- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Спор между майка ми и баща ми!
Abe onzi den stignahme do edna tema i tq beshe koe e po dobre da si muj iloi jena i dvamata s tatko pochnaha da sporqti maika vika po trudno e da si jena zashtoto rajdash imash cikul imash devstvena cipa
trqbva ti da gledash deteto da go kurmish + tova ti se razvalq figurata kato rodish
Citiram oshte edni dumi na maika mi "Akvo trqbva da napravi muja?Edno bebe"![]()
![]()
Tatko q prekasna i kaza che moje da e edno bebe no cql jivot trqbva toi da izhramva semestvoto i da pravi v povecheto slu4ai remonti na apartament,ku6ta ili kakvoto i da e bilo
![]()
Sled malko sestra mi doide i kaza stiga ste sporili v dne6no vreme maja i jenata sa ravni vie kak mislite ?Taka li e?I vav spora maika mi ili ba6ta mi e prav???![]()
![]()
maika ti
az s16to s1m na menenie 4e o6et kogato m1jete sa s1zdadeni sa im speteni mn ne6ta![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Майка ти+ че раждаме, имаме цикъл, девствена ципа, кърмим, разваля ни се фирурата, в днешно време 90 на 100 ако не и повече от жените работят. Освен това готвим, чистим, пускаме пералня(не е мн. но все пак е нещо
), гладим, простираме, подреждаме...дам, не е лесно да си жена, но все пак не искам да съм мъж
![]()
Аз съм момиче и съответно мисля, че майка ти е права. Но имам един въпрос. Мислиш ли, че някой в този форум ще каже че е по-трудно на другия пол. Всеки си мисли, че на него му е по-трудно. Тъй че темата ми се струва безсмислена. И м/у др. единствените, които знаят кое е по-трудно са тея, които са си сменили пола, а такива не мисля, че влизат тук. Питай, ако познаваш такъв/такава и ни кажи отговора.![]()
Otnovo sam az Mariolcheto!Ami otgovarqm na gornoto mnenie...
znachi nali i az sam momoche no zashto da ne zashtitq maja?![]()
Da,az go zashtitavam zashtoto cql jivot toi e DLAJEN da hrani semeistvoto makar 4e i maikite rabotqt pove4e se ra4ita na nego za zaplatata!
I za tova az podkrepqm sestra mi 4e maja i jenata v dne6no vreme sa ravnichakam otgovorite vi!
според мен са равни, защото аз честно казано и пера(с пералня) мия чинии, готвя(изключително рядко но...), простирам, чистя,уча,работил съм и кво ли още не... и мисля да бъде така и занапред - чувствам се самостоятелен по този начин
всички са равностойни тва че някои не правят някои неща е за тяхна сметка или в техен плюс , зависи от къде се разглежда...
а ако живееш в семейство - имаш съпруг/а тогава е нормално и да се дели работата м/у членовете на семейството![]()
оф и с приятеля ми спорихме скоро по тая тема така и не стигнахме до решениетой е на мнение че мъжете били подложени на голям социален натиска защото трябвало да изкарват много пари и да са преуспяващи и че по някъв начин били дискриминирани ,защото се очаквало от тях да бъдат и сръчни и не знам си кво още там пък жените било достатачно да са хубави и получавали всичко
въпреки че аз смятам че и двата пола са еднакво дори сами за себе си все пак ако бяхме еднакви нямаше да има два пола нали идеята уж е да се допълваме
и все пак смятам че е несправедливо че жените сме подложени на такива мъки, и освен това трябва да пишкаме седнали
но то тоя спор е горе долу като това кое е било първо яйцето или кокошката
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Винаги съм се радвал, че съм момче, защото няма да раждам, да ме отварят и най-лошото - мензиса![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Както и да разделиш работата във всички случай не ти ще раждаш, ще те боли първия път и ще имаш цикъл нали? То не че е кофти чаааааааак толкова, но все пак вие ги нямате тея неудобства.Първоначално написано от vodolei4e_m
напълно подкрепям vodolei4e_m...и аз мисля,че са равни...Не познавам
мъже,които да не вършат никаква домакинска работа...в много семейства дори се случва по-често мъжете да готвят и дори да перат..
много мъже дори си остават в къщи да си гледат децата и да ги възпитават,ако жената иска да се развива в кариерата си..
цикълът и девствената ципа не са нещата заради,които трябва да се отсъжда,че на жените им е по-трудно...с цикъла се свиква и след време дори не прави впечатление,а девствената ципа се разкъсва един път и повече няма за какво да се притесняваш...
There are times I could come to you and hurt you...
+10000000000000000 =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Според мен пък сестра ти е права, днес мъжът и жената са равни. Вярно е това, че жената трябва да ражда, да гледа децата, да търпи мензиса си, а в много случаи И да работи, обаче я се замислете на мъжете лесно ли им е? Те ходят на работа, гледат да задържат проблемите в себе си, за да не изнервят допълнително съпругите си, някои (и то не малък процент) помагат в домакинството, както и при възпитанието на децата. Поне в моето семейство е така.
Тоя спор , дето вашите са го почнали в днешно време е толкова относителен, че да се получи точен отговор и да заемеш страната на който и да било е направо невъзможно(ако си безпристрастен де)!
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
мдаа обаче 1.хипер малко мъже помагат в домакинството 2.почти сички жени от населението без тея дет са в майчинство работат така че жената върши мн повече от мъжа!!!!!Първоначално написано от Cherry_girl@_@
Неподходящ размер на снимка в подпис!
+1Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
аз подкрепям майка ти-освен,че имаме цикъл,раждаме,кърмим,разва яме си фигурата има куп други неща..първо всички очакват повече от нас,има ситуации,в които на едно момиче му е много по-трудно от коклкот на едно момче..друго..момичетата постоянно тряя да са в някъв страх(е,не постоянно)примерно казвам някой да не ги изнасили и т.н,щото така е в днешно време!момичетата трябва постоянно да се грижим за външния сивид,да не качваме кг и т.н(тва ,най-малкото,де..не ,че и другия пол не се грижат,ма е по-различно,надявам се,да ме разбирате)..мога още много да пиша ама няма смисъл!на мъжете доста неща са им спестени..
Страшно много зависи от семейството. Никой не е еднакъв с другите, затова и казвам че е много относително на чия страна да минеш.Първоначално написано от SlAdKy_KoTi
И аз съм момиче де, знам какво еМного се надявам когато някога сключа брак, човекът до мен да ме разбира и да ми помага и да не си мисли че е нещо повече, само защото е от"силния пол". Така е при майка ми и баща ми, така искам да е и в моето семейство някой ден
![]()
![]()
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
Незнам кой е прав и кой е крив... Просто мисля, че да си жена наистина във почти всяко едно отношение е по-трудно.
Майка ти е права.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Майка ти е права. Жените раждат, имат цикъл, трябва да полагат грижи за себе си, за да са хубави за мъжете, гледат и възпитават деца, занимават се с почти цялата домакинска работа. И ако преди мъжете изкарваха пари и изхранваха семейството, то сега жените освен всичко изброено по-горе също работят и се трудят наравно с мъжа.
ufff v kvo vreme jiveeeteee be starovremci na dne6no vreme vsi4ko e ravno nqma go tva ot predi jenata da e sluginq a muja da i zapovqdva sega vsi4ko e ravno kakvoto pravi mujt i jenata t.e. tva 4e jenata pere 4isti gotvi gleda deca tova i mujut go pravi razbira se tova v dobrite semeistva i spolteni a ne v semeistva s alkoholivi nenormalnici i selqni s tezi dymi nqmam vpredvdi nito maikati nito ba6ta ti 4estno
+1...Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Let the beats control your soul...