- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Еййй помогнете моля.
Имам един въпрос.. ако забременееш продължаваш ли да имаш бяло течение? МНОГО Е ВАЖНО !![]()
Мисля,че имаш,но се променя..смисъл консистенцията му е различна и т.н...ама също мисля,че при всяка жена е различно..![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
+1 И аз така съм чувалаПървоначално написано от bEbsI
[quote="Boynce"]А по принцип винаги ли имате бяло течение?Защото съм чувало че го има само когато има няква инфекция или гъбички ....а аз го имам от както се помня ?Означава ли това че ми има нещо ?[
бяло течение или секрет има разлика ?
От чисто терминологична гледна точка има, да.
Когато жената не е бременна по време на овулация валагалищния секрет се изменя. Всъщност, той се изменя по време на целия месечен цикъл в зависимост от хормоните, но идеята ми е, че при бременност няма овулация - следователно и измененията би трябвало да са различни.
When I love, I love.
Но секрет си има, защото влагалището се самопочиства благодарение на него.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И аз имамПървоначално написано от Boynce
Като ходих на профилактичен преглед на гинеколог, той ми предписа някакви промивки, аз си ги направих, после той пак ме прегледа и каза, че нещата са добре, но аз пак си имам бяло течение. Сигурно е нормално.
Да, има.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mda i az tova iskah da kaja..Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
+1 ama ne sum 100% sigyrnaПървоначално написано от Kras4eto_lp
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
благодаря много![]()
molqПървоначално написано от losing_my_mind
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!