Дейниъл
За момиче:Александра,Никол и наскоро срещнах Микаела![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
съученика ми се казва Жулиен хаха.
а по темата за момиче:Маринела,Йоана.
а за момче:и аз незнам,но може би Ангел или Милен(така се казва приятеля ми),но наистина имената нямат значение![]()
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
ami na men primerno za mom4e me kefi: Trifon (drugi nesam mislil, nadqwam se da imam powe4e momi4eta)
za momi4e: Magdalena, Swilena, Katerina, Newena, Zwezdelina (ili Zwezda), Iwanina (ili Iwana)- az sam iwan
Адам
Ева
Надявам се знаете кое за какво е...
Първоначално написано от ^blue_cat
A Deqna nqma li da kajesh?![]()
Хихихи аз се казвам така....Първоначално написано от assd
Но не съм срещала никой друг с това име...
Не е много разпространено явно
![]()
А по темата: За момиче:Ели(Елеонора,Елица) ; Алекс;Поли;Ева... .май това са
А за момчета...тука мога да изпиша много,но най-любимите са ми: Росен (първата любов) ; Евгени... (леле тва име ми е тооолкова любимо,че няма накъде повече![]()
![]()
) ; Наско;Васил(но има и Васил-овци на които не им отиват имената :S ) ; Пламен;Константин....абе много са
![]()
![]()
shto pyk trqbva da e bylgarsko... liubimo ime... ne e otochneno liubimo ime za kakvo...Първоначално написано от KillSwitchEngage
Men pyk me kefi Kristine :P na kratko KrisiTva e liubimoto mi jensko ime
V klasa mi ima edno momiche koeto se kazva taka
![]()
![]()
Оф,чак сега по имена ги подбирам,а и предполагам никой...не ги гледам хич даже,това не са табелки на стока в магазина. Иначе точно Виктор по-скоро го мразя,отколкото да ми харесва. Любимо име всъщност нямам, по-засуканите иначе по-ме привличат!
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Еми нямам любимо име... всяко име го свързвам с някакъв човек... и много хора, които имат да речем името "Мария" (не познавам такава, затова нека е Мария) и ако я мразя... ще й мразя и името... просто имам впредвид, че всяко име го свързвам с различни спомени, емоции и т.н...
![]()
еlsy![]()
Виктория![]()
![]()
![]()
Тва е много вярно. Аз преди мразех името Милена защото имаше едно момиче в детската градина което само ми се подигравашеПървоначално написано от nicolepcd
Ама по ирония на съдбата най-добрата ми приятелка също е Милена
![]()
Миии за момче е Георги (така се казва сегашния ми приятел..![]()
![]()
) и също така Петър.. и брат ми и баща ми и втория ми братовчед.. и тримата са Петровци..
![]()
![]()
![]()
![]()
минах през много любими имена ^^ то не беше Моника, Вероника ... та сега Паула ...![]()
Какво ли става на ПетровденПървоначално написано от bebe7o
Аз си ходя на село, защото дядо ми има имен ден, а за тебее... не знам къде ходиш
![]()
еlsy![]()