- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любимо мъжко/женско име
Погледни нагореПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Амии за момчета: Александър (както казаха 90% от момичетата в темата), Антон, Иван, Димитър,може би Георги, ама не Гошо, защото ми напомня за прасето Гошо (don't ask...)
![]()
Момичета: Катя, Анастасия, Ася, Адриана (ехее всички с А). А и моето смахнато име...може би - Жейна![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
офф еми няма зна4ение как се казва.. се ми е едно.. ама 6те кажа тука некфи имена колкото да ти отговоря на въпроса... Митко,Ники,Емо...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Симеон, обяснимо защо, но името наистина ми харесва.
Любомир също.
ми можеби Мартин,Димитър и Ангел ..мн ми харесват
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Na men mi haresvat Viktor,Nikolai,Teodor,Todor,Valeri a za jenski Teodora,Ema,Monika ne6to takova
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Mihail![]()
![]()
![]()
Moq jivot e prikazka,v koqto ti si glavniq geroi.Vslishai se vav tazi tajna muzika,dokato navan vali poroi.Tova e prikazka sas tajen krai,a iskah da jiveq v tvoq rai,no sadbata e reshila taka,da sam losha v tazi prikazka...
На мен не знам от нъде ми дойде тая муза,но Стефан много ми харесва като име.Но не е това критерият по който да избирам мом4етата![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
Обожавам името Алекс и за момче и за момиче. Даже искам да си сменя името и да стана Алекс...
на мен любимите ми женски имена са Рая и Камелия, от мъжките Калоян и Александър
SMILE FOR ME NOW
Тати се казва Ромео и името наистина ми харесва, макар че баба ми го е кръстила на някакъв абитуриент, който изкарал невероятни високи оценки и бил много интелигентен и бла-бла...а тя въобще не го е познавала![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
На мен любимото ми е Виктор,може би защото така се казваше първата ми любов,а иначе аз съм Цветелина ама мойто мн не си го харесвам![]()
Цветелин![]()
Също така хубави имена са Ивайло, Виктор, Александър![]()
>>> House Music <<<
андрей![]()
доре ве не подбирате по имената ама кво стаа ако гаджето е българче и се казва айше??Познавам такова момиче следователно не е невъзможно!
Мартин, както се казва приятеля ми.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ivailo i Teodor mn mi haresvat za muj...
Za momi4e imenata koito e izbrala maika mi za men i sestrite mi mislia 4e sa dobri: Aleksandra(Sandra), Ioanna , Kristiana-Doroteq
Su6to Liysi i Jasmin(a) sa hybavi![]()
Виктор и Милен![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Много ми харесва името БОЯН![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ми за женско име ме кефят Ани, Лили, Мими...
Кристиан... Много хубаво име.. Любимото ми мъжко име откакто се помня... Повече от половината момчета, които съм харесвала, са се казвали Кристиан ( странно попринцип , не се инт от такива неща ...)... А и така се казва сегашното ми гадже... Един приятел каза: "Кристиан ти е любимото име... Интересно, защо ли? Ти не си толкова религиозна..."
![]()
И също Александър... Звучи някак силно. Хубаво име...
За момиче може би Крис... Или Елена....![]()
Вие на хероин ли сте бе?
любимо мъжко име...Николай,Живко,Илиян![]()
Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!
За женско име Севджанне бе базикам се... Мимитата мн ме кефят
sladuranka_17 имаш 1 бира от мен за тва Живко \/
Abonata ne otgovarq
За момиче: Мила,Андреа,Даяна,Елица
за момче: Валентин,Димитър,Християн, вайло
Владо, Виктор, Александър, Мартин ииии не знам абе и още има при мен по-скоро не са много имената които да не ми харесват![]()
А за женско хмм Александра, Мартина, Ралица ..... ми не знам какво друго![]()
So free