Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Цитирай Първоначално написано от HouseSoul
Цитирай Първоначално написано от Water_lili
Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Паласките не се образуват главно от много ядене. Стомаха става от това. Тъй като там долу са ни яйчниците и често ходим с голи кръстове организма си натрупва сланина, за да ги топли, защото те са много чувствителни. Така че, за да избегнеш допълнително натрупване се обличай-хем ще си здрава, хем няма да ти изкачат сланини над дънките на лято. А иначе и аз имам същия проблем и всеки ден правя по 100 коремни преси и въртя обрач
помагат ли ти изобщо коремните преси наистина аз сам правила супер много пъти с месези и въпреки това някак си не сам доволна от ефетка
Ми естествено,че няма да си доволна..... СПРЕТЕ ДА ДАВАТЕ СЪВЕТИ БЕЗ ДА СТЕ КОМПЕТЕНТНИ! Пак ще повтарям както в 5372357252 теми досега които се написаха по този въпрос! Корем не се сваля с коремни преси. От коремните преси само ви се оформят мускулите, но не се топят мазнините и така винаги ще си имате паласки и мазнини, като слушате тъпите лапета дето чули,недочули от някъде и вече дават съвети....! Мазнините около корема се свалят с кардио тренировка (по 30 мин. на велоергометъра (колелото), бягане 30 мин... вие си избирате каква да бъде тя), и НВД (ниско въглехидратна диета). Вече са написаха много мнения по темата,така че който иска да се посъветва как да си направи НВД да ми пише на личния!
Щом казваш...ама аз съм си доволна от резултата
И аз така!(Е,друг е въпроса,че всичко в тренировките,било то кардио,фитнес,домашни упражнения или каквото и да е,опира до ПОСТОЯНСТВО!!!)