- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любимо мъжко/женско име
Az mnogo haresvam za jensko ime Nikol pak za majko moje bi Nikolai .. ili nz keffqt me prosto![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
stoqn georgi atanas![]()
aleksand1r
Винаги съм мечтала да се кавам Лили^^...нз защо просто адски много ми харесва...напомня ми за пролетта, за разцъфването на цветята.А за момче ми харесва Ники /ама не от Никола, а от Николай/
..може би защото правя асоциации с първата си любов...^^
еми мен ми харесват мартин,александъррхристо ...ноо принципно името няма никакво значение ...важен е човека![]()
Алекс![]()
![]()
![]()
цветан,илия
има много вярно в товаПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
по тази логика: Атанас![]()
ами за мъжки имена най-мн ми допадат-Адриан,Андрей,Тома
,а любимите ф имена са ми : Елизабет( ако имам дъщеричка,живот и здр,мечтая да я кръстя така),Калина,Александра,Але ксиа,Мелинда,Мишел![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
абе, вие БЪЛГАРИ ли сте или не?!Първоначално написано от DYNAMIC
![]()
какви са тия изкилиферчени имена?!?!?аз просто ХИПЕР МНОГО МРАЗЯ ИМЕНА КОИТО НЕ СА БЪЛГАРСКИ!!!!!!
и се ми е на ъкъла, че точно тъй ще си кръстиш детето - не забравяй, че ще имаш мъж, който не е безгласна буква. ма до тогава дано се усетиш какви глупости говориш сега![]()
Любимото ми женско име може би е Катерина, а любимото мъжко - Кирил. Но в никакъв случай не бих мрънкала на приятеля си, че се казва Христо, а още по-малко бих скъсала с него да зарибявам например един от близките му в компанията на име Кирил. Името не прави човека!Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Българи сме спх,аз поне съм!Ама тея закостенели схващания за нещата от живота не мога да ги приема.Мисли от сорта на -дето ше се кръсти на баба и дядо,или задължително бг име-ми не!Аз като харесам име,то е до усещане,възприятие,предста ва и тн..до звучност ако щеш..Първоначално написано от anito.sl
![]()
Първоначално написано от anito.sl
![]()
![]()
дали не си зле,а?
женско - елена , евелин , ева
мъжко - александър , мартин
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
mi na men mi haresva kato ime Boqn,makar 4e ne poznavam 4ovek s tova ime!![]()
![]()
![]()
ami az nema da izneverqvam na muja mi tuku vij se e ragnal tuk... ta pe6o (:
hell...it's about time....
Йоана, Мария
Женско - Гертруда
Мъжко...колебая се между Розенкранц и Гилденщерн![]()
Insanity gives me wings !
С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless