- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пречи му възрастовата ни разлика
Първоначално написано от GregoryHouse
Тва много ми хареса!!!
Здравей,ти си вна 14,той на 18...всичко е окей,годините не са много,поне от моя гледна точка.Обаче,иа един,доста по-съществен проблем,това че той директно ти съобщава,че не иска да е с теб,думите му не са ли достатъчно красноречиви
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Начи момчето има акъл в главата и не иска да се занимава с деца на 14 години които не знаят кво искат! Ти къв лед ше чупиш между вас?!? Не се излагай повече и си харесай някоя на твоята възраст
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
напълно съгласен ! аз съм почти на 18 и съм бил с 14-15 годишни те верно незнаят какво искат и тяхното "ЛоФ" няма нищо общо с "Любов" !Първоначално написано от tuzaro
Затова аз гледам към каките и в момента ходя с една 19 годишна кака- разликата е голяма
![]()
Toq е пълен идиот човече... аз най-много са дразня от такива момчета дето ми са праят на много големите.. 4 години сякаш са кой знай колко..Защо на някои не им пречат ама на други много им пречат 3-4 годинки.. ИДИОТИ !!! Ае еби го мацка не се занимавай с такива.. ще си намериш някой много по-добър от него!!! :P![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
Много сте жалки. Тя е някаква пикла на 13-14, а пичът е здравомислещ. А може и просто да не И се кефи и да не е искал да И го каже направо.
Възможно ли е да бъде по-красиво?