- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя ми дава само приятелството си
Zdraveite!Az sum nov v tozi forum i tova 6te bude purviq mi post.Iskam da se izvinq predvaritelno za latinicata,prosto v momenta kirilizatora mi e povreden i zatova ne moga da pi6a na kirilica.Neka da zapo4na ve4e.Edva
li ste sre6tali podobna istoriq kato moqta.Pi6a si s edno momi4e ve4e 6 meseca,ne sme se vijdali,makar 4e trqbva6e da go napravim dosega no prosto ne6tata zasega se otlojiha.Poneje kato cqlo mrazq tupi i elementarni momi4eta,tq uspee da me grabne s tova 4e umee da si govori s men svobodno na vsqkakvi temi,vinagi me izslu6va,starae se da mi pomaga kogato se nalaga i t.n.Problema e 4e tq me 4uvstva kato priqtel,a az zapo4nah leka-poleka da se vlyubvam v neq.Tq si ima gadje,koeto u4i zaedno s neq,i tova o6te pove4e me natujava,tui kato si mislq 4e toi ne e podhodq6t za neq.Sega 6te kajete, ti otkude znae6 sled kato dori ne q poznava6 i ne si q vijdal,makar 4e imam neini snimki.Kogato si govorim,ponqkoga bez izob6to da sum q pital,mi kazva 4e imat nqkakvi turkaniq s nego,nqkakvi problemi i t.n i dori me pita za suveti.Az se staraq da i pomagam kakto tq na men,no puk taini4ko si taq v sebe si nadejdata 4e 6te go napusne kolkoto i gadno da zvu4i.Imam 4uvstvoto 4e tova e momi4eto koeto cql jivot sum tursil.Edin put i priznah vsi4ko i to po dosta bolezneno otkroven na4in,tq be6e leko iznenadana,no puk v su6toto vreme mi kaza 4e moje da mi dade samo priqtelstvoto si i ni6to pove4e.A samo ako znae6e kolko stradam zaradi tova 4e ne spodelq lyubovta mi,makar 4e tq nevednuj me e podtikvala da ne buda tujen i da se borq.No sqka6 za men v momenta ne su6testvuvat drugi momi4eta,struvat mi se bezli4ni i bezinteresni,samo q 4akam da vleze v Skype za da si pogovorim,da q "4uq"ako moga taka da se izrazq,ne moga bez neq,tq mi e kato vuzduha i vodata,tolkova neobhodima.Hem ne iskam da si razvalqm dobroto priqtelstvo s neq,hem iskam da si q gu6kam i da si q obi4am samo az.Bih i dal nai-prekrasnata lyubov koqto moje da su6testvuva.Mnogo 6te se radvam ako nqkoi ot vas mi dade suvet kakvo da pravq,kak da potursq izhod ot tazi situaciq,kak da postupq.Kogato i priznah 4uvstvata si predi mesec,tq otna4alo ne mi govore6e 1 sedmica,sled koeto otnovo mi kaza 4e mi dava samo priqtelstvoto si.Sega znam 4e nqkoi 6te kajat,ne stavai takuv 4e da q otblusne6,jivota e pred teb,ima i drugi,no bez neq jivota mi e napulno bezmislen,ni6to
ne mi se pravi,zagubih interes kum vsi4ko gore-dolu i po4ti postoqnno mislq za Neq.Jivota mi se preoburna na 180 gradusa,gotov sum i na o6te 180 da go preoburna samo i samo da me zaobi4a i da bude s men.Molq vi kajete mi az sum li glupav i podhranvam nqkakva ilyuziq ili tova e edna moq nesbudnata me4ta!
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Лесно е да мраэиш,трудно е да обичаш,и вина
ги нещата с истинските думи да наричаш !