- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го,но...
Здравейте на всички! Имам проблем и...не успях да се справя сама,затова реших да Ви помоля за помощПознавам се с приятелят ми от около 6 месеца,а сме заедно като двойка от две седмици.За това време разбрах какво е да бъдеш обичан и...чуството е невероятно.Много си обичам моето момче,той също ме обича,но...Той доста често си променя мнението.Когато сме заедно ни е супер,казва ми,че не може да живее без мен,но дори и при най-малката пречка и ми казва,че ще е по-добре да съм с друг,а не с него.Има едно момче,което ме харесва и моят приятел знае това и...ми каза,че след като и други ме харесват,значи може би не трябва да сме заедно
Аз си го обичам наистина много и вчера реших да му кажа,че или ми вярвя и е с мен или не.Тогава той се излигави и каза че не с мен и ме гушна.Просто...проблема е там,че той постоянно се нуждае от уверение, ме го обичам а е и прекалено ревнив.Според мен това е сладко,но не мога повече така.Искам да поговоря с него сериозно и да бъдем като нормалните двойки.Моля Ви дайте ми съвет какво да направя,за да му покажа че наистина много държа на него и...как да го накарам да спре с тази несигурност.Наистина се нуждая от съвет
![]()
...DaMn tHiS GuY cAn MaKe mE MeLt...
Приятелят ти просто има много ниско самочувствие. Никак няма да ти е лесно. А с комплекса за малоценност трудно ще се пребориш сама.
Какво да правиш, какво да правиш... Ами действай с комплименти. Хвали го, когато направи нещо хубаво, от време на време пускай случайно някоя думичка за това колко страхотен е в дадено нещо, как няма по-добър от него...
Основната ти цел е да го накараш да повярва в себе си. Това обаче е процес, който трудно може да бъде задвижен само от един човек.
Вярвам, че щом го обичаш всичко ще се нареди. Увери го, че не искаш да си с някой друг, защото този друг не би могъл да ти даде това, което той... Че този друг няма как да бъде по-добър от него.
Абе каквото ти дойде на ума - приятеля ти има нужда от голеееееееееми четки по егото![]()
When I love, I love.
Трябва наистина да говориш с него.Обясни му,че той е единствен за теб,че друг не те интересува.
kagi mu 4e ne moge6 da givee6 bez nego i sled 2 dni spri da go tursi6 sqka6 toi ne su6testvuva prosto se edno ne go poznava6
Testis unus,testis nullus...
Докажи му, че е единствен за теб и другите не те интересуват![]()
Вярно.Първоначално написано от My_Dear
![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Но не измислени четки. Говори му верни неща. И бтв...и аз страшно много те обичам, макар че не те познавам.Първоначално написано от My_Dear
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Дам. Това съм пропуснала да го споменаПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
When I love, I love.
Просто има нужда от любов и разбиране, да му докажеш, че е единствен и няма повод за ревност и недоверие.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
В лицето на приятеля ти .. виждам себе си ..
Незнам дали с това което казват другите ще успееш да го накараш да се чувства сигурен в теб.. просто той знае че има хиляди пъти по-добри от него .. или просто си мисли така - това е което му пречи, и съм убеден че си задава често въпроса: Тя е прекалено добра и красива и всичко най-най .. КАкво прави с мен?? ...
Честно казано незнам какъв съвет да ти дам .. Успех
...s0 L3T m3 b3 Fr33...
+1Първоначално написано от Steli{P}
![]()
So free
Първоначално написано от Steli{P}
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Явно не те обича достатъчно или не толкова, колкото ти си мислиш.Все пак не би трябвало една пречка да ви попречи да бъдете заедно и да се отказвате.Ако беше така, до сега да няма връзки.Пък и ти не си виновна, че те харесва някое момче, но това не означава, че няма да си с него.Не е зле да му го обясниш...но има ли смисъл, като той няма да се промени?
Много позната история...моя също е несигурен постоянно ми повтаря,че не ме заслужавал и т.н. Аз много се ядосвам като почне така и почвам да му крещяДам...много гадно за тва постоянно се караме,защото той ме ревнува и е несигурен...кво да ти кажа свиква се с времето,но все пак се опитай пак да поговориш с него обясни му,че много държиш на него и ей такива работи...общо взето каквото написа тука
![]()
Mmmda pogovoreye si i to seriozno kaji mu pone za 5 min da zabravi za ligav6tinite si i da pogovorite kat golemi i zreli hora
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
като се замисля само че и аз съм така в началото на връзка, та по темата просто си поговори с него и му дай да разбере ,че се чувстваш щастлива с него и че той е всичко от което имаш нужда и да не се притеснява,и смятам че ако наистина го обичаш не трябва да го претискаш с такива ултиматуми,защото тогава най много да го загубив,просто като видиш че е несигурен го целуни и му затвори устата
![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Благодаря на всички за съветитебтв...днес имаше напредък \
/ Супер сте \
/
...DaMn tHiS GuY cAn MaKe mE MeLt...