- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пречи му възрастовата ни разлика
Zdravei!Haresvam momche,koeto e s 4 godini po-golqm ot men i tova adski mnogo mu prechi i imenno tova e prichina da ne hodim i do tozi moment vkluchitelno(az sam na 14,a toi na 18godini)!Sega daje sprq da mi govori,zashtoto toi ne se zanimaval s po-malki ot nego!Kak moga da schupq leda mejdu nas molq pomogne te mi priemam vsqkakvi komentari
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Не чупи леда, а чупи него от бой. Не се занимавай, дори да се заинтересува от теб, пределно ясно е, че не сте един за друг.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Все пак кажи поне ти на колко си!
Ако си на 11,а той на 15-16 е нормално да не се эанимава с тел.Пък и 4 години не са малко.Все пак эависи на колко си![]()
Щом тоъй не иска да е с теб,надали ще можеш да пречупиш леда!Може пък въэрастта да не е единствения му проблем!
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Съжалявам, че не си го разбрала, но той чисто и просто си те е отрязал. Не му върви по петите. Имай малко достойнство.Първоначално написано от sweety_mimi_
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
не се занимавай ..тъпо е ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Стига сега.
Не само възрастното е хубаво.![]()
Първо 4 години са малко и не са,зависи на колко години си.Второ мисля,че човека чисто и просто си те е отрязал.Но вес пак кажи на колко си?
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
4 години изобщо не са много...според мене изобщо не трябва да се занимаваш с тоя не ти трябва![]()
SPORED MEN AKO TE HARESVA NQMA DA SE DURZI TAKA .PUK I 4 GODINI NE SA MNOGO![]()
4 години според мен не е голяма разлика, обаче той явно смята така, негово си е решението.Но пък и не те харесва чак толкова, щом ти е казал, че не се занимава с по-малки.Няма как да "стопиш леда", по-добре го забрави.
Ne se izlagai.Zaebi go 6e ima o6te mno mom4eta![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
и аз не мисля 4е са много,но зависи ти на колко си..тва има голямо зна4ение ако си на 15 16 не мисля 4е си му мн малка....
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
А моят приятел е с 5 години и половина по-голям от мен,но това май никак не му пречиА някои мои приятелки излизат с мъже с по 20 години по-големи от тях.
Момчето просто не иска да е с теб явно.
И моят, но аз съм пълнолетна. В удебелиния израз се крие разковничето на ситуацията - ако си пълнолетен, можеш да ходиш и с 40 годишен мъж - не ми изглежда нормално, но съм склонна да го приема. Ако обаче си под 18, повече от 2 години са много.Първоначално написано от maybelline
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз съм на 16 (съответно,приятелят ми е на 21) и пак смятам че възрастовата разлика не е важна в случая.Но повечето момичета се забъркват с момчета (със същата възрастова разлика),които ги използват.Ето затова трябва да се внимава - дали се обичат двамата истински.Тогава няма значение кой на колко години е.Една приятелка е на 15 и ходи с мъж на 34 - не познавам мъжа,затова не си правя изводи за него,но е много вероятно само да я използва.Все пак е вероятно и да не я използва.Първоначално написано от `Death`Whore``
Но като цяло - възрастта няма (голямо) значение (след като и двамата са в пубертета или са го минали).
Нормално е мъж на 20 години да харесва жени, а не ученички. Нищо не казвам за приятеля ти. Аз няма да се загледам дори в момче...при мъжете е по-различно по отношение на външния вид, но не и по отношение на характера. А и съм била свидетел на мъж, който ходи с ученичка...един познат на 24 ходеше с една патка на 15...след това ходеше с една на 17 или 18...не се получи нищо и от двете връзки - бяха незряли, а и глуповати. Особено първата. Принципно има и изключения...но не са много. И все пак не разбирам какво би могъл да намери човек на 20 в тийнейджър...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Не чупи леда между вас,а отиди по него до сърцето му...
Shtom te e otrqzal ne se zanimavai poveche s nego.Akop naistina prichinata da ne ste zaedno sa godinite nemojesh d napravish aboliutno nishto po vaprosa. :P
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Той направо те е отрязал.Това за възрастта е глупост.Е все пак е възможно и нещо вярно да има.
Моят съвет:не се унижавай!!!Според мен 4исто и просто си е търсил при4ина да те разкара
Той не те заслужава!!!Тва принципно възрастовата разлика има най-малко значение(поне според мен) иии мисля че си е търсил причина да се отърве от теб,но го е направил по-тактично!
пф чуди се как да те разкара (колкото и грубо да звучи), наистина ли си му се хванала че ви е голяма разликата ... пфф Тука гледай какво става питат дали 14 години разлика е нормално пък ти за 4 ореваваш света я по-спокойно ... кажи му на тоя че момичетата харесват момчета в чиито ръце се чувстват сигурни и никое момиче по-голямо от него не би било съгласно да тръгнат, просто защото е малък смотльо !!!! и го остей да разсъждава върху казаното от теб))
So free
kaji my 4e ima6 dobri 4ystva kum nego i iska6 da go opoznae6 kato 4ovek da ste priqteli to ot tam se po4va..yspeh![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
++++Първоначално написано от `Death`Whore``
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do