- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво означава 'секси' (готино) момче?
Да е симпатичен,да не е някакъв кльощльо нито пък напомпан до дупка с мускули О_О,да е чернокос,със светла кожа и добър характер,да умее да се усмихва. =)
![]()
![]()
ROCK
ON!
4овек,който държи на мен и има сериозни намерения...не някъф женкар,да изглежда добре и да може да ме разсмива,да не ми е ску4но с него и...да ме възбужда хубаво детва е
![]()
Аз си падам по грозни мазни и кривогледи (е не ми се обаждаите всички в купом сега) Извън майтапа за всеки това което харесва е много персонално мисля че от начало всеки харесва външност но с времето това остава на заден план. А относно сексито за всеки това е различно и с напредването на вързастта и промяната на средата, критериите ни постоянно се изменят.
We were lost
On grinding ice
In fear and hunger
Dead winter reigned
In Araman
Да бе и аз за това си мислех-повечето изисквания на повечето момичета ги покривамПървоначално написано от firesnow
![]()
Само да отбележа НЕ СЪМ РУС,НЕ СЪМ БИЛ и НЯМА ДА БЪДАИ не съм със сини очи
![]()
Първоначално написано от sladku_bebzi
току що описа типичния съвременен гейчец по който лиглите на по 14-15-16 припадат
Първоначално написано от sweet^
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И какво точно не харесваш в русите
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
О боже мой.Кфи сте вий ве...Аз съм русокос и синеок...Айде ся драйфай ...Първоначално написано от СмърФ
![]()
Нямам нищо против руси и синеоки, защото и аз самата съм със сини очи. Даже сте много симпатични (е не знам точно за теб, но по принцип ми харесват). Ставаше на въпрос да не е некой разглезен, с ония мазните прически, с очила тип Оксиженска Маска и т.н. Сещаш се :] Нямам нищо против по-светлите хораПървоначално написано от BlueFace
![]()
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Какъв е този въпрос дето задаваш,на 15 годишни момиченца ?
Пука ли ти ?
Ами .. под секси .. всеки разбира различни неща ... но това е когато почти всичко от външния вид .. на определен човек от другия пол ти харесва .. а за характера да е секси .. не знам .. не съм чувал до ся![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
ся ако кажеш,че си на 16-17-18..не тъп и висок и хубав..те зимамПървоначално написано от BlueFace
![]()
..и аз съм със сини очи:P ..а аз пък много харесвам момчетата със сини или зелени очи,светли с лунички , с руси или червенокоси
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Ами по принцип русите и синеоките са ми слабост ама ето-сега ТОЙ е с кафяви очи и кафява коса,което доказва че колкото и да си изграждаш идеали любовта те халосва изневиделица по главата и не можеш да планираш.По принцип обаче за мене е важно момчето да има силно развито чувство за хумор,да не е някой тъпоумен цървул (демек да е интелигентен) и...абе да е разнообразна и жизнена личност с различни интереси,за да ми е интересно и на мен с него.А за външността-освен гореспоменатите коса и очи идеала ми е По висок от мен,с хубави зъби и усмивка и стегнато тяло,ама не като на някои борец или някои мазен изкуствено напомпан мускулджия,ами здравословно,спортно,стегн ато тяло....общо взето това е
Всичко е хаос...А хаосът е хармония...Туршията е хаос...А животът е туршия и всички сме в нея!
За жалост не съм на 16-17-18.Но не съм тъпПървоначално написано от DYNAMIC
.След 9дена правя 15
![]()
Леле забелязвам че е някакво общоприето всички момичета да си падаме по руси....Не знам дали е наистина така или просто сички го плямпат...Лично на мен просто са ми слабост както казах.Но В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не отричам всички останали цветове и нюанси и за това сега сам ориентирана към тъмната гама
.Забравих и да допълня за личната хигиена която е жизненоважна.И да си най-големия убавец ако не се къпеш и стърчат гори тилилейски от тебе...то е ясно че няма да свъртиш гадже. И за стила-НЕ ПОНАСЯМ тая отзад по дългата косица при тея селските гъзари и не мисля че росовите прилепнали тениски са доказателство за сексапил.В крайна сметка всеки си има индивидуален стил ама за мен смъкнатото си е смъкнато :P
Всичко е хаос...А хаосът е хармония...Туршията е хаос...А животът е туршия и всички сме в нея!
За първия и аз съм съгласна!Първоначално написано от indecent
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Важното е да има мозък, да може да се говори с него по всякакви теми - от психология и история (примерно), до Том и Джери ако щете. Да знае какво иска, да има цели и да ги постига или поне да се опитва, общо взето да е борбена личност. Трябва да ме уважава и да ме подкрепя, да е до мен, когато имам нужда от него. Да има хубав глас и да ми харесва като външен вид. Строго определен критерий нямам, но трябва да ми хареса.
Силата на характера е задължителна. Не понасям малодушни лекета.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Да,ПОЧТИ всички,...има и такива,които все още ценят и други неща,а не самоПървоначално написано от BlueFace
дали си някакъв мускулест идиот,дето не може да върже едно изречение. а пък кинти...парите не са всичко,макар че звучи много изтъркано, но наистина го мисля.
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
ei toq sladur ako go vidq na jivo 6te pripadna...
(alt+p)
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
ами...висок,с кестенява или черна коса,да е мусколест,но не прекалено...плочки на корема-задължителноприческа-нямам особенни претенции,само да не е дълга косата
да е симпатичен,с чаровна усмивка
![]()
![]()
за характерА:мил,да знае как да се държис момичетата.Да е с чувство за хумор,да те развеселява,когато ти е тъжно...също да е възпитан .......![]()
![]()
Ами...идеал за момче май нямам. Винаги гаджетата са ми били различни, но повечето са били светлооки, просто имам слабост към тях, всеки иска това, което няма все пак (аз съм с кафяво-зелени очи... ). Като малка винаги си мечтаех да имам момче до себе си, което да ме защитава и закриля... да е със светли очи и светлокафява коса... да е висок и мъжествен ( да не прилича на някое 13-14 годишно лапе) и да има хубава фигура, да се поддържа, а не да е напомпан ... иии ... май мечтата ми се сбъдна
Човекът, с когото съм сега, е най-идеалният, който може да имам...просто има огормно чувство за хумор, всеки път, когато съм тъжна може да ме развесели, когато се заинатя з анещо, да ме разубеди...когато имам нужда от помош, той е до мен.. разбира се....не е перфектен..много пъти се караме, но това няма много значение...
Напследък малко се е по-отпуснал и е направил коремче, ама започна да тренира пак, та сваляМного обичам когато дойде пролетта, по-топличко и започне да облича онези прилепнати блузки, ммм...
![]()
ААА плочкиИч не ме кефи да имам плочки,а и така или иначе не стават при мен
Мн тъпо ми излглежда с тея плочки
Вместо,да имаш къде на мекичко да полегнеш,то да те ръби
![]()
П.П.Мисля,че имам 2ойно по-големи плочки от всичките тея,на които им личат,ама си ги кътам под не много голям защитен слой - да не се драскат![]()
Ako stava vapros za sexy , znachi nablqgame na vanshniq vid ...
Nqma znachenie cvetat na ochite ili na kosata , vajnoto e da e charoven , estestveno taka neshto muskulcheta i plochki ... nali moje i lek ten , da ne bql kat sirene![]()
Veche za drugoto , inteligenten , romantichen , mil i t.n. si zneate ...![]()
ChuDq se na Kade ....?
Аз се опитвам да го докарам на нещо смесено от Фернандо и Чад : с прическата на торес и цвета на косата на Чад некфи тъпи синьо зелени (малко повече към зелено ама хич не си ги харесвам) очи Висок съм за годините си 175-176 спортен тип и т.н. Ама ако някой смеси тея успешно да бяга щото яко ше му завиждам![]()
![]()
Не само съм секси, но съм и остроумен и чаровен.