.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Обичам го,но...

Здравейте на всички! Имам проблем и...не успях да се справя сама,затова реших да Ви помоля за помощ Познавам се с приятелят ми от около 6 месеца,а сме заедно като двойка от две седмици.За това време разбрах какво е да бъдеш обичан и...чуството е невероятно.Много си обичам моето момче,той също ме обича,но...Той доста често си променя мнението.Когато сме заедно ни е супер,казва ми,че не може да живее без мен,но дори и при най-малката пречка и ми казва,че ще е по-добре да съм с друг,а не с него.Има едно момче,което ме харесва и моят приятел знае това и...ми каза,че след като и други ме харесват,значи може би не трябва да сме заедно Аз си го обичам наистина много и вчера реших да му кажа,че или ми вярвя и е с мен или не.Тогава той се излигави и каза че не с мен и ме гушна.Просто...проблема е там,че той постоянно се нуждае от уверение, ме го обичам а е и прекалено ревнив.Според мен това е сладко,но не мога повече така.Искам да поговоря с него сериозно и да бъдем като нормалните двойки.Моля Ви дайте ми съвет какво да направя,за да му покажа че наистина много държа на него и...как да го накарам да спре с тази несигурност.Наистина се нуждая от съвет
    ...DaMn tHiS GuY cAn MaKe mE MeLt...

Град
    Inside the temple
    Приятелят ти просто има много ниско самочувствие. Никак няма да ти е лесно. А с комплекса за малоценност трудно ще се пребориш сама.

Какво да правиш, какво да правиш... Ами действай с комплименти. Хвали го, когато направи нещо хубаво, от време на време пускай случайно някоя думичка за това колко страхотен е в дадено нещо, как няма по-добър от него...

Основната ти цел е да го накараш да повярва в себе си. Това обаче е процес, който трудно може да бъде задвижен само от един човек.

Вярвам, че щом го обичаш всичко ще се нареди. Увери го, че не искаш да си с някой друг, защото този друг не би могъл да ти даде това, което той... Че този друг няма как да бъде по-добър от него.

Абе каквото ти дойде на ума - приятеля ти има нужда от голеееееееееми четки по егото
    When I love, I love.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Трябва наистина да говориш с него.Обясни му,че той е единствен за теб,че друг не те интересува.

kagi mu 4e ne moge6 da givee6 bez nego i sled 2 dni spri da go tursi6 sqka6 toi ne su6testvuva prosto se edno ne go poznava6
    Testis unus,testis nullus...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Докажи му, че е единствен за теб и другите не те интересуват

Град
    Kill the kifla co.
    Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Приятелят ти просто има много ниско самочувствие. Никак няма да ти е лесно. А с комплекса за малоценност трудно ще се пребориш сама.

Какво да правиш, какво да правиш... Ами действай с комплименти. Хвали го, когато направи нещо хубаво, от време на време пускай случайно някоя думичка за това колко страхотен е в дадено нещо, как няма по-добър от него...

Основната ти цел е да го накараш да повярва в себе си. Това обаче е процес, който трудно може да бъде задвижен само от един човек.

Вярвам, че щом го обичаш всичко ще се нареди. Увери го, че не искаш да си с някой друг, защото този друг не би могъл да ти даде това, което той... Че този друг няма как да бъде по-добър от него.

Абе каквото ти дойде на ума - приятеля ти има нужда от голеееееееееми четки по егото
    Вярно.
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Цитирай Първоначално написано от My_Dear

Но не измислени четки. Говори му верни неща. И бтв...и аз страшно много те обичам, макар че не те познавам.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Inside the temple
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Но не измислени четки. Говори му верни неща.
    Дам. Това съм пропуснала да го спомена
    When I love, I love.

Просто има нужда от любов и разбиране, да му докажеш, че е единствен и няма повод за ревност и недоверие.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

В лицето на приятеля ти .. виждам себе си ..

Незнам дали с това което казват другите ще успееш да го накараш да се чувства сигурен в теб.. просто той знае че има хиляди пъти по-добри от него .. или просто си мисли така - това е което му пречи, и съм убеден че си задава често въпроса: Тя е прекалено добра и красива и всичко най-най .. КАкво прави с мен?? ...

Честно казано незнам какъв съвет да ти дам .. Успех
    ...s0 L3T m3 b3 Fr33...

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Просто има нужда от любов и разбиране, да му докажеш, че е единствен и няма повод за ревност и недоверие.
    +1
    So free

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на koalka
    Явно не те обича достатъчно или не толкова, колкото ти си мислиш.Все пак не би трябвало една пречка да ви попречи да бъдете заедно и да се отказвате.Ако беше така, до сега да няма връзки.Пък и ти не си виновна, че те харесва някое момче, но това не означава, че няма да си с него.Не е зле да му го обясниш...но има ли смисъл, като той няма да се промени?

Много позната история...моя също е несигурен постоянно ми повтаря,че не ме заслужавал и т.н. Аз много се ядосвам като почне така и почвам да му крещя Дам...много гадно за тва постоянно се караме,защото той ме ревнува и е несигурен...кво да ти кажа свиква се с времето,но все пак се опитай пак да поговориш с него обясни му,че много държиш на него и ей такива работи...общо взето каквото написа тука

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Mmmda pogovoreye si i to seriozno kaji mu pone za 5 min da zabravi za ligav6tinite si i da pogovorite kat golemi i zreli hora
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Голям фен
    Град
    Констанц
    като се замисля само че и аз съм така в началото на връзка , та по темата просто си поговори с него и му дай да разбере ,че се чувстваш щастлива с него и че той е всичко от което имаш нужда и да не се притеснява,и смятам че ако наистина го обичаш не трябва да го претискаш с такива ултиматуми,защото тогава най много да го загубив,просто като видиш че е несигурен го целуни и му затвори устата
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Говори с него задължително
    Бъди себе си..

Благодаря на всички за съветите бтв...днес имаше напредък \/ Супер сте \/
    ...DaMn tHiS GuY cAn MaKe mE MeLt...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми