Цитирай Първоначално написано от Water_lili
Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Паласките не се образуват главно от много ядене. Стомаха става от това. Тъй като там долу са ни яйчниците и често ходим с голи кръстове организма си натрупва сланина, за да ги топли, защото те са много чувствителни. Така че, за да избегнеш допълнително натрупване се обличай-хем ще си здрава, хем няма да ти изкачат сланини над дънките на лято. А иначе и аз имам същия проблем и всеки ден правя по 100 коремни преси и въртя обрач
помагат ли ти изобщо коремните преси наистина аз сам правила супер много пъти с месези и въпреки това някак си не сам доволна от ефетка
Ми естествено,че няма да си доволна..... СПРЕТЕ ДА ДАВАТЕ СЪВЕТИ БЕЗ ДА СТЕ КОМПЕТЕНТНИ! Пак ще повтарям както в 5372357252 теми досега които се написаха по този въпрос! Корем не се сваля с коремни преси. От коремните преси само ви се оформят мускулите, но не се топят мазнините и така винаги ще си имате паласки и мазнини, като слушате тъпите лапета дето чули,недочули от някъде и вече дават съвети....! Мазнините около корема се свалят с кардио тренировка (по 30 мин. на велоергометъра (колелото), бягане 30 мин... вие си избирате каква да бъде тя), и НВД (ниско въглехидратна диета). Вече са написаха много мнения по темата,така че който иска да се посъветва как да си направи НВД да ми пише на личния!