- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво означава 'секси' (готино) момче?
Искам да питам дамите какво според тях значи секси(готино)момче, с което биха тръгнали опишете го моля ви както външния вид така и характера.
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
ami ruso ili 4ernokoso ( mom4etata s d1lgi kosi sa s predimstvo)![]()
po visok ot men , mili41k , da ne me qdosva i da obi4a da me gevezi \/
Ami na van6en vid...trqbva da e pone malko simpati4enZa men e po-vajen haraktera...trqbva da ne e nqkakav liglio ili naduvka
Moq jivot e prikazka,v koqto ti si glavniq geroi.Vslishai se vav tazi tajna muzika,dokato navan vali poroi.Tova e prikazka sas tajen krai,a iskah da jiveq v tvoq rai,no sadbata e reshila taka,da sam losha v tazi prikazka...
vun6en vid: visok (nad 1.85), dobre slojen (ne nito nqkfa klio6ta nito nqkaf super muskul), simpati4na i 4arovna fizonomiq (ne6to , koeto e mn individualno)
harakter : s 4uvstvo za humor, inteligenten, vazpitan, dobur
....e nqkoi pokriva li tezi iziskvaniq?
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
indecent s1glasna s1m![]()
Zna4i za men gospodi perfekten e visok nad 180 s 4erna kosa na bodli4ki ama po d1lgi, za o4ite nqmam pretencii,da ne e nqkoi det samo za qdene misli ,ako moje i myskoli da imasyper mi mai tva e v ob6ti liniii
a za haraktera si imam ideal po 1 fr.toi e mn mn mn ama mn mili41k moje da ti idva da se samoybie6 i toi 6et te razveseli pravi nqkvi syper gotini kompliment4eta vinagi e mil i nikoga ne e v lo6o nastroenie a kogato e qdosan ne si go izkarva na priqtelite si![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ми ест да е симпати4ен,да е добре сложен ,да е мил ..и да се разбираме и уважаваме защото без уважение и оби4 не става
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Рус, зелени или сини очи, висок... за характера... достатъчно е да е мил![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
ооо искам да е висок! аз самата съм височка и това ми е ужасна трудност когато търся гадже. 1.75 и нагоре е идеално! други изисквания към външността нямам кой знае какви, но ако е много мускулест и с гола глава направо се вмества в идеала ми за мъж! Относно характера държа да има чуство за хумор и да се отнася добре с мен. и да няма други слабости и зависимости отсвен мен!![]()
Кога ще започнете да мислите? Рус, сини очи, бла-бла. Аз съм имала русо и зеленооко гадже, имала съм и кафявокоси и кафявооки гаджета...всичките са мой тип и ги смятам за готини.
Малък процент от мъжете са под 1.75. Иначе аз съм ниска и пак търся поне 1.75, даже 1.80.Първоначално написано от babity
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Трябва да има чуство за хумор - ама да не се прави на шут..лично на мен ми се набиват на очи тези с черна коса и светли очи.. Но не всичко е до външноста,може да има други неща в него за да го смяташ за готин.
Кестенява къса коса и чаровна усмивка+добър по характер.Да не е посмял да ми изневерява защото......(по-добре да не знаете).
Да има характер и да го проявява.
Да умее да спори и да го прави с удоволствие.
Да е оптимистичен, не някакъв сдухльо(тази дума е най-подходящата).
Да е интелигентен дотолкова, че да можем да водим разговори на различна тематика.
Да е наясно какво иска от живота си... и да "работи" в/у постигането на целите си.
...
външност...
Харесвала съм и руси, и тъмни...и синеоки, и с черни очи...
ето го
пак
и пак
Това вече звучи като жена.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Е че кфо важното е да е Рус синеок празноглавец с мноу кинти...другите ги отпиши...тичай за цветни лещи и боя за коса...а да и карта за фитнес си зема да напраййш яко мускули![]()
Хахах пак почнахте да си въобразявате![]()
Такива мъже НЕ СЪЩЕСТВУВАТ!
В реалността хората са такива:
![]()
Emiiii kam 180 sm....okolo 74 kg....da ne nqkoi klioshta no pak da ne i nqkoi napompan s himiq individ....da e sas sini ochi...cherna kosa...da e zabaven,mil,dobar,da se otnasq s men podobavashto.....az mai tyko shto vi opisah kak izglejda priqtelq mi.xaxax :P
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Определено нямам точен тип за момче,с което бих станала гадже.Зависи като цяло от момчето,което ще срещна.Може да е всякакво,знам ли?Но определено няма да е грубиян![]()
![]()
magneti4en pogled,da me razsmiva i da bude romanti4en abe prosto da mi dopadne i da ima hubavi o4i takiva tumni i s golemi migli neznam kvoto doide...Първоначално написано от 123555
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
бахти зех да се комплексирам относно височина ..... добре че с друго го компенсирам
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Аз пък не искам високо момче, ще изглеждаме като крачун и малчо тъй като аз самата съм доста нисичка...
иначе нямам определен тип като външност...важното е да има някакъв чар и да е забавен
а, да и определено не харесвам руси със сини очи...някак безлични са ми![]()
There are times I could come to you and hurt you...
http://www.impulse.bg/mitakathvp ----> ей тва е истината!
за външниа вид:да е висок ,мускулест да се обли4а добре,да е с кафяви или с зелени,косата му да не е нито 4ерна нито дълга.
за характера: да е романти4ен ама не много и да леко ло6 .ДА ме обичка много,да е мили4ак,и да ме глези,НО ТЪЙ КАТО ТАКОВА МОМЧЕ НЯМА,БИХ НАПРАВИЛА,НЯКОИ КОМПРОМИСИ![]()
\
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АКО ТОВА СИ ТИ МНОГО СИ ГОТИН БЕЕ
Не може така да се определи типа момчета,които привличат дадено момиче! В едно момче може да го(момичето) привлече едно нещо,в друго-друго! Секси според мен са момчетата със свой си чар,някои просто го имат!А попринцип мога да кажа,че се кефя на високи момчета, и по-често ме привличат тези със сини очи!![]()
shake me baby