- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любимо мъжко/женско име
Мъжки - Деян/Диан, Даниел, Александър, Марин/Марио/Мариян
Женски - Ивон/Ивелина
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Женски: Даниела,Елеонора,Габриела
Мъжки: Александър,Даниел,Слав
Женско- НИКОЛ,също така ме радва и КАТАЛИНА
Мъжко- ВИКТОР, ДАНИЕЛ
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Мъжко - Александър, Георги, Йосиф, Марин, Йоан
Женско - Никол, Виктория, Мелани
Виктор,Вероника,Стефан, Даниел
Иначе много ми е любимо Инеса и Исмена![]()
Женско - Ана, Диана
Мъжко - Габриел, Васил, Александър
Галина, Ренета ..
Мирослав, Дейвид, Деан ..
Момиче: ох, много са ми трудни. Принципно си харесвам моето :Д , харесвам Сияна, Ема, Марина. Не се сещам за женски ИЗОБЩО. Ще едитвам май.
Момче: Алекс(андър), Виктор, Кристиан.
Everything changes, but beauty remains ...
Абе тука най-популярното мъжко име е Виктор :Д
Ми , яко е :Д А и Александър му е конкурент, присъства в почти всеки пост също.Много Викторовци и Александровци ще има май.
Everything changes, but beauty remains ...
За момиче - Раяа за момче - Калоян и Мартин, но моето си име най-обичам
Габриела
![]()
Мартина..
А ти сигурно си съни![]()
Мъжко име Майкъл,не е българско,но страшно много ми харесваиначе Стефан,Ангел,Димитър и Георги също ми допадат..За женско име Верджиния много ми харесва,Алекс (то и за мъжко става) и си харесвам и моето име - Габриела..
![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
"Сред съвременните поколения настъпва изменениe в структурата на използваните имена. За родените през 2011 г. най-разпространеното име за момчетата вече е Александър – близо 1296, или 3.6% от живородените момчета през този период.
На второ място по разпространение е Георги - 1258, или 3.5%. Традиционните имена имат все по-малко разпространение. Например, спрямо структурата на общото население по имена, Иван е на четвърто място, Димитър и Николай - съответно на пето и седмо място като между тях е Даниел, а Йордан и Христо - след 20-о място.
За живородените през 2011 г. се запазва по-голямото разнообразие на имената сред момичетата, които по принцип са по-малко от момчетата. За момичетата са използвани 3862 имена, а за момчетата – 3485 имена.
От родените през последната година най-много са момичетата с имената Виктория и Мария по 914, или по 2.7%. На трето място е Александра - 653 (1.9%). По-често срещани са Никол (четвърто място) Габриела (пето място), Рая, Симона, Йоана, Теодора, Елена и Сияна. Други често срещани имена са София, Дария, Гергана, Михаела, Божидара, Ивайла, Калина."
http://profit.bg/news/Naj-razprostra...nid-86873.html
Затова си харесвам името толкова,никога няма да го видя в подобен списък.![]()
Оле, и аз обожавам името Мартина!/като някой горе/
Невероятно е! Име за борбени жени... богини.![]()
За мъжко Никола и Мартин !! Нямам любимо женско име)
Вярвай в мечтите си !
Мъжко нямам,но женски : Ева,Феломена,Анастасия,
Последно редактирано от embraceme : 09-24-2012 на 13:47
човека прави името, не името човека. Но иначе ме кефят:Дърк, Джеймс, Веселин, Джеси...а женски: Лара, Кира
1. Maгдалена
2. Калина
3. Диана![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Женски :Александра, Кристина, Наталия
Мъжки: Ивайло, Даниел, Антонио също ми харесва, въпреки че не е българско![]()
Едно искам,а друго получавам.Ако избягам в какво да се надявам...