- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя поза обичат най-много момчетата и защо?
Momcheta mojete li da mi kajete koq poza obichate nai-mnogo i zashto tochno neq?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Как да ти кажа,не съм момче,ама са ми достатъчно ясни ...
Бих казала-момче ли е-секс ли е-как няма да ги кефи!
То всичко е яко за тях!
Но мисля,че предпочитат задна прашка,сещата се защо,нали?
Не съм ли права?
(както харесват и аналния секс..)
Look deep inside me ...
Поза вътре вънка...
Хахха. Е,ето го. Момче. Какво очакваш.Първоначално написано от slOw
Първоначално написано от real-girl
e az sum mom4e i potvrajdavam s 2 race \/
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
Ем незнам...коя поза ги кефи най-много..абе секс да е пак добре!![]()
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Е,естествено секс да пада пък каквато ще да е позата.Пък ако трябва да избирам се колебая между задна и още една дет не и знам името ама е с лице към менЗадната ми харесва щото харесвам и то много дупетата на жените
А втората е щото естествено боготворя бозките
Може да ме помислите за простак,ама така си е.Най-хубавото нещо на света след жените са гърдите им...
![]()
![]()
ами зависи., на някои не мога да свърша /мисионерската/
..а на задна прашка /когато съм на легло, а не изправен/ нямам такива грижи
![]()
![]()
Бе кво все мъже та мъже...
Все едно жените имат строг набор от пози и не им харесва по никакъв друг начин...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ami na dosega6nia mi priatel nai my haresva6e zadna(nezavisimo dali pravi,na leglo,v kola...) i "pritiskane na slona"(az legnala po korem i toi vurhy men)
Аз обичам да правя любов, много любовна игра, нежност, страст, две изпотени тела да се сливат в едно и да усещам дъха и който се усилва. Независимо от позата правиш ли любов е несравнимо. И тъй като съм го правил единствено с момичето, което обичам мога да кажа, че независимо от това всеки път усещането е различно-красиво. Не всички са еднакви![]()
lostinMINIMAL
Моят приятел харесва много задна прашка, но стигне ли се до секс, няма много претенции.
Няма значение ква е позата,важното е с коя го правиш![]()
Щом е с моето момиче независимо в ква поза ще се чекнем и каква роля си се представяме секса си е готян \/
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Haresvat mi vsi4ki pozi,vse pak tova si e seeeeeex!No nai mnogo mi haresva kogato i ka4a krakata na moite ramena i davaiiiiiiiii !!!!!
Хмм тва е за момчетатаПървоначално написано от ^Galq^
![]()
+1Първоначално написано от slOw
И моя харесва задната и аз я харесвамПървоначално написано от Pliushi
![]()