- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любимо мъжко/женско име
за Жулиети не знам ама Жулиени има ..... блях .... Иначе е много зарибено баща ти да се казва Ромео \Първоначално написано от KillSwitchEngage
/
So free
Константин или Кристиян(абе с К да е :P )
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Хаха, Спокойно, има и Жулиети. Сега остава само да се обадим на Имаш поща и да ги съберем.Първоначално написано от CBupen`3aeK
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Jensko - KaLiNa
Myjko - Vladi
май никой не каза Васил до ся![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ангел и Петър
There are times I could come to you and hurt you...
Божидар![]()
mujki:Alex , Tomi , Stilqn , Diqn , Daniel , Tihomir , Stanislav i t.n. ...
jenski:Alex , Emilia , Simoneta , su6to i mnogo si haresvam i moito ime - Sandrai mnogo mnogo dr ...
![]()
Емил, Николай..
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
мъжки:
люибмото ми е Георги, а иначе стават и Богомил, Божидар, Андрей..
за женски: Виктория, Никол, Велизара
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
ам от женските ми харесва Симона,Веселка (защото си е моето) и Венета.От мъжките Любослав мм за др не се сещам :P
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Първоначално написано от KillSwitchEngage
Сериозно? Драго ми е да се запознаем...Елица![]()
Po princip ne bih tragnala s nqkoi,samo za6toto se kazva edi kak si ili p1k da zareja nqkoi 6toto ne se kazva kakto az iskam.Imenata ne sa ot zna4enie.Po princip mnogo haresvam imeto Miroslav nikoga ne sam hodila s mom4e s takova ime nito sam haresvala,prosto samoto ime mi dopada,a ina4e priqtelq mi se kazva Ivan taka 4e to e nomer 1!
men mi hareva lili
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Ne znam .. nqma osobeno znachenie ... no nai nepriqtnoto mi e .. Vasil . Ne znam.. prosto ne mi haresva.
и двете Алекс![]()
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
mi men strashno mnogo mi xaresvat...Kristian,Dimituri Petio
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
Никиза момче :P
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
за момче - Ивайло,Иван и Николай![]()
а за момиче - Елена..
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Е, тя мама си е ЖулиетаПървоначално написано от KillSwitchEngage
Това, че се казва Бойка, е само формално
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Момче - Браян
момиче - Катерина