- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любимо мъжко/женско име
Ами за момче ми харесват традиционни и чуйди имена!Любими са ми Виктор, Кристиян, Мартин... Докато за моми4ета харесвам бг имена Виктория, Христина, Пламена, Петя...
аз все имам късмета да попадна или на Тодор, или на Сашо , или на ГеоргиНо за мъжко име ми най-много ми харесва Костадин и Мартин
![]()
Димитър, Кристиан.. <-- за момчета..
Габриела, Симона, Виктория <-- за момичета
Георги и Димитър .. и двете имена адски ме кефят, а и двамата, които познавам с такива имена са невероятни сладури!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
женски-Нора,Елена
мъжки-Скипио,Андрей,Проспер......це цо цигането
НЕ НЕ СъМ БИ! ,]
Видях три пъти името си във любимите женски имена на няколко човека и мн се радвам-Ася се казвам и си харесвам името за женкко също така харесвам-Елина,Елена,Изабел,Розали,А набел,Силвия
мъжки-Ивайло,Ангел,Емилио надявам се да не съм мн критикувано за имената които не са бг но харесват ми какво да правя![]()
![]()
To infinity and beyond.
men za momi4e me kefi-viktoria a za mom4e ne sam mnogo ubedena ama martin e hubavo
Цветелин Петър и Георги![]()
И кФо кАт тЕбЕ цЕлУвАл нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе мЕнЕ е рЕвНуВаЛ, и кФо кАт тЕбЕ е еБаЛ нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе зА мЕнЕ е мЕ4тАл
Първоначално написано от la_loba_mariana
и мен ме кефеше името ... ама заради един тъпанар го намразих![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ивайлои Борис.... Борислав или Росен
No martini .. no party..
мен ме кефят Ивайло, Павел, Росен... и др има ама то не зависи от името![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
za mom4e--boris,za momi4e,ma radva-dilqna,radvat ma
Viktor..Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
![]()
![]()
Obujavam tova ime..
..
МИРЕЛА!Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
МИРЕЛА аа и другото май и то![]()
След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...
Ако съм се била родила момче...щах да се казвам Никололай.
И много си ме кефи името,Ники...суперско си е...ходила съм с един Ники![]()
А иначе още ме кефят Алекс,Боби,Даниел...
Абе...името не е важно...човекът е важен
Даже си правя асоциации на дадено име с човек,който го носи...
Познавам един Станимир...ужасно име,но пък той като е готин човекът и си краси името![]()
За момиче Ебони или Жасмина![]()
![]()
Първоначално написано от KillSwitchEngage
hah az se kazvam Elica.. za mom4e..Ivailo.. za momi4e-Elizabet
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Е, Никололай е интересно имеПървоначално написано от sexita
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
За момче : Ихтиандър.
За момиче :Зимфа, Алефтина и Керанка
Ако трябва да съм сериозен:
за момче- Борис
за момиче - михаела.
не съм очаквала точно моето име да жвидя тук , но това може само да ме радваПървоначално написано от Speeder`
![]()
а иначе по темата любимите ми имена за момчета са даниел (винаги от много малка съм искала мъжът ми да се казва така) , николай , александър , георги , мартин , иво , калоян , явор
![]()
За момиче...Ахинора.Не е българско обаче означава толкова много неща...освен че малко звучи като болест е перфектно
v 1 vrazka ne nablqgam na imenata,vajni sa horata,tehniqt harakter i vzimootno6eniq.![]()
Руса кукличка