.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 125
    Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ееее.Тука сяка втора харесва рус със сини очи ,да е мил и интелигентен. Добре аз съм русокос със сини очи ,мил съм и имам богата обща култура.Деба що мене не ми се лепят сички .Кфото и да говорите както каза G. House важното е да мускулест и с кинти ,другите ги забравете. .Почти Всички момичета харесвате тия най-надутите няма две мнения..

--------------------------------------------------------

Еми не ме кефят тея, които ходят на фитнес или са някви футболистчета.По-скоро - тези, които държат на външния си вид: имат няква яка прическа (не нещо обикновено), носят дрехи прилепнали по тях (а не някви гадни и широки).Общо взето които държат на външния си вид!А и да: да обича да ходи по магазините и по възможност да има 1-2 розови тениски.

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    харесвани са мажете с пари
    пхах..едва ли момиче на 15 ше гледа парите на някво лапе примерно на 16..ай моля без филмите от Аржентина..
    .!.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Еми не ме кефят тея, които ходят на фитнес или са някви футболистчета.По-скоро - тези, които държат на външния си вид: имат няква яка прическа (не нещо обикновено), носят дрехи прилепнали по тях (а не някви гадни и широки).Общо взето които държат на външния си вид!А и да: да обича да ходи по магазините и по възможност да има 1-2 розови тениски.
    О,о О боже аз по добре да стана емо от колкото да нося розови тениски ....А тука нещо усещам намек че хората които носят широки дрехи не държат на външния си вид.Аз тренирам паркоур и брейк и харесвам да нося анораци и по-широки панталони (3/4-ти ,шорти и т.н.)
    И това да неозначава че онези с розовите дрешки ме превъзхождат Просто незнам от кога розовото подчертава мъжественност деба .... Накъде отива света ....

--------------------------------------------------------

Е не исках да кажа, че тея с широките дрехи не си държат на външния вид Просто тея с прилепналите дрехи отделят повече време за него.. А тва за розовите тениски си е яко, вече мн момчета носят..

Град
    Пловдив, Трибуна Изток
    [quote="BlueFace"]
    [i] Просто незнам от кога розовото подчертава мъжественност деба .... Накъде отива света ....
    еми не се сещам в коя тема точно но в тоя форум някой беше пуснал пост че по света има 20-30 милиона гейове изводите сам си ги прави!
    иначе момче с розово - мека китка!
    НА СТАДИОНА "КОЛЕЖА" ВЪВ ПЛОВДИВ
    ВРАГОВЕТЕ УМИРАТ ОТ СТРАХ!
    ВСИЧКО ТАМ Е ПОКРИТO СЪС СЛАВА!
    ВСЕКИ ТАМ ПРЕКЛАНЯ ГЛАВА!
    БОТЕВ ПЛОВДИВ, БОТЕВ ПЛОВДИВ -
    НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ТИМ НА СВЕТА!
    БОТЕВ ПЛОВДИВ, БОТЕВ ПЛОВДИВ -
    ШАМПИОНЪТ НА НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Град
    Враца
    Нещо против розовите тениски, ааааааааа?
    еlsy

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Нещо против розовите тениски, ааааааааа?
    розовото съкс
    .!.

Тва си е най-якия цвят :P

da e hubav - pravilni 4erti hubavo usmivka , hubavi o4i s hubava koja da ima sobstven stil da znae za6ti jivee a ne prosto da su6testvuva....na harakter..mm trqbva da e dobro mom4e dori i da se izvivqva drugo qt4e ...da ima poznaniq v mnogo oblasti ...da se interesuva i ot koltura i drugi zanimabniq no i ot sport i koli abe daima kakvo da si kaje s nego

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    пхах..едва ли момиче на 15 ше гледа парите на някво лапе примерно на 16..ай моля без филмите от Аржентина..

аиде няма нужда, преди малко една точно 15 годишна се хвалеше че и купуват сваровски ае нема нужда моля ти се , малко са момичетата дето търсят гадже , повечето търсят портфеил
    е тва не знам...но лично аз не съм попадала на такина индивиди..за тва явно и гледната ми точка е такава..
    .!.

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Е че кфо важното е да е Рус синеок празноглавец с мноу кинти...другите ги отпиши...тичай за цветни лещи и боя за коса...а да и карта за фитнес си зема да напраййш яко мускули
    Не знам защо,но всички прителки видят някое русо момче и започват "леле какъв сладур" "мм" някакви такива.Аз лично до сега никога не съм харесвала русо момче,някак си ме отблъсква,предпочитам чернокос.
    Обичам момчета от типа Енрике Иглесиъс ,а приятеля си ми е бългърския енрике
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

mn gluposti ...mn .....az su6to sum malka na 16 ...nqkvi pikli na moite godine ne se kefat na skupiq podaruk ami na ideqta 4e za da e skup sa iskali da im podurqt ne6to cenno....demek...blizost predpolagaema lubov....abe koi s kogo hodi za pari me interesuva az takiva hora ne poznavam samo prazni prikazki sum 4uvala

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от babity
    ооо искам да е висок! аз самата съм височка и това ми е ужасна трудност когато търся гадже. 1.75 и нагоре е идеално! други изисквания към външността нямам кой знае какви, но ако е много мускулест и с гола глава направо се вмества в идеала ми за мъж! Относно характера държа да има чуство за хумор и да се отнася добре с мен. и да няма други слабости и зависимости отсвен мен!
    това съм аз явно,малко под 180см,гола глава и с мускули...
    мислех,че в днешно време повече се харчат педалите...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

e az nqmam osobeni pretencii no samo da ne e rys da ne e fytbolist (6tot te sa mnogo kyhi v pove4eto sly4ai ) i da nqma rozovi teniski
    za predpo4itane sa tezi s po dulgite tumni kosi i ne mnogo visoki (6tot sum niska )

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: Какво означава 'секси' (готино) момче?

Цитирай Първоначално написано от 123555
    Искам да питам дамите какво според тях значи секси(готино)момче, с което биха тръгнали опишете го моля ви както външния вид така и характера.

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    Ами...висок,атлетичен...е не да е някакъв супер мускулест де,но все пак да има хубаво тяло...Да има подход към мен,да е чаровен и да е забавен.

датс да труут брадър и недейте да отричате путарани такива

Супер фен Аватара на Sarabi
    Космат, необръснат и корав (лад ).
    Т'ва е истината.
    Мани ги парите, само да се докарва и да мисли, че може да купува всичко женско като добитък...
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    Непостоянно
    Тва си е най-якия цвят :P
    въпрос на вкус..
    .!.

Град
    В облаците
    ЕпЪъ, да е русичкуУу и нежНичкУуу, да се бръЪсне навсЯякъЪдЕ и дА си слАгъЪ мноуУу гЕл и дА е маЗно0о, ФиешЪн гЪзарЧи !

Ето това е идеала за някои... кур*и. Малко момичета останаха, които да харесват истинските мъже..
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Цитирай Първоначално написано от hrisiiiiii
    ЕпЪъ, да е русичкуУу и нежНичкУуу, да се бръЪсне навсЯякъЪдЕ и дА си слАгъЪ мноуУу гЕл и дА е маЗно0о, ФиешЪн гЪзарЧи !

Ето това е идеала за някои... кур*и. Малко момичета останаха, които да харесват истинските мъже..
    +1
    Е тва е \/ Направо ми се драйфа като чуя за русокос, синеок.
    You better run my darling
    it's fear
    it's now or never, nothing's real
    keep your hands away, it's mine all mine

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от hrisiiiiii

тва е истината.. и да си боядисва веждите
    .!.

nai vajnoto e da e mili41k s 4arovna ysmivka a pak o4i kosa ... mi to na vseki mu hodi razli4no!
    Lof YAaA..!

Цитирай Първоначално написано от woshia_style

аиде няма нужда, преди малко една точно 15 годишна се хвалеше че и купуват сваровски ае нема нужда моля ти се , малко са момичетата дето търсят гадже , повечето търсят портфеил
    И аз искам сваровски, ама нЕма . Все си падам по "средностатистически" момченца .

за да е секси едно момче трябва да има хубаво тяло, чаровна усмивка и да се поддържа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си