.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Родителите и гаджето...

Имам един ужасен проблем,който много ме тормози.Ходя с гаджето ми от доста време...връзката ни не е идеална караме се,но пък много си го обичам.И такам родителите ми преди много го харесваха нямаше никакви проблеми,докато не ме изпратиха за 5 седмици през лятото на вилата ми.И оттам почна всичко.Той много ми липсваше и затова го помолих да дойде на гости за няколко дни.Наще се съгласиха и нямаше проблем.Баба ми обаче приемаше нещата много навътре и ги изопачаваше пред наще....едва ли не той е с мене само за секс.Родителите ми започнаха да не го харесват,да ми забраняват да излизам с него.Аз естествено не ги послушах.Продължаваме да се виждаме и наще знаят,но постоянно ме тормозят Направо не издържам,скъсват ми нервите.Та се чудя има ли според вас някакъв начин да смекча нещата
    Мерси преварително

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    от къв зор си казала че имаш гадже?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    mislq 4e ne izpravq6 se pred dilemata "gadjeto ili roditelite" izbirai....
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    от къв зор си казала че имаш гадже?
    Ами то сякаш не се разбира

Повече от фен Аватара на suantito
    Абе не са виновни родителите, гадната баба е виновна....

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ем горе долу знам за какво говори6 ем седнете поговори им малкоза него nqma ko da se pla6i6 ili pe4eli6 ili gybi6
    aide yspexxxx
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Цитирай Първоначално написано от suantito
    +1
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Каквото и да правиш, не го губи ! Бори се за вашата любов и не го оставяй, не прави грешката..

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    ем горе долу знам за какво говори6 ем седнете поговори им малкоза него nqma ko da se pla6i6 ili pe4eli6 ili gybi6
    aide yspexxxx
    Говорих хиляди пъти...майка ми почна горе долу да разбира,но сега пък баща ми се вкючи и сега вече направо незнам какво да правя...да не говоря за баба ми

emi kaji na vashte 4e babati e jivqla v suvsem razli4ni vremena i e normalno da reagira taka.... prosto e neestestveno za neq a puk si i vnu4ka se pak pazi si te :P
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Обясни им, че баба ти е с доста стари разбирания. Ааа...не разбрах баба ти откъде знае, че правите секс

Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    Обясни им, че баба ти е с доста стари разбирания. Ааа...не разбрах баба ти откъде знае, че правите секс
    Тя не знае...просто се разхождахме и тя решила че съм го водила "по горичките"

Супер фен Аватара на miShle
    Щом родителите ти веднъж по няякакъв начин са изгубили вяра в него,много малка е вероятността да стане както преди.Но пък ти примерно можеш да пoгoвoриш с тях.Кажи им,че щом ходиш толкова време с него си се убедила,че той не е такъв човек,пък и ти не си някаква лесна и че ако целта му е била да те използва досега си щяла да разбереш и нещо от сорта не вярвам да не можиш долу горе да измислиш един малък сценарий.Или ако чувстваш майка си като по-близка гoвoри само с нея.ПРОСТО И КАЖИ ИСТИНАТА!!!Или имаш друг вариант...така от постчето ти се разбира,че баба ти има по-голяма сила върху нещата.Така,че говори ако искаш с нея и обясни и как стоят нещата и аз не знам вече и ....да промени мнението си..Надявам се ти бях полезна..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    Тя не знае...просто се разхождахме и тя решила че съм го водила "по горичките"
    Горкичката! Знам какво ти е! И моята баба е такава кучка! Един ден ми беше много зле, приключих взаимоотношенията си с човек, който много обичах и си ревях в другата стая, а тя ми крещеше да си прибирам дрехите от другата стая. Накрая се ядосах станах, отидох, развиках и се (бях ужасно груба, за което НЕ съжалявам) и вечерта наш'те като се прибраха тя ги излъга, че съм я била x.x Та...относно нея няма какво да направиш освен да не споделяш (или откровено казано да криеш) информацията от нея! Успех!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от suantito
    YESSSSSS
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Ох мерси за отговорите.Със сигурност няма да им се дам Много ми помогнахте :P

Супер фен Аватара на rakiQ
    и аз имах проблеми с мама и с гаджето
    но дин ден и казах че мн го обичам и искаам да сме пак заедно тя се съгласи...и сега мн го обича мн го харесва !

самоче моята майка си мислеше че той е наркоман... не само за секс както е при теб

Ми.. опитай се да говориш с тях. Обясни им че го обичаш мн и че искаш да си с него .
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Никога не казвай на родителите си за гаджето! Само на бащата казвам че да изпрося някой друга бира За сефтето ше искам цяла каса

Град
    столична...:)))
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Никога не казвай на родителите си за гаджето! Само на бащата казвам че да изпрося някой друга бира За сефтето ше искам цяла каса
    xD ако и на мене ми бе6е такъв подхода,сега сигурно няаа6е да мога да пи6а тука ама майка ми е пи4,така 4е няаам проблеми с нея))
    ина4е по темата...миии...не мога да те хелпна никак.мойта баба си е дъ бест и никога не би постъпила така гадно.ааа другата ми баба...хммм...тя по-добре ни6то да не знае,4е току виж на следва6тата семейна ве4еря си4ки стринки,лели,вуй4овци и сякфи подобни тръгнали да ме питат де е гаджето...
    Без лични и безлични съобщения, моля.

Найстина много кофти ситуация.Най- добрия вариант найстина е да поговориш с родитеите си,да им изясниш как стоят нещатат и какво всъщност сте правили "по горичките" Дано да те разберът и да не те карат да правиш такъв избор..Успех
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Баби...кофти работа...
    Чесно казано...завиждам ти,че изобщо ваще толкова добре приемат нещата...факта,че имаш приятел...мен ми е писнало да лъжа,да се крия,да мажа...ии някой ден ше ми писне...ама....

KAJI IM 4E TI SI OBI4A6 GAJETO I 4E TOVA 4E TE NE GO HARESVAT NQMA DA TE NAKARA DA GO OSTAVI6 I AKO ISKAT DA PODOBRITE OTNO6ENIQTA SI TE TRQBVA DA GO PRIEMAT

Цитирай Първоначално написано от Madness
    Баби...кофти работа...
    Чесно казано...завиждам ти,че изобщо ваще толкова добре приемат нещата...факта,че имаш приятел...мен ми е писнало да лъжа,да се крия,да мажа...ии някой ден ше ми писне...ама....
    Хмм и аз преди бях така....и още си лъжа по простата причина че не ме разбират....ама така не мога и за тва се опитвам да реша проблема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си