.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Лас Вегас

Hybrid View

Лас Вегас

dsad

Guest
    ole i az mn go iskam!

да и аз!!!!!!!!!

5 epizod tarsete mislq 4e ce4e go ima ka4en

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Дам.. и аз мисля, че това беше 4етвъртия... смисъл, че кат влязох в сайта на нова, там имаше описани подробно епизодите до трети сезон и понеже в последния Делинда се ожени и аз прецених, че тва, дет го даваха във вторник трябва да е било 4. До колкото си спомням, последно като гледах това се случи... Сега обаче свърши по такъв покартителен начин, че човек не може да чака...

В zamunda.net ги има сериите, аз лично почнах да си свалям от първия сезон, че не съм го гледала... къде ми е бил ума...

Град
    varna
    Mnogo dobro film4e

Да,наистина много гадно се получи като не дадоха какво се е случило... И аз мисля да си потърся в замундата

честно казано и аз немога да чакам.Искам да разбера какво се случва нататък защото в този епизот станаха толкова много заитригуващи неща...МОЛЯ ВИ СЕ ,аз ще го потърся ама ако някой го намери да остави линк щото незнам да ли аз що го открия

http://www.vbox7.com/play:bb82051c
    тва е линк към премириерата на новия сезон.от там може да разберете малко от това което ще се случи в следващия езон

майче Ед или ще умре или ще напусне защото сериала започва с нов герой но него гоняма

Ами горе долу вече имам представа,но ще потърся да видя.Ама то и Мери нещо я няма в следващия сезон....

Град
    varna
    Mnogo Lo6o ako Ed go nqma , mnogo opasen pi4 e

Цитирай Първоначално написано от SuN_LiGhT
    Ами горе долу вече имам представа,но ще потърся да видя.Ама то и Мери нещо я няма в следващия сезон....
    абе верно че и мери я няма,жалко ако наистина вече не участват.и двамата бяха готини (ама на мен Сам ми е любимка )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си