- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любимо мъжко/женско име
Адски много ме кефят имената Александра, Магдалена както и Рая <3 Ааа за момче Влади и Митко <3 ;**
Последно редактирано от Sophie M. : 09-16-2012 на 16:21
За мъж - Виктор и Мартин.
За жена - Александра и Михаела.
Любимото ми мъжко име е Виктор и дори бих кръстила така сина си след времеА дъщеря си Елена. Иначе и Александра много ми харесва, а за мъжко име Георги и Владислав също много ми харесват.
Любимото мъжко име ми е Владимир, любимото женско- Марина.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мъжко - тези с В ми звучат много могъщо, харесват ми. Освен това... Марио, Калоян, Антон, Теодор или Тодор, Ивайло, Не бих си кръстила детето Георги, въпреки че името е хубаво, защото ще му викат Гошо. Същото важи за Христо, Петър, Йордан, Михаил - мразя тъпи съкращения. Не харесвам и имена с наставка -мир, -зар или -слав (Радослав е изключение) или някакви старовремски (Денчо, Дельо, Ненка). Не харесвам и и мена с Б - Божидар/а и Борис са ми много противни. Благовест обаче е готино.
Женски - Валерия (името ми мечта), Дарина, Ема, Никол, Даниела, Мариела, Анелия, Камелия, Надя, Николета.
Мъжко име - Виктор (брат ми), Евгени, Димитър, Антон, Атанас, Ясен, Володя, Михаил.
Женско име - Йоанна, Анастасия, блах. Не се сещам. Трудни са ми женските.
Нямам любими мъжки имена.Иначе женските: Елена, Никол и Мария.
мъжко- Александър
женско- Александра
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
за мъже- Авел и Мартин
за жени- Леа, Валерия и Севда![]()
Мъжки: Крум,Калоян,Симеон, Владимир,Александър,Ростислав, Борис.
Женски:Александра,Елена, Бояна ,Белослава![]()
Последно редактирано от granger : 09-16-2012 на 19:58
maDamn
Виктор и Вая.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
От мъжките имена ми харесва Александър, а от женските имена: Вероника, Николета, Виктория... (не ги асоциирам с хора, просто ми харесват имената като звучене!)
Мъжки : Деян,Ханс,Кай,Ерве,Явор,
Ростислав
Женски : Марисол,Далия,Микаела,Ела,
Дая,Магдалена
Ника/Никея^, Елия, Aя, Нина, Миа/я, Наталия, Оксана, Стела
едит: за мъже харесвам Александър(класика), Борислав, Антон, Боян, Любо, Стефан, Огнян, Свилен..
Последно редактирано от Jaune : 09-17-2012 на 19:06
Ее, ласкаете ме тук с последните 2 коментара...
btw кръстена съм на Нике /богинята/, та и от там идеята за този ник.![]()
Борис и Елена също са ми много любими имена...![]()
Любимото ми мъжко име определено е Александър, просто винаги ми е харесвало. Любимо женско име... не знам може би Виктория и Николетa, иначе си харесвам и собственото име - Емануела.![]()
It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe