.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Пречи му възрастовата ни разлика

Zdravei!Haresvam momche,koeto e s 4 godini po-golqm ot men i tova adski mnogo mu prechi i imenno tova e prichina da ne hodim i do tozi moment vkluchitelno(az sam na 14,a toi na 18godini)! Sega daje sprq da mi govori,zashtoto toi ne se zanimaval s po-malki ot nego!Kak moga da schupq leda mejdu nas molq pomogne te mi priemam vsqkakvi komentari

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Не чупи леда, а чупи него от бой. Не се занимавай, дори да се заинтересува от теб, пределно ясно е, че не сте един за друг.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Все пак кажи поне ти на колко си!
    Ако си на 11,а той на 15-16 е нормално да не се эанимава с тел.Пък и 4 години не са малко.Все пак эависи на колко си
    Щом тоъй не иска да е с теб,надали ще можеш да пречупиш леда!Може пък въэрастта да не е единствения му проблем!
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Не чупи леда, а чупи него от бой. Не се занимавай, дори да се заинтересува от теб, пределно ясно е, че не сте един за друг.

Животът е адът описан в Библията!

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds

Re: HELP

Цитирай Първоначално написано от sweety_mimi_
    Zdravei!Haresvam momche,koeto e s 4 godini po-golqm ot men i tova adski mnogo mu prechi i imenno tova e prichina da ne hodim i do tozi moment vkluchitelno! Sega daje sprq da mi govori,zashtoto toi ne se zanimaval s po-malki ot nego!Kak moga da schupq leda mejdu nas molq pomogne te mi priemam vsqkakvi komentari
    Съжалявам, че не си го разбрала, но той чисто и просто си те е отрязал. Не му върви по петите. Имай малко достойнство.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    не се занимавай ..тъпо е ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Стига сега.
    Не само възрастното е хубаво.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Първо 4 години са малко и не са,зависи на колко години си.Второ мисля,че човека чисто и просто си те е отрязал.Но вес пак кажи на колко си?
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

4 години изобщо не са много...според мене изобщо не трябва да се занимаваш с тоя не ти трябва

SPORED MEN AKO TE HARESVA NQMA DA SE DURZI TAKA .PUK I 4 GODINI NE SA MNOGO

Мега фен Аватара на koalka
    4 години според мен не е голяма разлика, обаче той явно смята така, негово си е решението.Но пък и не те харесва чак толкова, щом ти е казал, че не се занимава с по-малки.Няма как да "стопиш леда", по-добре го забрави.

Ne se izlagai.Zaebi go 6e ima o6te mno mom4eta
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Град
    LuNaTa
    и аз не мисля 4е са много,но зависи ти на колко си..тва има голямо зна4ение ако си на 15 16 не мисля 4е си му мн малка....
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Супер фен Аватара на maybelline
    А моят приятел е с 5 години и половина по-голям от мен,но това май никак не му пречи А някои мои приятелки излизат с мъже с по 20 години по-големи от тях.
    Момчето просто не иска да е с теб явно.

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    А моят приятел е с 5 години и половина по-голям от мен,но това май никак не му пречи А някои мои приятелки излизат с мъже с по 20 години по-големи от тях.
    И моят, но аз съм пълнолетна. В удебелиния израз се крие разковничето на ситуацията - ако си пълнолетен, можеш да ходиш и с 40 годишен мъж - не ми изглежда нормално, но съм склонна да го приема. Ако обаче си под 18, повече от 2 години са много.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    И моят, но аз съм пълнолетна. В удебелиния израз се крие разковничето на ситуацията - ако си пълнолетен, можеш да ходиш и с 40 годишен мъж - не ми изглежда нормално, но съм склонна да го приема. Ако обаче си под 18, повече от 2 години са много.
    Аз съм на 16 (съответно,приятелят ми е на 21) и пак смятам че възрастовата разлика не е важна в случая.Но повечето момичета се забъркват с момчета (със същата възрастова разлика),които ги използват.Ето затова трябва да се внимава - дали се обичат двамата истински.Тогава няма значение кой на колко години е.Една приятелка е на 15 и ходи с мъж на 34 - не познавам мъжа,затова не си правя изводи за него,но е много вероятно само да я използва.Все пак е вероятно и да не я използва.
    Но като цяло - възрастта няма (голямо) значение (след като и двамата са в пубертета или са го минали).

Нормално е мъж на 20 години да харесва жени, а не ученички. Нищо не казвам за приятеля ти. Аз няма да се загледам дори в момче...при мъжете е по-различно по отношение на външния вид, но не и по отношение на характера. А и съм била свидетел на мъж, който ходи с ученичка...един познат на 24 ходеше с една патка на 15...след това ходеше с една на 17 или 18...не се получи нищо и от двете връзки - бяха незряли, а и глуповати. Особено първата. Принципно има и изключения...но не са много. И все пак не разбирам какво би могъл да намери човек на 20 в тийнейджър...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Не чупи леда между вас,а отиди по него до сърцето му...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Shtom te e otrqzal ne se zanimavai poveche s nego.Akop naistina prichinata da ne ste zaedno sa godinite nemojesh d napravish aboliutno nishto po vaprosa. :P
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Той направо те е отрязал.Това за възрастта е глупост.Е все пак е възможно и нещо вярно да има.

Моят съвет:не се унижавай!!!Според мен 4исто и просто си е търсил при4ина да те разкара

Той не те заслужава!!!Тва принципно възрастовата разлика има най-малко значение(поне според мен) иии мисля че си е търсил причина да се отърве от теб,но го е направил по-тактично!

Град
    (: Русе :)
    пф чуди се как да те разкара (колкото и грубо да звучи), наистина ли си му се хванала че ви е голяма разликата ... пфф Тука гледай какво става питат дали 14 години разлика е нормално пък ти за 4 ореваваш света я по-спокойно ... кажи му на тоя че момичетата харесват момчета в чиито ръце се чувстват сигурни и никое момиче по-голямо от него не би било съгласно да тръгнат, просто защото е малък смотльо !!!! и го остей да разсъждава върху казаното от теб ))
    So free

kaji my 4e ima6 dobri 4ystva kum nego i iska6 da go opoznae6 kato 4ovek da ste priqteli to ot tam se po4va..yspeh
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    ++++

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си