- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любимо мъжко/женско име
за момиче : Дария , Енимира .. за момче : Алекс, Николай,Мартин .. и ест и мн мн други
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
За момче: Стефан, Адриан, Александър
За момиче: Виктория (означава победа, пък и си е моето), Стефания, Богиня (малко странно звучи, но аз заради значението ме кефи)
IVAN i NIKOLAI :P :P :P :P :P![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
тва съм си го мислил но все като се сетя за някво име го свързвам с якой човек с това име който познавам и не ме кефи вече толкова : D
станах свидетел на такъв разговор в автобуса:
-Копеле много ми се ходи в Загреб..
-Копеле къде беше тва?!
-Как къде бе копеле в Сърбия..
-А верно бе!..
---------------------------------------------------
повръща ми се от такива тъпи копелета
за жена-ВИОЛЕТА. за мъж-Не ХАРЕСВАМ българските имена само латинскитеТакова е и моето!
На мен много ми харесва името Константин и въобще имената с "К"!А за момиче-Е'катерина('-ударение)![]()
Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
And there ain't no more to say
Аз се казвам така и го мразя,няма никакво свястно умалителноПървоначално написано от Lub4o**
,за това приятелите и познатите ми викат Мери,маика ми-Ели,баба ми-Мими,братовчедка ми-Мари,старата ми компания-Christmas,а чичо ми-Дрисък
![]()
![]()
![]()
![]()
Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
Искам да те попитам-харесваш ли си името,защото шегата на страна,аз го мразя!Първоначално написано от blue_ice
не знам защо,ама много ми харесва Теодор ..![]()
шОkолuзupaнаааа
√
За мъжко име - Александър , за женско Ана :P
Шш алооПървоначално написано от KillSwitchEngage
Кфо за мойто име?
Шиигувам се!
Мм може бии за момиче ВИКТОРИЯ! Иначее за момчее нз ..![]()
за момиче си харесвам моето - Мария,както и Деси,Алекс за др не се сещам нещоиначе за момче .. хм Сашо,Дани,Иван (или Иво) ,Кристиан
![]()
Tfa che nqkoi hora sa si zavrqli vurha na elhata v zadnika ne gi pravi zvezdi ;]
амии за момче боби и за момиче меги и деси
..No ako wednuj se wurnesh w nachaloto i se ogledash dobre..
Мoje bi shte otkriesh towa, koeto ti e lipswalo..
Уоуу,видях си името цяли 3 пъти - КатеринаИначе от изкилиферчениете много ми харесва името Деянира,много силно звучи,също така и Тамара/на кратко Тара/
Други женски - Кристина, Теодора, Яна, Рая, Лилия, а за момчета - Владимир, Николай, Кристиян, Валентин и други имаше,ама не се сещам сега
![]()
Просто прави нещата така,че да караш околните да се усмихват и да си щастлив!![]()
За момиче: Лиана или Лидия, за момче Адриян или Алекс![]()
My mind is gone, i'm spinning round
And deep inside, my tears i'll drown
I'm losing grip, what's happening
I stray from love, this is how I feel
Elane![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Angel4enebesno Пуснато на: Вто Сеп 02, 2008 2:46 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
blue_ice написа:
Видях на едно място и моето име-Мариела
Пък иначе на мен ми харесват:
за момче: Мартин, Николай, Даниел, Георги, Андрей
за момиче: Виктория, Ани, Моника, Никол, Жулиета, Камелия, Ема
Искам да те попитам-харесваш ли си името,защото шегата на страна,аз го мразя!
------------------
Еми горе-долу.. наистина няма хубаво умалително, и приятелите ми викаха Мари, ама ги помолих да ми викат Мими(пък и няма как да го сменя, нека бъда оптимистка)
амиииииии за момиче - Натали (с ударение на И-то),Ма/еги,Лина,Деа,Вяра...по-кратички не като Ралица ;(
за момче - Красен,Деян,Никола![]()
never lived,I never died
my life has been denied
they call me Lucifer's Angel
Ми за мъжки имена ме кефят Деян,Николай,Калоян и Лъчезар а за женски...незнам![]()
Jana...![]()
Първоначално написано от ShadowzZz
![]()
![]()
![]()
Аз се казвам Тамара[ама ми викат Тами или Тути]иначе по темата
момиче-Ася,Красимира,Нина
момче-Кристофър,Марио или Анатоли![]()
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
За момиче - Виктория,Алекс
За момче - пак Аlex![]()
![]()
Също и Весо.
По принцип обичам дълги имена, на които галеното им име е краткоиначе любимо име: за момиче - Александра ; за момче - Даниел и Виктор
![]()
Като че ли за мен гърдите имат по-голямо значение от името!
(макар че в Максим, този или миналия брой, имаше някаква пичка с бабешко име и ми идеше да я ритам повече от колкото да я чукам)
I Want To Play a Game!